Widgets Magazine

Ένα από τα αγαπημένα μου αστρολογικά “εργαλεία” πρόβλεψης το οποίο και έχω μελετήσει, ερευνήσει και εξιδεικευτεί από το ξεκίνημα του ταξιδιού μου στην Αστρολογία, είναι η Επιστροφή της Σελήνης ή αλλιώς η Σεληνιακή Επιστροφή! Όσοι με γνωρίζετε, με εμπιστεύεστε και με συμβουλεύεστε γνωρίζετε πλέον καλά, την έμφαση που δίνω στην Σεληνιακή Επιστροφή και όσοι έχετε προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω ότι την έχετε ξεχωρίσει και αγαπήσει! Μέσα από αυτό το άρθρο λοιπόν (το οποίο και σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό να σας ετοιμάσω) θα παρουσιάσω τι είναι ακριβώς η Σεληνιακή Επιστροφή, πώς λειτουργεί, τι πληροφορίες λαμβάνουμε, πώς μπορεί να μας βοηθήσει, ενώ θα δώσω και χρήσιμα tips για την Σεληνιακή Επιστροφή για όσους μελετάτε περισσότερο αστρολογία. Θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικό ακόμα και για κάποιον που δεν μελετά Αστρολογία, να γνωρίζει και τους τρόπους ή αλλιώς τις μεθόδους με τους οποίους μπορεί να γίνει μία πρόβλεψη, προκειμένου να ξέρει ακριβώς τι θα ζητήσει στον αστρολόγο του. Πάμε λοιπόν να μάθουμε περισσότερα για την Σεληνιακή Επιστροφή ….

Τι είναι η Σεληνιακή Επιστροφή

Ξεκινώντας με απλά και κατανοητά προς όλους λόγια, η Σεληνιακή Επιστροφή είναι ο μηνιαίος προσωπικός αστρολογικός χάρτης, ο οποίος και προκύπτει από την συγκεκριμένη στιγμή του μήνα όπου η Σελήνη, επιστρέφει στο ακριβές σημείο που ήταν την ημέρα που γεννηθήκαμε.

Η Σεληνιακή Επιστροφή, σηματοδοτεί την έναρξη ενός προσωπικού μηνιαίου κύκλου διάρκειας 28 ημερών, όπου για τον κάθε έναν από εμάς η έναρξη και η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου προκύπτει σε διαφορετική χρονική στιγμή μέσα στο μήνα, ανάλογα με την θέση και τις μοίρες της Σελήνης μας.

Για παράδειγμα ένα άτομο που έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου 1954 και ώρα Ελλάδας 20:50, έχει την Σελήνη του στην 08ο56′ του Σκορπιού. Η Σεληνιακή Επιστροφή του ατόμου γίνεται όταν η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και ακριβώς στις μοίρες που ήταν την στιγμή γέννησης του ατόμου. Δηλαδή για τον μήνα Μάρτιο η Σεληνιακή Επιστροφή του ατόμου του παραδείγματος ξεκινά 3/3/2021 και ώρα Ελλάδας 13:25 και ολοκληρώνεται 30/3/2021 και ώρα Ελλάδας 21:51 όπου τότε ξεκινά η αμέσως επόμενη Σεληνιακή Επιστροφή.

Ποιες πληροφορίες μπορώ να έχω μέσα από την ανάλυση της Σεληνιακής Επιστροφής

Ο χάρτης της Σεληνιακής μας Επιστροφής καταστρώνεται βάση της ημερομηνίας, ώρας και τόπου γέννησης μας αλλά και του μήνα που εμείς επιλέγουμε να συμβουλευτούμε. Ο χάρτης αυτός είναι βασισμένος στην ακριβή θέση της Σελήνης μας και μπορεί πραγματικά να δώσει φως σε όλα τα συναισθήματα και τις επιρροές που θα δεχθούμε κατά την διάρκεια του προσωπικού μας μηνιαίου κύκλου 28 ημερών. Ξεκινώντας την μελέτη της Σεληνιακής μας Επιστροφής, έχουμε μπροστά μας έναν αστρολογικό χάρτη, ο οποίος μας φανερώνει χρήσιμα μυστικά για όλες τις τάσεις, τις επιρροές, τα γεγονότα, τις εξελίξεις μα πολύ περισσότερο μαθαίνουμε για το συναισθηματικό αντίκυπο αυτών. Μελετάμε ακριβώς τα συναισθήματα που γεννιούνται από τις πλανητικές επιρροές που δεχόμαστε. Τα συναισθήματα που γεννιούνται στην πορεία ενός μήνα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη ζωή μας, για το λόγο αυτό η ανάλυση της Σεληνιακής Επιστροφής, αποτελεί ένα απόλυτα έγκυρο αστρολογικό εργαλείο (ή μέθοδος) πρόβλεψης, όπου μπορεί να μας δώσει το προσωπικό μας μηνιαίο αστρογράφημα ….

Εκτός από μία έγκυρη μέθοδο πρόβλεψης, η Σεληνιακή Επιστροφή, μας βοηθά να κατανοήσουμε πολύ περισσότερο τον εαυτό μας, το πώς πραγματικά αισθανόμαστε, πού πρέπει να δείξουμε περισσότερη προσοχή κατά την διάρκεια του μήνα, ποιες θα είναι οι ευκαιρίες, οι προκλήσεις, αλλά και πώς μπορούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά τις τάσεις της περιόδου που μελετάμε.

