Widgets Magazine

Ο έρωτας είναι η σπίθα που μας κρατά δραστήριους, ενεργητικούς, μας δίνει κέφι για ζωή, μας χαρίζει ενθουσιασμό, απόλαυση, διασκέδαση και φυσικά μας κάνει αρκετά πιο δημιουργικούς, εκφραστικούς αλλά και χαρούμενους…. Ο έρωτας είναι η πηγή της ζωής, της τέχνης, της δημιουργίας και η παρουσία του στη ζωή μας είναι απαραίτητη για να έχουμε την δύναμη να πάμε ένα βήμα παρακάτω …

Ο Άρης και η Αφροδίτη στην Μυθολογία

Ξεκινώντας το σημερινό μου άρθρο, θα σας ταξιδέψω στον όμορφο κόσμο της μυθολογίας,  θυμίζοντας (σε όσους ήδη γνωρίζουν)  αλλά και γνωστοποιώντας (σε όσους δεν έχουν διαβάσει), μέρος του μύθου της Αφροδίτης με τον Άρη….

Ο Άρης, σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία ήταν ο Ολύμπιος θεός του πολέμου, ο οποίος και φημιζόταν για το αγέρωχο καλοσχηματισμένο σώμα του, την ορμητικότητά του, αλλά και το ωραίο του πρόσωπο… αυτά τα γοητευτικά στοιχεία αυτά τον έκαναν ιδιαίτερα ελκυστικό στο γυναικείο φύλο!

Η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς και του έρωτα, ήταν παντρεμένη με τον Ήφαιστο (τον θεό της Φωτιάς) , δεν κατάφερε όμως να αντισταθεί στον γοητευτικό Άρη, κατέρριψε τις άμυνες της  και ενέδωσε ενστικτωδώς στο φλογερό πάθος που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους…

Μία δυνατή αλλά κρυφή  σχέση ξεκίνησε ανάμεσα στον Άρη και στην Αφροδίτη όμως  όπως λέει και η Αρχαία Ελληνική Παροιμία «Ουδέν κρυπτόν από τον Ήλιο» … Ο Ήλιος, φανέρωσε στον Ήφαιστο, ότι ο αδερφός του ο Άρης, διατηρεί παράνομο δεσμό με την γυναίκα του την Αφροδίτη! Ο Ήφαιστος, εξοργισμένος από αυτή την αποκάλυψη κατέστρωσε ένα σχέδιο, για να «ξεσκεπάσει» αυτό το μυστικό ερωτικό ειδύλλιο! Τοποθέτησε στο κρεβάτι του αόρατα, μαγικά δίχτυα και ενημέρωσε ότι φεύγει σε ταξίδι στην Λήμνο…

Ο Άρης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το πάθος του και επισκέφτηκε την Αφροδίτη και μετά από λίγο οι δυο τους παγιδεύτηκαν από τα  μαγικά δίχτυα του Ήφαιστου, γυμνοί στο κρεβάτι! Στην συνέχεια ο Ήφαιστος, για να εκδικηθεί αλλά και για να δικαιωθεί,  προσκάλεσε  όλους τους Ολύμπιους θεούς  για να δουν με τα ίδια τους τα μάτια  τι έπιασαν τα «δίχτυα» του! Οι μοιχεία αποκαλύφθηκε η Αφροδίτη με τον Άρη δέχθηκαν όλες τις ύβρεις των υπόλοιπων θεών, οι οποίες ωστόσο δεν στάθηκαν εμπόδιο στον έρωτά τους … Η Αφροδίτη και ο Άρης απέκτησαν πολλά παιδιά , όπως   την Αρμονία, τον  Έρωτα, τον Αντέρωτα, τον Φόβος, τον Δείμος, τον Πρίαπος….

Ο Άρης και η Αφροδίτη στην Αστρολογία

Ο Άρης, – κυβερνήτη τον Κριό αλλά και τον Σκορπιό- ,  είναι ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της σεξουαλικότητας. Σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο , φανερώνει πολύ χρήσιμα στοιχεία για τον τρόπο που εκφράζουμε ενεργά όλες τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας … Μελετώντας τον Άρη ενός ωροσκοπίου μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες για την σθένος, τον δυναμισμό, την αντοχή, τον τρόπο αντίδρασης, την σεξουαλικότητα, την πρωτοβουλία, τις ενέργειες ενός ανθρώπου….

