Widgets Magazine

Μία στιγμή αρκεί για να αλλάξει όλα… Αυτή ακριβώς είναι η πρώτη μου σκέψη για τη σύνοδο Άρη – Ουρανού που κορυφώνεται αυτή τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 από την 26o του ζωδίου του Ταύρου . Η ενέργεια αυτής της όψης είναι ισχυρή αλλά και αντιληπτή γύρω μας ήδη από τις 10 Ιουλίου , ενώ στη συνέχεια από τις 18/7 παρατηρούμε ύφεση σε όλη αυτή την τεταμένη ενέργεια.

Βασικό χαρακτηριστικό των ημερών που διανύουμε είναι η εκρηκτικότητα, η επαναστατικότητα, η αντίδραση, αλλά και η συσσωρευμένη ένταση που απελευθερώνεται με τρόπο έντονο, απόλυτο, πεισματικό, αμετακίνητο δημιουργώντας ισχυρές συγκρούσεις. Σε κοσμικό επίπεδο αναμένουμε ραγδαίες, αντιδράσεις, επεισόδια ανά τον κόσμο, ενώ η επικινδυνότητα εκρηκτικών εστιών ή γεωφυσικών φαινομένων καραδοκεί!

Στην καθημερινότητά μας, νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα καζάνι που σιγοβράζει, ενώ τα απρόσμενα γεγονότα που σκάνε τον καιρό σαν δυναμιτάκια, προκαλούν υπερένταση και αναβρασμό. Σημαντικό είναι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τα ατυχήματα, τις μηχανολογικές/ηλεκτρολογικές βλάβες, τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων πιο γενικά τη βιασύνη και την επιθετικότητα που μπορεί να προκαλέσει σε λάθη μη αναστρέψιμα. Ξαφνικά γεγονότα που συνδέονται με την γη , το υπέδαφος και την φύση αναμένεται να απασχολήσουν (πχ ξαφνικές φωτιές, ή σεισμική δραστηριότητα)! Στις ανθρώπινες σχέσεις παρατηρούμε έντονες κόντρες εγωισμού οι οποίες προκαλούν ξαφνικές διαστάσεις αλλά και χωρισμούς σε μόνιμες σταθερές σχέσεις. Στις διαπροσωπικές μας επαφές, όπως διατηρούμε κατά νου ότι οι συμπεριφορές που θα εκδηλωθούν θα είναι αρκετά έντονες, νευρικές ή ακόμα και απρόβλεπτες για το λόγο αυτό καλό είναι να μην τεντώνουμε το σκοινί από όσο μπορεί να αντιμετωπιστεί. Οι εκρήξεις θυμού ή και βίας θα προκαλέσουν τις ημέρες που ακολουθούν, ως προφυλαχθούμε λοιπόν από τέτοιες αντιδράσεις.

Μία όψη συνόδου ανάμεσα στον μαχητή Άρη, και τον επαναστάτη Ουρανού, από το που και οι δύο βρίσκονται σε αδυναμία, είναι βέβαιο ότι αποτελεί μία πολύ μεγάλη πρόκληση για τα ξαφνικά γεγονότα που θα διαγράψουν ή θα κλονίσουν σταθερές βάσεις, δεν παύει ωστόσο να είναι και μία όψη η οποία μιλάμε για απελευθέρωση, αλλά και για γεγονότα που φέρνουν στο φως της επιφάνειας την αλήθεια. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η αλήθεια όσο αγαπητή και δεν θέλει να είναι και σοκαριστική όταν έρχεται στο πιάτο … Σε πολλές λοιπόν που θα δούμε κραυγάλέες αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως της επιφάνειας καλά κρυμμένα μυστικά …..

Ποιοι επηρεάζονται: Οι Ταύροι Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3 ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (δηλαδή Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη), ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στις 24-28 μοίρα των παραπάνω ζωδιών !

Τι πρέπει να προσέξει αλλά και τι να τολμήσει κάθε ζωή!

