Widgets Magazine

Ο έρωτας είναι ζωή, όπως και η ζωή είναι έρωτας… δεν έχει ανάγκη από επετείους, επιβεβαιώσεις, δώρα και “τιμές” , γιατί η ύπαρξη του σου δίνει την πηγαία δύναμη ευδαιμονίας, ικανοποίησης, δημιουργικότητας που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ναι ο έρωτας από μόνος του είναι γιορτή … Ο έρωτας έχει πολλές μορφές, πολλά πρόσωπα, πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να τον βιώσεις, να τον νιώσεις, να τον εκφράσεις… Απρόβλεπτος, εκκεντρικός, αναπτύσσεται ακόμα και κάτω από τις πιο περίεργες και αντίξοες συνθήκες, ανατρέπει, αλλάζει, μεταμορφώνει και … σε ολοκληρώνει! Κάθε έρωτας είναι μοναδικός, ξεχωριστός, γεννά διαφορετικά συναισθήματα και σου δίνει “φως” για να ανακαλύψεις μία πτυχή του εαυτού σου που μέχρι τώρα σου ήταν άγνωστη ….

 

Πώς μπορεί όμως ο έρωτας να πορεύεται σε μία “σκληρή” εποχή, σε μία εποχή που όλα αλλάζουν δομή, ενώ παρατηρείται συχνά η κυριαρχία της τοξικότητας; Έχει και αυτός τις αντιξοότητες και τις δοκιμασίες του, πολλές φορές παραγκωνίζεται, περιορίζεται, δείχνει το σκληρό του προσωπείο ή και φανερώνει ότι και μαζί με όλες τις δομικές αλλαγές της εποχής και ο έρωτας αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις, αλλάζουν μορφή …

 

Η φετινή γιορτή των ερωτευμένων δηλαδή η 14η Φεβρουαρίου 2022, ανακινεί έντονα συναισθήματα, τα οποία χαρακτηρίζονται απο πικρία, αναπόληση, αλλά και από έντονο πάθος. Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου,μας δημιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθούμε σε ότι γνώριμο, οικείο, ανακαλεί μνήμες και εντείνει την ανάγκη μας να εκφράσουμε πολύ περισσότερο τις ευαισθησίες, τις συγκινήσεις και την αγάπη μας… Αρκετοί αυτή την ημέρα όμως έχουν έντονο παράπονο, κυρίως γιατί συναισθηματικά αισθάνονται προδομένοι, αδικημένοι, θυμωμένοι, εξαιτίας σκληρών συνειδητοποιήσεων που έχουν γίνει στην ζωή τους τούτη την εποχή, κυρίως αυτή η τάση αφορά τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου (και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων)! Από το μεσημέρι το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, δημιουργεί σαφέστατα μία πιο εύθυμη, γενναιόδωρη και ερωτική διάθεση ενώ προς το βραδάκι οι ερωτικές επικοινωνίες που θα προσφέρουν ικανοποίηση, χαρά, ανεμελιά, δεν θα λείψουν για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

 

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω, μπορεί από την μία πλευρά να εντείνει την ερωτική διάθεση και την επιθυμία για “ένωση”, δεν παύει όμως η Αφροδίτη να βρίσκεται αρκετά “κουρασμένη” από την Αναδρομή της, ενώ σε ένα Κρόνιο ζώδιο όπως είναι ο Αιγόκερως, “υπολογίζει” και “περιορίζει” τα επίπεδα ευθυμίας, ικανοποίησης, χαράς και ερωτισμού, ακολουθώντας πολύ τα “πρέπει” της λογικής…. Ο Άρης από την άλλη πλευρά, δυνατός στο ζώδιο του Αιγόκερω, επιζητά σαν “λάβαρο” την απόλυτη, κυριαρχική κατάκτηση… έτσι ο έρωτας θυμίζει μία “μάχη κυριαρχίας” αυτή την εποχή! Δεν παύει όμως να υπάρχουν εκπρόσωποι του ζωδιακού, που καλούνται αυτό τον καιρό να κάνουν νέα ξεκινήματα στην προσωπική τους ζωή και ανοίγουν ένα νέο κύκλο! Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, είναι τα ζώδια που το αμέσως επόμενο διάστημα ανοίγουν μία νέα σελίδα  στα προσωπικά τους! Εύνοια στον έρωτα και σημαντικές, θετικές ερωτικές εξελίξεις θα έχουν όμως και οι Παρθένοι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! 

