Widgets Magazine

Όσο και να θες να συγκρατήσεις τα συναισθήματα σου και να βάλεις «τοίχο» προστασίας, επειδή φοβάσαι ότι θα πληγωθείς, οι άμυνες σου πέφτουν και αφήνεσαι στο συναίσθημα το οποίο γλυκαίνει την καρδιά σου!

Η Αφροδίτη «αδύναμη» από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι «γαντζωμένη» στους φόβους της και η άμυνά της είναι η απολυτότητά της και η προσπάθειά της να διατηρεί τον έλεγχο προκειμένου να μην πληγωθεί … σε αυτόν ακριβώς τον ρυθμό εξελίσσονται και οι αισθηματικές σχέσεις αυτό τον καιρό …

Αυτή την Τετάρτη στις 29 Σεπτεμβρίου με το Τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ωστόσο, οι φόβοι παραμερίζονται, οι ζήλειες καταπολεμιούνται, οι συμπεριφορές από απόλυτες γίνονται πιο γλυκές και τρυφερές και η αγάπη μοιράζεται άνευ όρων, κανόνων και χωρίς την αναμονή της ανταπόδοσης …

Είναι μία ημέρα ιδανική για να «αγκαλιάσουμε» με ζεστασιά και τρυφερότητα τους δικούς μας ανθρώπους, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, να δείξουμε την αγάπη μας, να απολαύσουμε ρομαντικές στιγμές , να εκπληρώσουμε επιθυμίες και όχι μόνο … Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα δεν χαρίζει μόνο μία τρυφερή ερωτική εύνοια , εκπλήρωσης αλλά μας δίνει και την όμορφη διέξοδο να εκφραστούμε μέσα από την τέχνη, να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να είμαστε πολύ παραπάνω δημιουργικοί! Είναι μία μέρα κατάλληλη για να κάνουμε όνειρα, σχέδια, να ακούσουμε την καρδιά μας και να την αφήσουμε ως οδηγό να μας κατευθύνει στα μονοπάτια εκείνα που θα μας δώσουν χαρά!
Οι «τυχεροί» της ημέρας που δέχεστε άμεσα την επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα είστε οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι , Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων …

***ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για σήμερα Τετάρτη 29/9 και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, προδιαθέτει για συναισθηματική έκφραση.

Κριοί και Ζυγοί : Δέχεστε εύνοια στα οικονομικά σας και η δημιουργικότητά σας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις που θα προσφέρουν ανάσα στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας.

Ταύροι – Σκορπιοί: Μέρα γεμάτη συναίσθημα, εξομολογήσεις, εκπλήρωση σχεδίων και τρυφερά τετ α τετ που σας βοηθούν να χαλαρώσετε να νιώσετε ότι πολλά από αυτά που επιθυμείτε είναι πολύ κοντά σας.

Δίδυμοι – Τοξότες: Μπορείτε να αξιοποιήσετε παραγωγικά και δημουργικά την επιρροή αυτής της όψης και να δείτε πολύ ωραία αποτελέσματα στην εργασία σας, αλλά να νιώσετε και πιο ήρεμοι ψυχικά!

Καρκίνοι – Αιγόκεροι: Τρυφερές επικοινωνίες σας οδηγούν σε όνειρα και σχέδια! Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε ένα πολύ όμορφο στάδιο και η αγάπη , η ζεστασιά, το ενδιαφέρον σας γεμίζουν ψυχικά! Ιδανική μέρα για ρομαντικό ραντεβού!

Λέοντες – Υδροχόοι : Μία οικονομική στήριξη, βοήθεια σας δίνει έναν αέρα να κινηθείτε πιο άνετα! Οι Λέοντες νιώθετε ψυχική ανακούφιση από προβλήματα που είχατε περάσει και υπάρχουν εξελίξεις που αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σας. Οι Υδροχόοι είστε αρκετά δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας και αυτό σας βοηθά να έχετε και καλύτερες απολαβές.

Παρθένος – Ιχθύες : Μέρα γεμάτη συναίσθημα, ρομαντισμό, συντροφικότητα και όνειρα για την πορεία σας. Η αισθηματική σας ζωή θυμίζει ρομαντική ταινία και παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας απολαμβάνοντας στιγμές. Αναπτερώνεται η ελπίδα και η πίστη για μία ερωτική σχέση ή γνωριμία που σας είχε μπερδέψει.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.