Πώς μπορώ να υπολογίσω την μηνιαία μου Σεληνιακή Επιστροφή

Για να υπολογίσεις την Σεληνιακή σου επιστροφή είναι σημαντικό να γνωρίζεις την ακριβή ώρα γέννησής σου. Υπάρχουν προγράμματα για την εύρεση Σεληνιακής Επιστροφής στο διαδίκτυο, ωστόσο ο πιο έγκυρος τρόπος για να έχεις μία διεξοδική ανάλυση της μηνιαίας σου Σεληνιακής σου Επιστροφής, είναι να εμπιστευτείς τον αστρολόγο της επιλογής σου!

Μαθαίνοντας να αναλύω την Σεληνιακή μου Επιστροφή

Για εσάς που μελετάτε αστρολογία και είστε πιο εξοικειωμένοι με την μελέτη ενός αστρολογικού χάρτη, δείτε αυτά τα χρήσιμα μυστικά για αρχάριους που θα σας βοηθήσουν στην ανάλυση μίας μηνιαίας σεληνιακής επιστροφής. Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να δείξετε προσοχή στην ανάλυση μίας σεληνιακής επιστροφής!

Την θέση (οίκο) της Σελήνης: Μας καταδεικνύει τον τομέα της ζωής μας που είμαστε παραπάνω ενεργοποιημένοι κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Παρατηρώντας την θέση αλλά και τις όψεις της Σελήνης μπορούμε να διακρίνουμε την ποιότητα των συναισθημάτων που δημιουργούνται στην πορεία του μήνα και πού ακριβώς εμείς θα είμαστε περισσότερο ψυχικά – συναισθηματικά δοσμένοι.

Ο Ωροσκόπος της Σεληνιακής Επιστροφής: Σημαντικό “κλειδί” για την ανάλυση της Σεληνιακής Επιστροφής, αποτελεί ο Ωροσκόπος, δηλαδή το ανατέλλον ζώδιο την συγκεκριμένη στιγμή του μήνα που η Σελήνη επέστρεψε στην θέση που ήταν την στιγμή της Γέννησής μας. Ο Ωροσκόπος της Σεληνιακής Επιστροφής, φανερώνει το “κεντρικό θέμα” του μήνα, τον χαρακτήρα που θα έχει ο μήνας στο διάβα του!

Ωροσκόπος + Σελήνη = Δύο σημαντικοί δείκτες που μας φανερώνουν τον ρυθμό γεγονότων του μήνα αλλά και τον τρόπο που εμείς θα αλληλεπιδράσουμε σε αυτά, δηλαδή το συναισθηματικό αντίκυπο που θα έχουν τα γεγονότα του μήνα σε εμάς. Σημαντικό είναι να παρατηρήσουμε και να ερμηνεύσουμε και τις όψεις που σχηματίζουν ο Ωροσκόπος και η Σελήνη με τον υπόλοιπο χάρτη της Σεληνιακής, να παρατηρήσουμε την μοίρα που βρίσκεται ο ωροσκόπος, αλλά και σε ποια θέση του γενέθλιου χάρτη μας βρίσκεται ο Ωροσκόπος της Σεληνιακής Επιστροφής.

Παρατηρούμε σε ποιον οίκο βρίσκεται ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου: Για παράδειγμα αν η Σεληνιακή μας Επιστροφή, έχει ωροσκόπο Ταύρο, παρατηρούμε σε ποιον οίκο της Σεληνιακής Επιστροφής βρίσκεται η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης του Ταύρου)

Υπάρχει πολυαστρία στην Σεληνιακή μας επιστροφή; παρατηρούμε το ζώδιο και τον οίκο που που έχουμε την Πολυαστρία, και διακρίνουμε ποιος τομέας της ζωής μας θα είναι εξαιρετικά σημαντικός αυτό το μήνα.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι να δούμε τις όψεις που σχηματίζονται στον χάρτη της Σεληνιακής Επιστροφής, αλλά να δούμε συνδυαστικά και τις όψεις που σχηματίζει ο Χάρτης της Σεληνιακής Επιστροφής με τον Γενέθλιο Χάρτη μας. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες για τα γεγονότα και τις εξελίξεις του μήνα, ενώ για να εντοπίσουμε χρονικά μέσα στο μήνα την ενεργοποίηση των εξελίξεων, παρατηρούμε πότε μέσα στο μήνα η Σελήνη θα ενεργοποιήσει τις όψεις που παρατηρούμε.

Η Αστρολογία εκτός από γνώση, χρειάζεται μεγάλη εξάσκηση στην παρατηρητικότητα αλλά και στην συνδυαστική σκέψη. Μελετώντας την Σεληνιακή μας Επιστροφή για κάθε μήνα του έτους, θα χρειαστεί να σταθούμε και να παρατηρήσουμε το μήνα που ο Ωροσκόπος της Σεληνιακής Επιστροφής θα είναι ο ίδιος με τον Ωροσκόπο της Ηλιακής Επιστροφής μας, αυτός ο μήνας είναι ο μήνας “κλειδί” σημαντικών εξελίξεων για την γενέθλια χρονιά που διανύουμε.

Πολλά ακόμα αστρολογικά μυστικά, μπορούν να μας δώσουν μία πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών για τις επερχόμενες εξελίξεις και μέσα από το astrokouskous συχνά θα σας παραθέτω τέτοιου είδους tips – στο συγκεκριμένο άρθρο κάναμε μία πρώτη γνωριμία με την Σεληνιακή Επιστροφή, για να έχετε μία εικόνα του τρόπου που εργάζεται ένας αστρολόγος για να σας δώσει μία προσωπική πρόβλεψη!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Αστρολογικές τάσεις της εβδομάδας 15-21 Μαρτίου 2021
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στον Κριό ως 14/4: Προβλέψεις Ζωδίων
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.