 

Δεν ξεχνάμε ότι την εβδομάδα των “ερωτευμένων” ….έχουμε και το φεγγάρι να γεμίζει για να οδηγηθούμε στην Πανσέληνο του Φεβρουαρίου όπου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στην 27ο59 του ζωδίου την Τετάρτη στις 16/2. Δεν παύει λοιπόν η επιρροή του φεγγαριού να είναι διάχυτη από την αρχή της εβδομάδας, τονίζοντας το στοιχείο του πάθους, του ερωτισμού, ξυπνώντας κάποιους από το λήθαργο και δημιουργώντας περισσότερο την ανάγκη για απόλαυση, έρωτα, χαρά, ικανοποίηση (στοιχεία που είχαν στερηθεί)… Είναι όμως και ένα φεγγάρι φέρνει και μοιραίους καρμικούς έρωτες ή και εξελίξεις που έχουν να δώσουν ένα σημαντικό προμήνυμα … το βέβαιο είναι ότι οι μέρες γεμίζουν με πάθος, ιδιαίτερα για τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

 

Κριός

Δίνετε τον δικό σας αγώνα για να ανελιχθείτε, να επιτύχετε στόχους ενώ για πολλούς ο έρωτας είναι η καριέρα σας αυτή την περίοδο! Οι Γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο, είστε αρκετά πιο ανάλαφροι, και έτοιμοι να παίξετε, να επιβεβαιωθείτε, να φλερτάρετε, να κάνετε χιούμορ, η εβδομάδα ευνοεί νέες γνωριμίες. Οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο, τα θέλετε όλα ή τίποτα, δεν κάνετε εκπτώσεις στις επιθυμίες σας, είστε διεκδικητικοί, μαχητικοί και κατακτητικοί! Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο, υπάρχουν καταστάσεις που σας θλίβουν, σας ενοχλούν, ρίχνουν την ψυχολογία σας και αφορούν το παρελθόν σας, είναι η στιγμή όμως καθώς το φεγγάρι γεμίζει να αναζωπυρωθεί και πάλι η σπίθα του πάθους στην ζωή σας.

 

Ταύρος

Η γιορτή των ερωτευμένων σας βρίσκει αισιόδοξους, με αρκετά σχέδια για το μέλλον σας, και ενώ οι πιέσεις, προβληματισμοί, οι ευθύνες και οι ανατροπές δεν έχουν λείψει από την ζωή των γεννημένων στο 2ο δεκαήμερο, εσείς είστε και αυτοί που μπορείτε αυτή την εβδομάδα να ανοίξετε ένα νέο κύκλο στα αισθηματικά σας. Ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις, φλερτ μέσω διαδικτύου, από απόσταση ή με διαφορά ηλικίας είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο είστε σε πιο ουδέτερη φάση, από το μεσημέρι έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε συναισθηματικά, κάποιες στιγμές όμως μπορεί να υπερβάλετε, είτε στον τρόπο σκέψης που μπορεί να οδηγεί στην μεγαλοποίηση καταστάσεων, είτε και στην συμπεριφορά σας. Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, βιώνετε ένα έντονο συναισθηματικό κρεσέντο, είστε αρκετά καχύποπτοι, νοσταλγικοί και η μέρα των ερωτευμένων σας βρίσκει με την διάθεση να βγάλετε από μέσα σας κάθε συναίσθημα το οποίο είχατε κρατημένο εδώ και καιρό μέσα σας. Οι συμπτώσεις ή τα τυχαία γεγονότα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των αισθηματικών σας.