Κριός

Δείξε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου αποφεύγοντας τα άσκοπα έξοδα, παραμένοντας σε επιφυλακή για τυχόν βλάβες μηχανών / αντικειμένων που μπορούν να αντικατασταθούν! Η εποχή σου δίνει την ώθηση να αναζητήσεις και να βρεις νέους τρόπους για την ένωση του εισοδήματος σου!

Ταύρος

Μέρες έντονες και επαναστατικές που σου δίνουν την ξαφνική «σπρωξιά» να πας παρακάτω, να τολμήσεις, να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να ξεφύγεις από κάθε τι δυσλειτουργικό ή αλλιώς από κάθε τι που έχει τελειώσει τον κύκλο του! Αυτό ακριβώς που πρέπει να τολμήσεις, να πιστέψεις περισσότερο σε σένα και στις δυνάμεις σου και να πας μπροστά, παρατηρώντας τη ζωή σου να αλλάξει μορφή ή και πορεία! Οι καβγάδες με το περιβάλλον σου και οι σημαντικές ρήξεις σχέσεων και συνεργασιών είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Δίδυμοι

Μπορείς να μην είσαι ο βασικός αποδέκτης της συγκεκριμένης άποψης, δεν παύει ωστόσο οι μέρες που ακολουθούν να βρίσκουν ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένο (μη σου πω εξαντλημένο). Μυστικές ενέργειες ή και αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά σου είναι μέσα στις τάσεις της εποχής, όμως δεν φοβάμαι γιατί θα μπορέσεις να προοδεύσεις στα σχέδιά σου! Στην προσπάθειά σου να τρέξεις, και να βοηθήσεις ενεργούς ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη, φρόντισε μην παραμελήσεις εσένα! Προσοχή στις κρίσεις άγχους, βρες τρόπους για να χαλαρώσεις αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Δεν τη λες και άσχημη την επιρροή που δέχεσαι από τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Τα γεγονότα και οι περίοδοι της περιόδου τον κοινωνικό σου κύκλο, τις γνωριμίες σου, αλλά και τις επιθυμίες, τα όνειρα που κάνεις για την πορεία σου! Άνετα λοιπόν θα μπορούσα να πω ότι παίζει κοινωνικά, βγαίνει από το καβούκι σου ή υπάρχει και κάποια νέα γνώση ή φιλία που παίζει τώρα. Δεν παύει βέβαια ετούτο το διάστημα να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου! Με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού μπορεί ωστόσο να εφαρμοστεί στη ζωή σου αλλαγές που σχεδιάζει και θέλεις εδώ και καιρό!

Λέων

Η επιρροή της Συνόδου είναι έντονη για το δικό σου ζωή ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 30-31 Ιουλίου! Το διάστημα αυτό προκύπτουν ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν τη σταθερότητα της καριέρας σου, κάνεις ένα μεγάλο άλμα ή αλλιώς μία αλλαγή πορείας στα επαγγελματικά σου γιατί πολύ απλά δεν γίνεται διαφορετικά! Επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου, ακολούθησε το ρεύμα αλλαγής που ανοίγει μπροστά σου και προσπάθησε να αποδεχθεί τα γεγονότα που σε βρίσκουν απροετοίμαστο! Η επιρροή των απρόσμενων γεγονότων είναι πολύ πιθανό να αφορά το γάμο, τη συζυγή ή τον πατέρα.

Παρθένος

Η σύνοδος Άρη – Ουρανού δεν κρίνεται αρνητική για το δικό σου ζωό αρκεί να συγκρατήσεις την ορμητικότητα του λόγου αλλά και των σκέψεων που μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολικές ή τολμηρές συμπεριφορές και εκφράσεις! Διανύεις ένα διάστημα που μπορείς να κάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις σου, τις επαφές σου, να ξεκινήσεις μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα αλλά και να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα φέρεις στη ζωή σου μία νέα προοπτική, μία νέα εξέλιξη!