Η Αφροδίτη, -ο κυβερνήτης του Ζυγού  και του Ταύρου-, είναι ο πλανήτης, του έρωτα, της απόλαυσης, της τέχνης, της διασκέδασης, των παιδιών … Μελετώντας την Αφροδίτη στον αστρολογικό μας χάρτη μπορούμε να ανακαλύψουμε πολλά χρήσιμα μυστικά για το ερωτικό προφίλ ενός ανθρώπου, για τον τρόπο που διασκεδάζει, για τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά  του ταλέντα, για την αγάπη του για τα παιδιά, για τον τρόπο που απολαμβάνει όλες τις μικρές και τις μεγάλες χαρές της ζωής!

Άρης και Αφροδίτη  το αρσενικό και το θηλυκό,   είναι λοιπόν το «δίπολο» του έρωτα, το της δημιουργικότητας, της έκφρασης, της απόλαυσης, της ένωσης αλλά και των αντικρουόμενων δυνάμεων που αποτελούν ωστόσο πόλο έλξης … Μία έλξη που είναι γίνεται ακόμα πιο δυνατή αλλά και αντιληπτή, όταν στην συναστρία δύο ανθρώπων υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη!

Η σύνοδος Αφροδίτης Άρη  στον Λέοντα

Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, διψούν για πάθος, ερωτική αποκλειστικότητα, δυνατές απολαυστικές στιγμές και διεγείρουν πολύ παραπάνω τις ερωτικές επιθυμίες και την ανάγκη να χαρούμε απερίσπαστα, γενναιόδωρα, απλόχερα δίχως φρένο αλλά με ενθουσιασμό αυτό που πραγματικά ποθούμε. Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο τόσο η Αφροδίτη όσο και Άρης, κλείνουν το 2ετές ραντεβού τους λαβωμένοι από τον Κρόνο και τον Ουρανό όπου τους στέρησε, τους δοκίμασε ή και τους κλόνισε ως τώρα όλα τα παραπάνω. Ο έρωτας όμως όλα τα νικά και όλα τα μπορεί και στις πιο δύσκολες συνθήκες είναι φανερό ότι έρχεται για να μας δώσει την δύναμη να αντέξουμε στα πιο δύσκολα.

Η σύνοδος Αφροδίτης Άρη από το ζώδιο του Λέοντα λοιπόν αποτελεί μιά “ανάσα” η οποία μας δίνει την ώθηση να ερωτευτούμε, να διασκεδάσουμε, να ποθήσουμε, να δημιουργήσουμε, να μεγαλουργήσουμε (όπου και όπως μπορούμε), να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τα θέλω μας,να προβληθούμε, να γευτούμε τις χαρές της ζωής όσο κουρασμένοι και εξασθενημένοι και να νιώθουμε από τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί γύρω μας.

Βλέπουμε λοιπόν ο έρωτας (και σαν μία πιο ευρεία έννοια) να παίρνει την σκυτάλη και να μας παρασύρει αυτό το διάστημα να αναλάβουμε δράση προκειμένου να περάσουμε καλά και όχι μόνο … Έρωτες γεννιούνται ή και αναβιώνουν κάτω από δύσκολες , αντίξοες συνθήκες, σκορπούν τον ενθουσιασμό και προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις οι οποίες κάνουν τους άμεσα επηρεαζομένους να νιώθουν ότι ζουν “επικές” στιγμές στα ερωτικά τους. Σημαντικό είναι βέβαια να συγκρατηθεί η υπερβολή και η επιπολαιότητα, γιατί οι αστάθειες δεν θα λείψουν στην πορεία!

Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου είστε οι πρώτοι στην λίστα των θετικών επιρροών που δέχεστε από την σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στο Λέοντα, καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17-21 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ωστόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που αντίστοιχα έχετε γεννηθεί στα ίδια δεκαήμερα ή έχετε προσωπικούς πλανήτες στις παραπάνω μοίρες έχετε σημαντικά δημιουργικά ξεκινήματα την επόμενη περίοδο.

 

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη  & τα ζώδια

Κριός: Ανακάλυψε τα θέλω σου, απόλαυσε τον αληθινό έρωτα και δημιούργησε. Χαρές μέσα από παιδιά ή και τεκνοποίηση είναι στις τάσεις της εποχής. Ταύρος: Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού φέρνουν μία ουσιαστική ανανέωση οικογενειακή αλλά και ψυχική! Δίδυμοι: Εκφράσου ελεύθερα, εμπιστέψου τις ιδέες σου, πες ναι σε δημιουργικές προτάσεις και αφοσιώσου σε αυτές! Κοντινές μετακινήσεις αλλά και γνωριμίες σκορπίζουν τον ενθουσιασμό Καρκίνος: Ανάκτησε την αυτοπεποίθηση και τις δυνάμεις σου, βελτίωσε τα οικονομικά σου και νιώσε περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον σου. Λέων: Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου και καταφέρνεις επιτέλους να βρεις και πάλι το πάθος, τον ερωτισμό αλλά και την αυτοπεποίθησή σου! Έρχονται παθιασμένες ερωτικές εξελίξεις αλλά γίνεσαι και πιο αγαπητός και περιζήτητος από το περιβάλλον σου. Ανανεώνεις την εξωτερική σου εικόνα. Παρθένος: Κλείσε ανοιχτούς κύκλους του χτες, αναζήτησε την αληθινή αγάπη και κάνε θυσίες προκειμένου να την κρατήσεις κοντά σου! Πες ναι στην δημιουργική εργασία… Ζυγός: Πες ναι σε μία νέα δημιουργική δραστηριότητα,  ακολούθησε τον έρωτα που προέρχεται μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο,  δείξε μαχητικότητα για την κατάκτηση των επιθυμιών σου! Σκορπιός: Ακολούθησε την επαγγελματική πορεία που σε βοηθά να εξωτερικεύσεις όλα τα ταλέντα και τις εμπνεύσεις σου …Μην το βάζεις κάτω αλλά εξέφρασε τα προσόντα σου, κοινωνικοποιήσου και δώσε τον δικό σου αγώνα προκειμένου να δεις επιθυμίες που αφορούν το μέλλον της καριέρας σου (ή και της ζωής σου γενικότερα) να γίνονται πραγματικότητα! Τοξότης:Πες ναι στις νέες εμπειρίες, στις νέες γνωριμίες, σε μία νέα θεώρηση των καταστάσεων,  σε έναν έρωτα με διαφορά ηλικίας (ή χιλιομετρική απόσταση) που αποτελεί μία πρόκληση αλλά έχει κάτι να σου δώσει! Αιγόκερως: Διώξε μακριά το πληγωμένο παρελθόν, απομάκρυνε τα λάθη, τα πάθη , τα απωθημένα και συγχώρεσε …  Δώσε την δική σου μάχη για να καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος στα οικονομικά … σου δίνονται άλλωστε οι ευκαιρίες! Υδροχόος: Άνοιξε την αγκαλιά σου σε μία ζεστή,συντροφική σχέση που θα ξυπνήσει μέσα σου συναισθήματα ξεχασμένα… Διέκρινε ποιοι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους σε συνδέει ένα κοινό όραμα, ένας κοινός στόχους και σταθεροποίησε  τη σχέση σου μαζί τους … Ιχθύς: Έρωτας μέσα από την εργασία ναι είναι πιθανό όμως η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη ξεμπλοκάρει και τα δημιουργικά σχέδια που έκανες για την πορεία της εργασίας σου και τώρα μπορείς να κινηθείς πιο ευέλικτα προκειμένου να κάνεις εργασία το πάθος και το μεράκι σου!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρμικές Σχέσεις και Αστρολογία
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Ιουλίου 2021 στον Καρκίνο: Προβλέψεις για όλους
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.