Widgets Magazine

Λέμε ΟΧΙ: Στις επίμονες αρνητικές σκέψεις, στην ασυγκράτητη εσωστρέφεια, στα απωθημένα, στα ψυχοφθόρα πάθη, στην μνησικακία.

Λέμε ΝΑΙ: Στην ενδοσκόπηση, στην ενασχόληση με δραστηριότητες που δίνουν τροφή στην ψυχή μας, στην τέχνη, στις πράξεις αγάπης

Παρασκευή και 13 λοιπόν και όχι δεν θα σταθούμε στις προλήψεις, έχουμε τόσα άλλα να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε ετούτη την περίοδο … Είναι βέβαια μία καλή αφορμή, για να βάλουμε λίγο χιούμορ στην καθημερινότητά μας, άλλωστε αυτό είναι κάτι που το έχουμε ανάγκη δεν νομίζετε;  Ωστόσο,  το χιούμορ αυτής της Παρασκευής θα είναι κάπως “black humor”  ή και πικρόχολο αφού η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού,  στερώντας τα περιθώρια για αυθορμητισμό, ανεμελιά, ή και για ανάλαφρη διάθεση … Έκδηλοι είναι οι φόβοι που τώρα αναβλύζουν και εκφράζονται ίσως και με τρόπο σκληρό και απόλυτο… Η εσωστρέφεια, η απομόνωση και η μοναξιά είναι και αυτά κυρίαρχα στοιχεία, ενώ η βασική ανάγκη είναι αυτές τις μέρες η ενδοσκόπηση….

Παρόλο που οι διαθέσεις είναι «βαριές» αυτή την Παρασκευή, οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη  και τον Ποσειδώνα  κατά τις απογευματινές ώρες, μπορούν να αποτελέσουν μία πολύ ευχάριστη διέξοδο, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!  Η μέρα λοιπόν έχει συναίσθημα, βάθος, ουσία, πράξεις αγάπης, αλλά και δραστηριότητες που θα βοηθήσουν στην αποφόρτιση  για τα παραπάνω ζώδια.  Το βράδυ της Παρασκευή με το εξάγωνο Σελήνης – Δία, είναι πιο ανάλαφρο για τα ίδια ζώδια που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο….

Και για να σας προσθέσω και λίγο θετικό «αλατοπίπερο» για αυτή την Παρασκευή, να αναφέρω ότι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, μπορείτε να αναμένετε μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση στις επικοινωνίες σας …  Στα ερωτικά  πιο κερδισμένοι είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου , στην κοινωνική τους ζωή αλλά και στα φλερτ  οι Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, το ίδιο ισχύει αν έχετε προσωπικούς πλανήτες  κοντά στην 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων… Μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά σας, οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου !

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Ειδοί Μαρτίου: Οι Οιωνοί που δεν πρέπει να αγνοήσεις
Επόμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 16-22 Μαρτίου 2020
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here