Widgets Magazine

Είναι καιρός για να νιώσεις και πάλι αυτό τον αέρα ανακούφισης, που σε βοηθά να απελευθερωθείς από προβλήματα, δυσκολίες, εμπόδια και να τολμήσεις προς μία θετική αλλαγή, μία ανανέωση, ή και την αξιοποίηση μίας ευκαιρίας που τώρα σου δίνεται εντελώς απροσδόκητα! 

Με το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθείς, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  που κορυφώνεται σήμερα, μπορείς  να νιώσεις και πάλι τυχερός, απελευθερωμένος, δημιουργικός και να ακολουθήσεις μία νέα κατεύθυνση, μία νέα πορεία! Ξαφνικά νιώθεις ότι σου δίνεται ένα χέρι βοηθείας να υπερνικήσεις τα εμπόδια, ή και να σταθείς και πάλι στα πόδια σου, να ανακτήσεις την δύναμη και την ενέργειά σου ….

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται λοιπόν, παρουσιάζονται τυχαία συμβάντα, συμπτώσεις ή και ευκαιρίες, ικανές για να προσφέρουν εγρήγορση, ικανοποίηση, αλλαγή, ανανέωση! 

Λέμε ΝΑΙ: Στην περαιτέρω ανάπτυξη γνώσεων – έναρξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος- , προγραμματισμό ενός ταξιδιού, ασυνήθιστες γνωριμίες, ξαφνικές προτάσεις…

Πιο ευνοημένοι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11ο των παραπάνω ζωδίων! 

 

Κριός: Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για την ανασυγκρότηση των οικονομικών σου! Απελευθερώνεσαι από βαρίδια που στερούσαν το τελευταίο διάστημα την σιγουριά, την ασφάλεια ή και που έριχναν την αυτοπεποίθηση!

 

Ταύρος: Στήριξη δέχεσαι μέσα από συλλογικά / φιλικά περιβάλλοντα. Ξαφνικές ευκαιρίες αναζωπυρώνουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου! Νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν! 

 

Δίδυμοι: Ιδανική στιγμή για την αξιοποίση μίας επαγγελματικής ευκαιρίας. Προχωράς προοδευτικά προς την υλοποίηση των στόχων σου !

 

Καρκίνος: Προτάσεις, Ευκαιρίες, Νέες γνωριμίες και ευχάριστα νέα σε βοηθούν να ανακτήσεις την σπιρτάδα του ενθουσιασμού! Ένα ταξίδι, μία συμφωνία, μία πρόταση θα σε κάνει να λάμψεις από χαρά! 

 

Λέων: Ευκαιρίες σου δίνονται για την ανασυγκρότηση των οικονομικών σου! Κάποιο ξαφνικό έκτακτο έσοδο σου δίνει ικανοποιήση! Επαγγελματικές προτάσεις σου προσφέρουν μία μορφή ανταμοιβής! 

 

Παρθένος: Ώρα για να ανοιχτείς προς μία νέα σχέση ή συνεργασία. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και σε παρασύρουν να πας μπροστά προς νέες κατευθύνσεις ή και να κάνεις όμορφες αλλαγές στην ζωή σου! Ο έρωτας χτυπά κόκκινο!

 

Ζυγός: Οι ευκαιρίες της περιόδου αφορούν κατά κύριο λόγο τον εργασιακό τομέα, αλλά και τηνε επίλυση οικονομικών ζητημάτων που σε βάραιναν! Νέες τεχνοτροπίες ή και ανανεώσεις στην δουλειά σου, θα προσφέρουν ανάπτυξη!

 

Σκορπιός: Ένας νέος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις και να αλλάξει τα δεδομένα που είχες μέχρι σήμερα. Ξαφνική ικανοποίηση από παιδιά ή για ζητήματα που αφορούν τεκνοποίηση είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Νέα δημιουργικά σχέδια σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! 

 

Τοξότης: Βελτιώνονται με κάθε τρόπο οι συνθήκες της ζωής σου, η οικογένειά σου μεγαλώνει, αλλάζεις σπίτι, ή κάνεις ανανεώσεις σε αυτό! Αναπτερώνεσαι, αλλάζεις, ανανεώνεσαι και αξιοποιείς ευκαιρίες που σε βοηθούν να νιώθεις και να ζεις καλύτερα! 

 

Αιγόκερως: Ξαφνικές προτάσεις σου δίνουν ικανοποίηση και χαρά! Νέες γνωριμίες μπορεί να έχουν κάτι σημαντικό να σου δώσουν …. Ιδανική εποχή για νέες συμφωνίες, για πρωτοβουλίες που θα φέρουν στην ζωή σου ανανέωση, ή ακόμα και για έναν νέο έρωτα που θα θα φέρει στην ζωή σου τη μεγάλη αλλαγή!

 

Υδροχόος: Άρπαξε γρήγορα τις ευκαιρίες που σου δίνονται για την τόνωση του εισοδήματός σου!Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, νιώθεις καλύτερα μέσα σου, ενώ δίνονται και ευκαιρίες για βελτίωση συνθηκών διαβίωσης!

 

Ιχθύς: Ανακτάς σταδιακά την σπίθα της δημιουργικότητας, του ενθουσιασμού, τολμάς σε αλλαγές στην ζωή σου και βρίσκεσαι τυχερός μέσα από συμπτώσεις, ευκαιρίες, εκπλήξεις, που έρχονται για να φέρουν ευχάριστες και ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις στην ζωή σου! Νέες γνωριμίες και προτάσεις σε συναρπάζουν! 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια Εβδομάδας 21-27 Φεβρουαρίου 2022
Επόμενο άρθροΜηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2022 για όλα τα ζώδια και δεκαήμερα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.