Widgets Magazine

Έχεις σκεφτεί ποτέ, πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή χωρίς όνειρα, ιδανικά, χωρίς ενσυναίσθηση, φαντασία, αλλά και χωρίς Τέχνη; Ο άνθρωπος θα ήταν παραδομένος ολοκληρωτικά στην ύλη και στους τρόπους εκείνους που θα του εξασφαλίσουν την διαβίωση, παραμερίζοντας τις εσωτερικές του ανάγκες, τις εσωτερικές ανησυχίες, την συναισθηματική έκφραση, την πηγαία δημιουργικότητα… Ο άνθρωπος θα έχανε την πίστη του στα πάντα, στην επαφή με τον ίδιο του τον εαυτό και θα αισθανόταν αδύναμος, κλονισμένος, ανυπεράσπιστος ότι δεν έχει κάτι να ελπίζει, να προσμένει, να προσδοκά, να επιθυμεί ….δεν υπάρχει κάτι που να μιλά κατευθείαν στην ψυχή του και να τον γαληνεύει ή να του δίνει τον σπινθήρα της προσμονής και της βαθύτερης πίστης ότι κάτι θα αλλάξει …. Ο άνθρωπος λοιπόν χωρίς όνειρα, ιδανικά, φαντασία, πίστη σταδιακά θα γινόταν ένας μισός άνθρωπος, που θα ξεγελούσε τον εαυτό του ότι είναι καλά και κατά επέκταση θα ξεγελούσε και τους ανθρώπους γύρω του, θα βυθιζόταν στην κατάθλιψη, στηριζόμενος από “υποκατάστατα”  για να ενδυναμώσει την ψυχή του, θα γινόταν όμως έρμαιο των καταστάσεων γύρω του  και σε κάποιες περιπτώσεις για να επιβιώσει θα εκμεταλλευόταν, θα ξεγελούσε, θα εξαπατούσε, θα πρόδιδε  αφού ο κλονισμός της πίστης φέρνει και τον κλονισμό στις αξίες και στους ηθικούς φραγμούς!

 

Ο Κρόνος ολοκληρώνει το ταξίδι του στο ζωδιακό κύκλο και εισέρχεται στις 7 Μαρτίου 2023, στον υδάτινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού τον Ιχθύ, μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2026, με ένα σύντομο χρονικό διάστημα στο ενδιάμεσο (από 25 Μαϊου 2025 έως 2 Σεπτεμβρίου 2025) που θα περάσει στις αρχικές μοίρες του Κριού για να αποχωρήσει ολοκληρωτικά από τον Ιχθύ στο ξεκίνημα του 2026. Ο Κρόνος από αυτή την θέση αναμένεται  να περιορίσει, να δοκιμάσει  και να κλονίσει την ανθρώπινη πίστη και τα ανθρώπινα ιδανικά, με μία σειρά γεγονότα που αναμένεται να επιφέρουν το οριστικό κλείσιμο κύκλων, ή αλλιώς το τέλος μίας εποχής και την αρχή μίας άλλης. Μπαίνουμε όμως και σε μία εποχή που θα τιμωρηθεί κάθε πλάνη, κάθε εξαπάτηση και δολοπλοκία, ενώ η προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα θα επιφέρει πολλές φορές έντονες ψυχολογικές διεργασίες.

 

Η Σημασία του Κρόνου

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχετε συνδέσει τον Κρόνο με τον “τιμωρό” πλανήτη, ο οποίος και ευθύνεται για τα προβλήματα, τις ταλαιπωρίες, τον πόνο και τις δοκιμασίες που βιώσατε ή που βιώνετε. Λίγοι είναι αυτοί που θα αναλογιστείτε ή και θα κατανοήσετε, ότι τα πιο σπουδαία μαθήματα της ζωής, τα λάβατε όταν δεχόσασταν την άμεση επιρροή του, ενώ είναι βέβαιο ότι πολλοί από εσάς δεν αναγνωρίζετε ή και παραβλέπετε κάποιες στιγμές, ότι πίσω από τις σταθερές βάσεις που έχετε δημιουργήσει (ή θέλετε να δημιουργήσετε) ο Κρόνος είναι αυτός που στηρίζει για να θεμελιώσετε και να βάλετε μία σταθερή μορφή στη ζωή σας.