 

Δίδυμοι

Πάθος, ερωτισμός, σεξουαλικότητα, περιπέτεια και επιτυχίες ακριβώς αυτή είναι η τάση της περιόδου για τους Διδύμους! Το 1ο δεκαήμερο, είστε “αεράτοι” επικοινωνιακοί, έχετε χαρούμενες επικοινωνίες και φλερτ. Μπαίνετε σε μία περίοδο που είστε πιο ανοιχτοί, πιο αισιόδοξοι και κάνετε νέα σχέδια! Το 2ο δεκαήμερο, βιώνετε δυνατές ερωτικές στιγμές, η λίμπιντο απογειώνεται , όμως τα θέλετε όλα δικά σας, με τον τρόπο που εσείς το επιβάλετε! Οι Γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο, θέλετε να σπάσετε την ρουτίνα σας και τα καταφέρνετε καλά, το ξεκίνημα της εβδομάδας ωστόσο εμπεριέχει και κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες!

 

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σας είναι ένας βασικός τομέας της ζωής σας αυτή την περίοδο, σας απασχολεί πολύ το τι θα γίνει, πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις σας και η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι τονισμένη! Οι Γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο, έχετε μία ημέρα αδιάφορη, χωρίς σπουδαίες μεταβολές και δεν μπορώ να πω ότι είστε στην πιο ρομαντική διάθεση, διαχειριστείτε την υπερβολή που σας διακατέχει στον τρόπο σκέψης σας αυτή την ημέρα. Οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο, έχετε ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά σας και ανοίγει ένας νέος κύκλος… αυτό σημαίνει πως είτε μία γνωριμία σας περνά σε μία πιο ερωτική μορφή, είτε ότι ενεργοποιείται εκ νέου η αισθηματική σας ζωή , είτε λαμβάνετε  αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης. Ζητούμενό σας είναι να πάψετε να είστε ακάλυπτοι στα ερωτικά και αυτό θα το πετύχετε. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο, νιώθετε αρνητικά συναισθήματα την 14η του Φλεβάρη … πικρία, απογοήτευση, ανασφάλεια, φόβος και ανησυχία εξαιτίας αποκαλύψεων ή και δικών σας αρνητικών σκέψεων που σας κατακλύζουν, οι ευαισθησίες σας είναι τονισμένες.

 

Λέων

Η φετινή γιορτή των ερωτευμένων σας βρίσκει πιο ώριμους και συνειδητοποιημένους στον τομέα των σχέσεών σας, όπου πλέον αντιλαμβάνεστε ότι για να μπορέσει να ευδοκιμήσει ένας έρωτας είναι σημαντικό να υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις…. Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου είστε πιο ανάλαφροι, ανανεωμένοι και λαμβάνετε μηνύματα, δώρα, έχετε τις συναντήσεις και τις επικοινωνίες που σας ικανοποιούν! Οι Λέοντες του 2ου δεκαήμερου την φετινή ημέρα των ερωτευμένων είστε πιο μοναχικοί, απογοητευμένοι από όσα έχουν ήδη μεσολαβήσει στην ζωή σας, δοσμένοι περισσότερο στην εργασία, που μπορεί να σας εμπνεύσει αυτό τον καιρό να είστε πιο δημιουργικοί … ερωτικά ειδύλλια μέσω των επαγγελματικών είναι πιθανά! Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου βράζετε στο ζουμί σας, καθώς ετοιμαζόμαστε για μία πανσέληνο στο ζώδιο και στο δεκαήμερο σας που σας επηρεάζει άμεσα… Μία Πανσέληνο που ξυπνά το πάθος σας, δεν παύει ωστόσο η 14η του Φλεβάρη να ξεκινά με βαριά απαισιόδοξη διάθεση,με ευσυγκινησία, και με παράπονα … Ακούστε την καρδιά σας, το ένστικτό σας και αποφύγετε τις υπερβολές.

 

Παρθένος

Ανήκετε στα ζώδια που λίγο ή πολύ θα γιορτάστε την φετινή γιορτή των ερωτευμένων, ή τουλάχιστον είστε από τα ζώδια που ποσοστιαία θα λάβετε τα περισσότερα δώρα αγάπης, ή θα νιώσετε το ερωτικό καρδιοχτύπι να σας κάνει να ξεφεύγετε από τα στενά όρια της λογικής σας. Το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας συντηρείτε ένα όμορφο κλίμα στα αισθηματικά σας και η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε εξομολογήσεις καρδιάς ή να έχετε μία επικοινωνία με άνθρωπο που μιλά στην ψυχή σας, βασική προϋπόθεση να μην αφήσετε την εργασία και τον φόρτο της να σας αποσπάσει όλο το ενδιαφέρον! Το 2ο δεκαήμερο είστε οι πιο κερδισμένοι της περιόδου, οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που μπορώ να σας πω ότι κάτι νέο γεννιέται στον ερωτικό τομέα… Το 3ο δεκαήμερο μπορεί να είστε σε μία φάση αναμονής και η γιορτή των ερωτευμένων να αποτελεί έναν προθάλαμο εξελιξεων που θα έχετε από την επόμενη εβδομάδα … σημαντικό είναι να μην χαλάτε από μόνοι σας την ευκαιρία για όμορφες στιγμές.