Ζυγός

Ο που ακολουθούν προκαλούν ένταση για ζητήματα οικονομικά πολύ περισσότερο για αυτά που συνδέονται με τρίτους, πχ τραπεζικές υποθέσεις, δάνεια, εφορίες, κληρονομικά, γραφειοκρατικά …. Αποσυντονισμός, αποδιοργάνωση και άγχος λοιπόν για τα οικονομικά και τις μέρες που έχεις αναλάβει! Από την άλλη πλευρά βρίσκεσαι και σε έντονο εσωτερικό ψυχολογικό αναβρασμό, όπου βγαίνουν στην επιφάνεια έντονα, συναισθήματα ή φόβοι για να τις εντοπίσεις, να αναγνωρίσεις και να τις λύσεις!

Σκορπιός

Σε μία μάχη με τους ανθρώπους που κινούνται σταθερά στη ζωή σου βρίσκεσαι αυτές τις μέρες φίλε μου Σκορπιέ και φυσικά η επιρροή αυτής της όψης θα είναι αισθητή σε θέματα σχέσεων, γάμου, σταθερών συνεργασιών! Κόντρες με το περιβάλλον σου, ρήξεις, αποκαλύψεις, γεγονότα που σου φέρνουν στην επιφάνεια μία μεγάλη αλήθεια την οποία προσπάθησε ή δεν ήθελε να αποδεχθεί … Αυτό το διάστημα που πρέπει να αποδεχθεί ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, προχωρούν και το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και εσύ! Επηρεάζεσαι πιο έντονα εσύ που έχεις γεννηθεί τις 28/10.

Τοξότης

Αρκετό άγχος και ένταση έχουν οι επόμενες μέρες ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις συνήθειές σου…. Είσαι σε μία διαδικασία που πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή σου (πχ στον τρόπο που εργάζονται ως σήμερα) και αυτό είναι κάτι που σε αποσυντονίζει και σε αποδιοργανώνει! Διαχειρίσου το στρες της περιόδου, κάνει ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου και προσοχή στις βιασύνες για την αποφυγή μικρών ατυχημάτων.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Άρη Ουρανού κρίνεται θετική για το ζώδιο σου γιατί σε κινητοποιεί να δράσεις άμεσα και να κυνηγήσεις τα θέλω σου κάνοντας επιθυμίες πραγματικότητα. Ο έρωτας σε θέτει σε εγρήγορση ή ένα νέο δημιουργικό σχέδιο . Οι γονείς προσοχή σε εντάσεις με τα παιδιά .

Υδροχόος

Σε συναισθηματικό αναβρασμό αυτό το διάστημα φίλε μου Υδροχόε, γιατί είναι φανερό ότι βγαίνουν στην επιφάνεια ζητήματα που βρίσκονται στο σπίτι, την οικογένεια, το οίκημα, τις πολύ προσωπικές σου θέσεις, που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ένταση. Ζητήματα με τη μητέρα, κόντρες ενδοοικογενειακές, ζημιές μέσα στο σπίτι, εκνευρισμοί με τα άτομα που συμβιώνουν ή και αναγκαστικές χωροταξικές αλλαγές είναι μέσα στις τάσεις της εποχής. Θυμήσου ότι διανύεις μία περίοδο όπου σταδιακά (θέλοντας και μη) θα πρέπει να σταθείς στα πόδια σου απελευθερωμένος από κάθε τι που σε καταπιέζει , σε δεσμεύει ή και σε περιορίζει, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια σου και βλέποντας τη ζωή να σου μπαίνει σε ένα πιο ωριμο και οργανωμένο πλαίσιο!

Ιχθύς

Είσαι σε μεγάλη βιασύνη τις ημέρες που ακολουθούν φίλε μου Ιχθύ τόσο στον τρόπο που εκφράζει , όσο στον τρόπο που σκέφτεσαι και αποφασίζεις όσο και στον τρόπο που περπατάς ή οδηγείς! Απέφυγε το πείσμα και την ένταση της στιγμής που μπορεί να σταματήσει σε ζημιές. Όσο για τον καβγά;;; Η αλήθεια είναι ότι τροχίζεις τα νύχια σου, κι ενώ μπορείς να έχεις τα δίκια σου φρόντισε να μην τα χάσεις! Το διάστημα αυτό σε βοηθά να απελευθερώσεις το μυαλό σου από σκέψεις, επαφές ή και συμφωνίες που δεν λειτουργούν!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 15-21 Ιουλίου
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.