 

Ο Κρόνος, είναι ο Χρόνος που περνά και μαζί του φέρνει τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις, τις δοκιμασίες, τις υποχρεώσεις, τα μαθήματα, αλλά και τις εμπειρίες που μας δίνουν γνώση και μας βοηθούν εξελικτικά στο ταξίδι της ζωής. Είναι ένας δίκαιος πλανήτης, όπου θα ανταμείψει τις συγκροτημένες, μελετημένες και οργανωμένες προσπάθειές , όμως θα “τιμωρήσει”, θα δοκιμάσει, θα περιορίσει ή και θα κλονίσει οτιδήποτε δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις.

 

Λέξεις Κλειδιά Κρόνου: Κάρμα, Χρόνος, Πατέρας, Οργάνωση, Δομή, Θεμέλια, Βάσεις, Εξουσία, Μάθηση, Ευθύνη, Εμπειρία, Δικαιοσύνη, Σοφία, Προσπάθεια, Εργασία, Όρια, Κανόνες, Περιορισμοί, Πειθαρχεία, Καθήκον, Δοκιμασία, Έλεγχος, Στάτους, Σκελετός, πραγματικότητα, Εμπόδια, Προκλήσεις, Δοκιμασίες, Γνώση….

 

Λίγα λόγια για τους Ιχθείς 

Ο Ζωδιακός Κύκλος ολοκληρώνεται με τους Ιχθείς, το ζώδιο που συνδέεται άρρηκτα με την Θυσία, την Προσφορά, την Αλληλεγγύη, την Φιλευσπλαχνία, την Φιλανθρωπία, τον Πνευματισμό, την Θρησκεια  – Πίστη, τα όνειρα, τα ιδανικά, αλλά και την Τέχνη. Ζώδιο παθητικό, του Νερού, η ποιότητά του είναι μεταβλητή και συχνά η προσωπικότητά του, αλλά και οι διαθέσεις του, μεταλλάσσονται και προσαρμόζονται στο εκάστοτε κλίμα, συχνά επηρεαζόμενος από το χρόνο και το περιβάλλον που ζει. Συχνά αναφέρεται ότι αυτό το ζώδιο “κουβαλά” την γνώση και την εμπειρία όλου του ζωδιακού κύκλου, δηλαδή έχει χαρακτηριστικά από όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού  και αυτές οι αναφορές πηγάζουν κυρίως στο γεγονός ότι οι Ιχθείς είναι το ζώδιο που ελίσσεται, προσαρμόζεται, μεταβάλλεται, υποδύεται, πλανεύει, μαγεύει, συγκινεί, προδίδει, ψεύδεται, θυσιάζεται, συμπαραστέκεται  και έχει μία τόσο σύνθετη προσωπικότητα που δεν μπορείς εύκολα να την ερμηνεύσεις είτε και να την κατανοήσεις. Οι Ιχθείς μπορεί να είναι τα πανέμορφα ψάρια που θα σε μαγέψουν με τα υπέροχα χρώματά τους και τις όμορφες κινήσεις τους και θα θέλεις να βουτήξεις και να κολυμπήσεις μαζί τους στο πέλαγος και εντελώς ξαφνικά αυτά τα όμορφα ψάρια μπορούν να σε ξεγελάσουν και να μεταμορφωθούν σε καρχαρία έτοιμο να σε φάει ολοσχερώς!

 

Λέξεις Κλειδιά Ιχθύ και Ποσειδώνα:  Πίστη, Θρησκεία, Θυσία, Προσφορά, Αλληλεγγύη, Ενσυναίσθηση, Υποσυνείδητο, Φαντασία, Δημιουργικότητα, Τέχνη, Πνευματικότητα, Ρομαντισμός, Ονειροπόληση ,Ιδεαλισμός, Πλάνη, Αυταπάτη, Εξάρτηση, Ψευδαίσθηση, Ευαισθησία, Αβεβαιότητα, Αστάθεια, Ανησυχία, Τύψεις, Ενοχές.

