Widgets Magazine

Ώρα να μιλήσουμε για πάθος, επιθυμίες, κατακτήσεις, απολαύσεις, έρωτα, χρήμα αλλά και διασκέδαση … Ώρα να μιλήσουμε για την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα όπου  η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, επηρεάζει σημαντικά τους παραπάνω τομείς!

Από τις 4 έως 29 Δεκεμβρίου 2024  θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, σε μία θέση που δεν χαρακτηρίζεται τόσο ιδανική, για το λόγο ότι προσδίδει χαρακτηριστικά κυριαρχίας, επιβλητικότητας, επιμονής , ζήλειας , ελέγχου και εξουσιαστικής συμπεριφοράς, ιδιαίτερα στον τρόπο που εκδηλώνουμε τα προσωπικά μας «θέλω»! Ωστόσο, αυτή τη φορά η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, δεν πρόκειται να μας δείξει τόσο έντονα τα «άγρια νύχια» της, για το λόγο ότι στο οδοιπορικό της θα σχηματίσει αρκετές θετικές γωνίες….

Αφροδίτη στο Σκορπιό και έρωτας  σημαίνει …

 • Τα θέλω όλα ή τίποτα …
 • Κολλάω σε δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις
 • Παθιάζομαι και δίνω την ψυχή μου, ο έρωτας όμως γίνεται πολλές φορές ένα δύσκολο, και καταστροφικό παιχνίδι εμμονής που με οδηγεί στα άκρα …
 • Έχω την επιμονή να πάρω αυτό που θέλω το οποίο εντέλει στην πορεία δεν μου είναι αρκετό και ζητώ κάτι περισσότερο …
 • Αγαπώ παράφορα, Μισώ θανάσιμα …
 • Ζηλεύω ακόμα και τον αέρα που αναπνέεις
 • Επιδιώκω να ζω το δράμα μου γιατί βιώνω τα συναισθήματά μου με ένταση και με αυτό τον τρόπο νιώθω ζωντανός
 • Το σεξ είναι η απόλαυση που μου δίνει δύναμη, ζωή αλλά και επιβεβαίωση!
 • Μαζί μου θα σε κάνω να ζήσεις και εσύ το δράμα σου, γιατί έτσι θα πάρω την επιβεβαίωση ότι πράγματι με θέλεις πολύ …
 • Επιβάλω τη πλήρη δέσμευση και αφοσίωση
 • Σε ελέγχω, σε κατασκοπεύω και θέλω να μαθαίνω και να επιβεβαιώνω τα πάντα, τόσο για αυτά που μου λες, όσο και για αυτά που μου κρύβεις
 • Θα σε δοκιμάσω σκληρά για να μου αποδείξεις τα αισθήματά σου
 • Θα προσπαθήσω πολλές φορές να επιβεβαιώσω την δύναμη επιρροής που ασκώ επάνω σου
 • Αν με πειράξεις, προδώσεις, απογοητεύσεις, θα βρω τον τρόπο να σε τιμωρήσω αλλά και να σε εκδικηθώ!
 • Την μοναξιά την έχω βιώσει και δεν με τρομάζει … απεναντίας την επιδιώκω, ιδιαίτερα τις περιόδους που θέλω να ξαναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου!
 • Οι έρωτές μου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «μοιραίοι»!
 • Ένα βλέμμα είναι αρκετό για να ξυπνήσουν οι αισθήσεις μου, να ερωτευτώ και να καταλάβω ενστικτωδώς ότι με αυτό τον άνθρωπο θέλω να είμαι μαζί!
 • Δεν ξεχνώ ποτέ ούτε το καλό, ούτε το κακό… δεν συγχωρώ!

