Widgets Magazine

Ένα από τα πιο συχνά λάθη που ασυνείδητα κάνουμε κατ’ επανάληψη στις σχέσεις μας, είναι ότι επιζητάμε να λάβουμε από τους άλλους αυτά που δεν προσφέρουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας και αποτελούν τις “ελλείψεις” μας …. 

Επιζητούμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής των΄άλλων όταν εμείς οι ίδιοι δεν προσέχουμε και δεν βάζουμε ως προτεραιότητα τον εαυτό μας και τις ανάγκες του.

Θέλουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο ειλικρινή, ενώ εμείς οι ίδιοι πολλές φορές ξεγελάμε τον ίδιο μας τον εαυτό ….

Αναζητάμε  έναν άνθρωπο να μας χαρίσει απλόχερα αγάπη, κατανόηση, ζεστασιά, τρυφερότητα, εμείς οι ίδιοι όμως συχνά δεν αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας με αγάπη και δεν κατανοούμε τις πραγματικές μας ανάγκες ….

Προσμένουμε ή και επιβάλουμε την πίστη και την πλήρη αφοσίωση, ενώ συχνά δεν πιστεύουμε στον εαυτό μας, στις δυνάμεις μας

Επιθυμούμε έναν άνθρωπο να γεμίσει τα κενά μας, ποιος όμως είναι ο πραγματικά υπαίτιος για αυτά τα κενά; Ποιος τα δημιούργησε; Οι συγκυρίες; η κακιά τύχη; το δύσκολο ωροσκόπιο ; Τα γεγονότα που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στην ζωή μας κενά είναι πολλά και πολυπαραγοντικά ΟΜΩΣ εμείς είμαστε οι βασικοί υπεύθυνοι για αυτά, αλλά και για τον τρόπο που θα τα καλύψουμε. 

Πριν μπεις στην διαδικασία να αναπτύξεις μία σχέση με έναν άλλον άνθρωπο θα πρέπει πρώτα να έρθεις κοντά και να αναπτύξεις μία υγιή , σταθερή, ισορροπημένη σχέση αγάπης και κατανόησης με τον ίδιο σου τον εαυτό … Μην περιμένεις να λάβεις από κάποιον, ότι δεν έχεις δώσει πρώτα εσύ σε σενα … Ξεκίνησε λοιπόν από σήμερα….

  • Να συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου, έτσι ακριβώς όπως θα θελες να σου συμπεριφέρονται, με ενδιαφέρον, φροντίδα, αγάπη, ζεστασιά, κατανόηση, εμπιστοσύνη, σεβασμό , ειλικρίνεια ή ότι άλλο….
  • Πίστεψε σε σένα, στις δυνάμεις σου, αξιοποίησε την μοναδικότητά σου αλλά και όλα τα δυνατά σου σημεία
  • Αγάπησε τα λάθη σου, τις στιγμές μοναχικότητάς σου και άντλησε γνώση και εμπειρία από από όλα όσα έχεις  αποκομίσει ως σήμερα…
  • Σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι για τα λάθη σου, τις αδυναμίες σου, μην δικάζεις τον εαυτό σου για ότι πήγε στραβά. Πες ΣΤΟΠ στους σκληρούς χαρακτηρισμούς που κάνεις για τον εαυτό σου για πχ: Είμαι άχρηστη πάντα κάνω τις λάθος επιλογές, Είμαι άτυχος πάντα πέφτω στο λάθος άτομο, Εγώ φταίω πρέπει να βάλω μυαλό… Μίλησε γλυκά, ζεστά και τρυφερά στον εαυτό σου, κανάκεψε εσένα, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου είτε αυτό είναι ένα κομπλιμέντο, είτε ένας έπαινος , είτε ένα μικρό δωράκι για να τιμήσεις ένα επίτευγμά σου
  • Όσο στραβά και να έχουν πάει τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή, ξέφυγε για τα καλά από το ρόλο του θύματος και αποδέξου το γεγονός ότι οι αναποδιές, οι δυσκολίες, σε βοήθησαν εντέλει να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, να αποκομίσεις εμπειρίες και να αγαπήσεις περισσότερο ΕΣΕΝΑ! 
  • Μην μπαίνεις σε παιχνίδια σύγκρισης “Γιατί σε μένα να πηγαίνουν όλα στραβά και στους άλλους στρωτά”
  • Όσο προσφέρεις στους άλλους όλα όσα εσύ επιθυμείς να λάβεις απο αυτούς, τόσο πιο πολύ θα αδειάζεις …Δώσε  στις σχέσεις σου αυτά που πραγματικά εσύ αισθάνεσαι και θέλεις να δώσεις, χωρίς να περιμένεις την ανταπόδοση….
  • Μάθε να προχωράς γρήγορα παρακάτω όταν μία σχέση σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία μάχη αμφισβήτησης με τον εαυτό σου και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι χάνεις εσένα, το κέντρο σου και την ΑΓΑΠΗ που έχεις για τον τον εαυτό σου

 

Τέλος, η Αστρολογία αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για να μπορέσεις να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο εσένα, για να ανακαλύψεις βαθιές ασυνείδητες σκέψεις, φοβίες ή συμπεριφορές σου και να εργαστείς συνειδητά για την αντιμετώπισή τους, για να μπορέσεις να διακρίνεις τα δυνατά και αδύναμα σημεία  τα δικά σου, του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει αλλά και της σχέσης σας, προπάντων όμως γνωρίζοντας όλες τις πτυχές του αστρολογικού σου χάρτη ανακαλύπτεις και αγαπάς περισσότερο ΕΣΕΝΑ! 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα Ζώδια της εβδομάδας 3-9 Ιουλίου 2023
Επόμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 10-16 Ιουλίου και οι προβλέψεις τους!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.