 

Ζυγός

Η βασική σας επιθυμία είναι να υπάρχουν σταθερές συνθήκες στα αισθηματικά σας και οι περισσότεροι είστε επικεντρωμένοι αυτό το διάστημα σε μία υπάρχουσα κατάσταση ή και άνθρωπο της αισθηματικής σας ζωής, επιμένοντας να διορθωθεί και να αποκατασταθεί το κλίμα! Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο είστε οι κερδισμένοι της ημέρας και οι επικοινωνίες που θα έχετε θα σας προσφέρουν χαμόγελα …δεν λείπουν και οι ευκαιρίε για φλερτ σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο, είστε πιο κατασταλαγμένοι και σταθεροί στα αισθηματικά και μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο όπου αρκετοί θα δείτε μία σχέση σας να μπαίνει σε ένα πιο σταθερό και σοβαρό πλαίσιο, αποφύγετε ωστόσο την γκρίνια και τα παράπονα. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο, δεν μπορείτε να απεγκλωβιστείτε από μία ερωτική κατάσταση που σας παθιάζει, αλλά ξυπνά μέσα σας και συναισθηματα που δεν σας αφήνουν να είστε ήρεμοι και ικανοποιημένοι. Αποφύγετε την αναμόχλευση του παρελθόντος και τις τοξικές σχέσεις που σας φθείρουν… Η πανσέληνος στο Λιοντάρι, θα σας βοηθήσει να κάνετε την έκπληξη και να δείτε κάποιες προσδοκίες σας να ικανοποιούνται!

 

Σκορπιός

Ότι βάλετε στο μυαλό σας θα το καταφέρετε αγαπητοί μου Σκορπιοί όπου θα  μπορούσα να σς χαρακτηρίσω αρκετά επίμονους στους στόχους σας αυτή την εβδομάδα, ακόμα και αν οι στόχοι αφορούν τα αισθηματικά! Οι γεννημένοι  στο 1ο δεκαήμερο, βρίσκεστε ικανοποιημένοι από τις συνθήκες και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αισθηματικά σας, η μέρα φέρνει επικοινωνία με πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Οι  γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο, παρόλο που έχετε πιο βαριά ψυχολογία εξαιτίας των αλλαγών που έχουν προκύψει στην ζωη σας, στις σχέσεις σας, από αυτή την εβδομάδα ανοίγει για εσάς ένας νέος κύκλος που είστε πιο ανοιχτοί σε νέα ερωτικά φλερτ, ενώ ο Δίας και ο Ουρανός βάζουν το χεράκι τους για να υπάρξει ουσιαστική ανανέωση και στην ερωτική σας ζωή! Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, δεν είστε στην καλύτερη σας φάση, επιμένετε με πείσμα να πετύχετε τους στόχους σας, οι περισσότεροι δεν βάζετε αυτή την περίοδο ως προτεραιότητά σας τις ερωτικές σας υποθέσεις, ή ακόμα και αν επιθυμείτε ο έρωτας να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας αυτές τις μέρες, βλέπετε αντιστάσεις που σας θυμώνουν! Συγκρατηθείτε η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά πιο βελτιωμένη!