Προβλέψεις για όλους

Έτσι λοιπόν φίλοι μου το επόμενο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα δυναμικό, παθιασμένο αλλά και ικανοποιητικό για την διεκδίκηση και κατάκτηση των προσωπικών μας θέλω! Οι υποθέσεις του έρωτα θα πάρουν μία φλογερή μορφή και θα δούμε πολλά έντονα επεισόδια να ξετυλίγονται … Παράλληλα νέοι δημιουργικοί τρόποι θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε και λίγο πιο κερδισμένοι στα οικονομικά μας.  Στις 6 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο προσφέροντας σταθεροποίηση και δέσμευση οικονομική και αισθηματική σε Ταύρους – Παρθένους – Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου. Στις 10 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία, προφέροντας την ροπή προς την υπερβολή, την σπατάλη αλλά και την επιπολαιότητα σε έρωτα – χρήμα. Ναι μεν θα το ευχαριστηθούμε, ίσως λίγο αργότερα μπορεί να διαπιστώσουμε ότι το παρακάναμε. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου! Στις 21 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και αναμένουμε αρκετά ερωτικά ξαφνιάσματα, ανατροπές στις σχέσεις και μεγάλες κρίσεις ανεξαρτησίας… Τα αιφνίδια γεγονότα δεν θα λείψουν από τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. Ανήμερα των Χριστουγέννων η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, προσφέροντας τρυφερότητα, ζεστασιά, ρομαντισμό και σχέσεις που χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια! Οι ικανοποιημένοι της ημέρας θα είναι οι Ταύροι – Σκορπιοί, Παρθένοι – Ιχθείς, Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου! Τέλος στις 29 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, προσφέροντας πληρότητα αλλά και αναγέννηση στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων  και Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους!

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το Σκορπιό τα 12 Ζώδια;

Οι Κριοί θα δεχθούν ερωτική και οικονομική εύνοια. Οι Ταύροι έχουν την ευκαιρία ανάπτυξης νέων σχέσεων με σταθερή πορεία. Οι Δίδυμοι θα έχουν επαγγελματικές ιδέες που θα μπορούν να τους αποδώσουν, παράλληλα θα βελτιώσουν και την φυσική τους κατάσταση. Οι Καρκίνοι θα ζήσουν μία από τις πιο απολαυστικές περιόδους της χρονιάς στα αισθηματικά τους. Οι Λέοντες θα έρθουν πιο κοντά στην οικογένεια αλλά θα κάνουν και όμορφες αλλαγές στο σπίτι. Οι Παρθένοι θα είναι αρκετά εκφραστικοί και θα τους έχουμε να κλείνουν διαρκώς ραντεβού για διασκέδαση και έρωτα! Οι Ζυγοί θα γεμίσουν το πορτοφόλι τους, ενώ την ίδια στιγμή οι Σκορπιοί θα ομορφύνουν επικίνδυνα. Οι Τοξότες θα ξεπεράσουν δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος και θα ασχοληθούν δημιουργικά με την δουλειά τους. Οι Αιγόκεροι θα κάνουν νέους φίλους και θα ερωτοτροπήσουν μέσα από το κοινωνικό τους περιβάλλον, παράλληλα θα κυνηγήσουν και θα κατακτήσουν τα προσωπικά τους «θέλω»! Οι Υδροχόοι θα έχουν επαγγελματική πρόοδο και θα βελτιώσουν την εικόνα και το prestige τους. Οι Ιχθύς; Θα κάνουν νέα ρομαντικά σχέδια, αλλά θα προβούν και σε οικονομικές συμφωνίες. Οι γνωριμίες; Έχουν κάτι το διαφορετικό που τους ξυπνά νέα όνειρα και επιθυμίες!

Εφάρμοσέ το αυτή την περίοδο και δεν θα χάσεις…

Κάνε ένα μικρό τεστ στον εαυτό σου καταγράφοντας τις απαντήσεις τα παρακάτω ερωτήματα! Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να οργανώσεις καλύτερα τα επόμενα σου βήματα, ώστε να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις με επιτυχία τα προσωπικά σου θέλω ….

 • Τι είναι αυτό που θέλουμε πραγματικά πολύ; Τι είναι αυτό που απολαμβάνουμε, μας παθιάζει, μας διασκεδάζει και μας ολοκληρώνει;
 • Πώς είναι η ζωή μας στην παρούσα φάση; Τι μας λείπει, τι μας στερεί την χαρά, την απόλαυση, τον έρωτα, την διασκέδαση;
 • Με ποιους τρόπους μπορείς να προσεγγίσεις και να κατακτήσεις αυτό που τόσο πολύ επιθυμείς; Τη στρατηγική σκέφτεσαι να ακολουθήσεις (γράψε τις επιλογές)
 • Ποιο θα είναι το πρώτο σου βήμα για να κατακτήσεις το «θέλω» σου;

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.