 

 Ο Κρόνος στους Ιχθείς 2023-2026

Είναι γεγονός ότι ο Κρόνος δεν αγαπά τόσο πολύ το ζώδιο των Ιχθύων αλλά ούτε και οι Ιχθείς αγαπούν τον Κρόνο και γιατί το λέω αυτό; Οι Ιχθείς είναι από τα ζώδια που δεν έχουν όρια και δεν έχουν μάθει να λειτουργούν με αυτά, είναι το ζώδιο που λειτουργεί, αποφασίζει, πράττει ασυνείδητα, ακολουθώντας τις εσωτερικές του παρορμήσεις  και το ένστικτό του,  για αυτό και δεν μπορεί να λειτουργήσει με δομή, οργάνωση, σχέδιο, πρόγραμμα, συνέπεια και σταθερότητα, έννοιες που είναι συνυφασμένες με τον Κρόνο. Οι Ιχθείς λοιπόν όταν μπαίνουν στα αυστηρά Κρόνια Πλαίσια, νιώθουν σαν τα ψάρια που σπαρταρούν έξω από το νερό που είναι το φυσικό τους περιβάλλον, ενώ και ο Κρόνος επίμονος να “δαμάσει” τους Ιχθείς θυμώνει και τιμωρεί πιο σκληρά κάθε απερίσκεπτη, ασυνείδητη, ονειροπόλα κίνησή τους, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να “δελεαστεί” ή να παραπλανηθεί, το αποτέλεσμα; Τους προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα!

 

Τι να περιμένουμε λοιπόν σε γενικό πλαίσιο με την πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Ιχθύ; 

Ότι προσπαθούμε να κουκουλώσουμε ή αλλιώς να κρύψουμε τα περασμένα χρόνια, είναι γεγονός ότι με τον Κρόνο απο τους Ιχθείς καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο, διαπιστώνοντας ότι η πραγματικότητα είναι αρκετά σκληρή, επίπονη και τιμωρική και μετανιώνοντας ίσως πολλές φορές για αυτό το “λήθαργο” στον οποίο είχαμε πέσει… Πέφτουν οι μάσκες λοιπόν, καταρρίπτεται κάθε φανταστική, ονειροπόλα, ουτοπική σκέψη, ιδέα ή θεωρία.  Χαρακτηριστικός με τον Κρόνο στους Ιχθείς είναι ωστόσο ο κλονισμός της Πίστης, ενώ όπως έχει χαρακτηριστεί ο Κρόνος από αυτή την θέση, είναι ο «Κρόνος του Προδότη», να αναμένουμε λοιπόν ότι θα υπάρξουν και οι λεγόμενες αποκαλύψεις που θα ρίξουν από τα «βάθρο» ανθρώπους που έθιξαν, πρόσβαλαν ή καταπάτησαν αξίες, ιδανικά και πιστεύω, ή ακόμα και ανθρώπους που «φαινομενικά» ήταν «σωτήρες» και θα αποδειχθούν «απάτη» . Η φράση «Δεν ξέρω τι να πιστέψω ή ακόμα καλύτερα ποιον να πιστέψω» θα είναι πολύ χαρακτηριστική με τον Κρόνο στους Ιχθείς και αυτή την συνειδητοποίηση θα την έχουμε πολυπαραγοντικά τόσο σε συλλογικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα.  Αξιοσημείωτες  θα είναι και οι εξελίξεις που θα δούμε τα επόμενα 2 ½ χρόνια σε ζητήματα που συνδέονται με την θρησκεία και την Εκκλησία.

