Widgets Magazine

Λέμε ΝΑΙ: Στον αυθορμητισμό, στις πρωτοβουλίες, σε δραστηριότητες που μας κάνουν να βρίσκουμε το παιδί που κρύβεται μέσα μας, σε ιδέες που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον προορισμό μας και σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε!

Λέμε ΟΧΙ: Στην υπερβολή, στην επιπόλαιη και παιδιάστικη συμπεριφορά, στην ασυγκράτητη τόλμη, στα ψυχολογικά απωθημένα, στις συναισθηματικές εμμονές.

Η δραστήρια Πέμπτη ξεκινά με τάσεις υπερβολής και με την διάθεση να θες να τρέξεις για να τα προλάβεις όλα σαν να μην υπάρχει αύριο, οι παρορμήσεις όμως θα οδηγήσουν σε εκνευρισμούς ή και σε επιπόλαιες συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγεις, ιδιαίτερα αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου ή έχεις προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Οι εγωιστικές τάσεις, θα είναι έκδηλες και πολύ πιθανό στην προσπάθειά σου να είσαι πρώτος σε όλα, να λειτουργήσεις τολμηρά και βιαστικά, κάτι το οποίο εντέλει θα σε κρατήσει πίσω.

Από το απόγευμα της Πέμπτης τα ερωτικά πάθη φουντώνουν και οι αισθηματικές εξελίξεις αρχίζουν να γίνονται σκανδαλώδεις. Δεν λείπουν ωστόσο και οι εκρηκτικές  τάσεις  χειραγώγησης που οδηγούν στα άκρα τις ανθρώπινες σχέσεις. Θετικές ερωτικές εξελίξεις αυτή την ημέρα θα έχουν οι Τοξότες, Λέοντες και δευτερευόντως η Δίδυμοι, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Τα πάθη – λάθη αφορούν τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, όπου αναμένεται το βραδάκι της Πέμπτης, αναμένεται να είναι αρκετά βαρύ το συναισθηματικό τοπίο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια σήμερα Τετάρτη 26/2: Πρωτοβουλίες αλλά και Εκνευρισμοί
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2020 (video)
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here