 

Τοξότης

Οι περισσότεροι Τοξότες βρίσκεστε σε μία περίοδο που έχουν ωριμάσει τα θέλω σας και μπορείτε να αφεθείτε και στο συναίσθημα, σε άτομα που αξίζουν πραγματικά την προσοχή και την αγάπη σας και σας το έχουν αποδείξει με κάθε τρόπο! Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο απολαμβάνετε την Δευτέρα από το μεσημέρι και μετά, έχετε χιούμορ, είστε εκφραστικοί, δίνετε και λαμβάνετε εκπλήξεις. Οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου μπορεί να μην έχετε την “φαντασμαγορική” ημέρα των ερωτευμένων, όμως είστε πιο σταθεροποιημένοι στο τί θέλετε, τι αξίζετε ενώ οι δεσμευμένοι έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά στο ταίρι σας και δείχνετε την αγάπη σας. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο ξεκινά για εσάς μία εβδομάδα που η επιθυμία σας είναι να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και από την ρουτίνα και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνετε έστω και αν η 14η Φεβρουαρίου ξεκινά με αρκετό στρες και πολλή δουλειά!

 

Αιγόκερως

Ο έρωτας χτυπά κόκκινο για τους Αιγόκερους όπου ανήκετε στα ζώδια που δεν μένετε παραπονεμένοι αυτή την εβδομάδα από τις αισθηματικές εξελίξεις. Οι Γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο, μπορεί να μην έχετε μεγάλες εξελίξεις ανήμερα των ερωτευμένων, συντηρείτε όμως μία καλή διάθεση, ένα όμορφο κλίμα για τους δεσμευμένους, την ημέρα ωστόσο την αξιοποιείτε περισσότερο για την πρόοδο των οικονομικών. Οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο, έχετε μεγάλες ερωτικές εξελίξεις στην πορεία της εβδομάδας, μία νέα σελίδα ανοίγετε στα ερωτικά σας, έχετε τις κατακτήσεις σας και μαγνητίζετε αυτό που θέλετε. Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου βιώνετε με πάθος και ένταση την 14η Φλεβάρη αλλά και όλη την εβδομάδα … Προσοχή στις ερωτικές ζήλιες, τις ίντριγκες και στις σκληρές και απόλυτες στάσεις και συμπεριφορές.

 

Υδροχόος

Σαν πολύ κλεισούρα δεν έπεσε στα ερωτικά το τελευταίο διάστημα;;; Κάνατε τους απολογισμούς σας, είχατε τις νοσταλγίες σας, μετρήσατε τι είχατε, τι χάσατε, τι θέλετε πίσω και σταδιακά θα μπείτε σε διαδικασία να αναλάβετε δράση. Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου καλωσορίζετε τον Ερμή στο ζώδιο σας την 14η του Φλεβάρη ενώ η Σελήνη κινείται στο Λέοντα κάνοντας πιο αισθητή την ανάγκη σας αυτή την ημέρα για ζεστασιά, επικοινωνία, με το άτομο που ποθείτε και αυτό είναι κάτι που θα το κάνετε κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας και θα έχετε την πλήρη ανταπόκριση! Οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο της αισθηματικής σας ζωής και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρετε γιατί σας έχουν δοθεί ήδη σημαντικά μαθήματα. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο έχετε αισθηματικές εξελίξεις “φωτιά” που σας παθιάζουν και σας ξυπνούν από το λήθαργο!

 

Ιχθύς

Οι επιθυμίες σας εκπληρώνονται και διανύετε μία περίοδο που σταδιακά όλοι σας νιώθετε την ζωή σας να βελτιώνετε και στέκεστε πιο τυχεροί από τις συνθήκες γύρω σας. Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο έχετε τους κρυφούς ερωτικούς θαυμαστές που με κάποιο τρόπο σας δείχνουν τον έρωτά τους … οι δεσμευμένοι συντηρείτε ένα όμορφο κλίμα στα αισθηματικά σας. Οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο άνετα μπορούμε να μιλήσουμε για μία νέα ερωτική γνωριμία, ένα όμορφο ερωτικό ξεκίνημα, ένα κάλεσμα, μία πρόσκληση, μία ικανοποίηση που θα λάβετε μέσα στην εβδομάδα. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο, καλωσορίζετε την 14η Φλεβάρη με πόθο, αδημονία, και ανάγκη να δείξετε τον έρωτά σας άνευ όρων και κανόνων, οι  καλύτερες στιγμές για τα αισθηματικά σας έρχονται ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20 Φεβρουαρίου 2022
Επόμενο άρθροΟικονομικές Προβλέψεις Μαρτίου 2022 για όλα τα ζώδια
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.