 

Ζητήματα που συνδέονται με την Δημόσια Υγεία, την Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, τα Φάρμακα και τις Φαρμακοβιομηχανίες είναι μερικοί από τους τομείς που θα υπάρξουν γεγονότα που θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη.  Αυτό είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσω περιορισμό και έλλειψης συγκεκριμένων φαρμάκων,  μέσω «πολέμου» των φαρμακοβιομηχανιών,  αλλά και μίας γενικότερης τάσης προβλημάτων που θα δημιουργούνται σε μονάδες υγείας / θεραπείας, καθιστώντας απαραίτητη πλέον την οργάνωση και την διαχείρισή τους! Δεν αποκλείονται να αποκαλυφθούν σκάνδαλα κερδοσκοπίας που αφορούν τον ιατρικό / φαρμακευτικό κλάδο! Αρκετούς ελέγχους όμως θα έχει και ο κλάδος των παραϊατρικών επαγγελμάτων.

 

Αυτή την εποχή ωστόσο, δεν θα λείψουν οι έλεγχοι, οι κυρώσεις, οι τιμωρίες,  τα σκάνδαλα και αποκαλύψεις που θα βγουν τώρα στην φόρα για κάποιες  Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο χωρίς ανιδιοτελή κίνητρα παρά μόνο με σκοπό το κέρδος.

 

Με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ, είναι πολύ πιθανό να δούμε την επιπλέον κατακόρυφη αύξηση των υγρών καυσίμων, προκειμένου να επέλθει ο περιορισμός τους και να οδηγηθούμε σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Χαρακτηριστικά θα είναι και τα ζητήματα που θα προκύψουν και θα  αφορούν το υδάτινο στοιχείο , τις καταστροφικές πλημμύρες αλλά όπως ήδη συζητιέται θα προχωρήσει και η  ιδιωτικοποίηση του νερού! Χαρακτηριστικά θα είναι και τα  ζητήματα που αφορούν την ακτοπλοΐα!

 

Χαρακτηριστικές και καθόλου αμελητέες θα είναι οι εξελίξεις στον χώρο της Τέχνης και γενικότερα των Καλλιτεχνικών επαγγελμάτων! Ξεκινά ένας σκληρός αγώνας υπεράσπισης των δικαιωμάτων των καλλιτεχνών, ένας αγώνας μετ’ εμποδίων. Με τον Κρόνο από τους Ιχθείς θα παρατηρήσουμε να δοκιμάζεται σημαντικά ο κλάδος της τέχνης (σε όλες τις μορφές της),  ενώ σε ένα πιο ευρύ πλαίσιο, θα διακρίνουμε μία σημαντική πτώση της δημιουργικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Χαρακτηριστική θα είναι και η ανάγκη των ανθρώπων να αναζητήσουν ή και να επηρεαστούν καλλιτεχνικά από παλαιότερες εποχές.

 

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω το γεγονός, ότι με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ, ο περισσότερος κόσμος θα νιώσει ότι κλείνει κάποιους κύκλους, κάποια σημαντικά κεφάλαια ή ολοκληρώνει μία σημαντική «εποχή» στην ζωή του για να περάσει στην επόμενη.  Μέσα από τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται γύρω μας αλλά και μέσα μας, θα παρατηρήσουμε να δοκιμάζεται και ο ανθρώπινος ψυχισμός, με έξαρση των ψυχικών νοσημάτων, αλλά και της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών, του αλκοόλ και οι ψυχικές και σωματικές εξαρτήσεις θα είναι αρκετά αυξημένες. Πολλοί άνθρωποι ωστόσο οι οποίοι έχουν ταλαιπωρηθεί από ψυχικές ή σωματικές νόσους,  θα μπορέσουν στα επόμενα 2 ½ χρόνια να αντιμετωπίσουν ολοσχερώς  και την ρίζα του προβλήματος και θα ακολουθήσουν τον σωστό θεραπευτικό δρόμο!

 

Σε αυτό το οδοιπορικό του Κρόνου από το ζώδιο του Ιχθύ, είναι σημαντικό λοιπόν να καταφέρουμε να συνδυάσουμε με «μαεστρία» την δομή, την οργάνωση, την συνέπεια, την υπευθυνότητα και την ωριμότητα, με … τα όνειρα, την πίστη, τα ιδανικά, έστω και αν πολλές φορές θα μας φαίνεται δύσκολο, ανέφικτο ή ακόμα και αν η ψυχική φθορά, μπορεί να μας κάνει να χάνουμε τα αποθέματα ενέργειά μας.  Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές, ευαίσθητες και ότι είναι απαραίτητο να διακρίνουμε ποια είναι η πλάνη και ποια η πραγματικότητα, ποια είναι τα υποκατάστατα ζωής και ποια η πραγματική ζωή, δεν θα πρέπει να διστάζουμε ή να ντρεπόμαστε να ζητήσουμε βοήθεια και υποστήριξη όταν το έχουμε ανάγκη αλλά θα πρέπει να μάθουμε ότι για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει πρώτα οι ίδιοι να διακρίνουμε εγκαίρως και να αποδεχθούμε ότι υπάρχει πρόβλημα για να φροντίσουμε άμεσα την λύση του! Έχει να μας δώσει πολλά μαθήματα ο Κρόνος από τους Ιχθείς … Ολοκληρώνοντας την πορεία του σε αυτό το ζώδιο, ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που θα δώσει είναι ότι στην ζωή είναι απαραίτητο να κάνεις Θυσίες όταν αγαπάς πραγματικά!

 

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς

Η πορεία του Κρόνου επηρεάζει πάντα όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού! Από το ζώδιο του Ιχθύ, αναμένεται να μπουν σε περίοδο πιέσεων, δοκιμασιών, προκλήσεων αλλά και ευθυνών οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς.  Δύσκολη θα είναι και η επιρροή για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή και σημεία (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα) στα παραπάνω ζωδια.

 

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η πορεία του Κρόνου από το ζώδιο των Ιχθύων για όσους έχουν στον Αστρολογικό τους Χάρτη Κρόνο στους Ιχθείς, όπου περνάτε την «Κρόνια Επιστροφή» σας , δηλαδή επανέρχεται Ο Κρόνος στο σημείο ακριβώς που ήταν όταν γεννηθήκατε. Ποιοι είστε εσείς: Οι Γεννημένοι  25 Μαρτίου 1964 -16 Σεπτεμβρίου 1964, 17 Δεκεμβρίου 1964-3 Μαρτίου 1967  καθώς και οι Γεννημένοι 29 Ιανουαρίου 1994-7 Απριλίου 1996

 

Τα ζώδια που θα σταθούν πιο ευεργετημένα από την πορεία του Κρόνου στους Ιχθείς είναι οι  Καρκίνοι – Αιγόκεροι, Ταύροι – Σκορπιοί!

 

Ο Κρόνος στους Ιχθείς σε κάθε δεκαήμερο

ΚΡΟΝΟΣ Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΙΧΘΥ

Από 7 Μαρτίου 2023 ΕΩΣ 29 Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΟΝΟΣ Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΙΧΘΥ

Από 29 Φεβρουαρίου 2024 ΕΩΣ 23 Φεβρουαρίου 2025

ΚΡΟΝΟΣ Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΙΧΘΥ

Από 24 Φεβρουαρίου 2025 ΕΩΣ 28 Μαΐου 2025

1 Σεπτεμβρίου 2025 ΕΩΣ 14 Φεβρουαρίου 2026

 

Πότε θα κινείται ο Κρόνος φαινομενικά ανάδρομος;

  • Από τις 17 Ιουνίου 2023 έως τις 4 Νοεμβρίου 2023, ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομος από την 7ο έως την 0ο μοίρα!

 

  • 29 Ιουνίου 2024 έως και τις 15 Νοεμβρίου 2024, ο Κρόνος θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από την 19ο έως την 12ο μοίρα

 

  • Από 1 Σεπτεμβρίου έως 28 Νοεμβρίου 2025 ο Κρόνος θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από την 29ο έως την 25ο μοίρα

 

ΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ ΕΔΩ <<

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.