Widgets Magazine

Αναμφίβολα είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του 2018 για τον τομέα των αισθηματικών, όπου η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής είναι φανερό ότι διαμορφώνεται με έναν τρόπο διαφορετικό, γεγονός που σε ανανεώνει!

Το σημαντικό γεγονός  της χρονιάς, είναι σαφώς το πέρασμα του Ουρανού στο δικό σου ζώδιο ! Αυτή τη χρονιά θα ταράξει τα σταθερά θεμέλια της προσωπικής ζωής ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου  (αν έχεις γενέθλια  δηλαδή κοντά στις 21-22 Απριλίου)! Οι αλλαγές πρωτίστως θα συμβούν μέσα σου και ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών θα νιώσεις ότι αυτό που σε κάλυπτε  μέχρι χτες, πλέον μπορεί να σου αφήνει σημαντικά κενά και να έχεις την επιθυμία να απελευθερωθείς από αυτό!

Μία νέα φιλοσοφία   των καταστάσεων περί σχέσεων αφορά αυτή τη χρονιά  εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ταύρου, όπου δέχεσαι την θετική επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω! Σταθεροποιούνται σχέδια της ζωής σου, ενώ  δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα!

Ας περάσουμε τώρα στα πιο θετικά σημεία της χρονιάς, τα οποία και αφορούν κυρίως τους Ταύρους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου! Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιώντας θετικές όψεις με τον Πλούτωνα, αλλά και με τον Ποσειδώνα! Τους μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος, ΜάιοςΑύγουστος και Σεπτέμβριος θα υπάρξουν σπουδαίες εξελίξεις  στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί περίπου από τις 5-11 Μαΐου 2017! Ελπίδες και όνειρα γίνονται πραγματικότητα, γνωριμίες που έχουν εξέλιξη και προοπτική σταθερής σχέσεις, είναι μέσα στα πλάνα αυτής της χρονιάς!

Οι εκλείψεις του 2018 θα διαταράξουν τις σταθερές δομές της ζωής σου, αφού πραγματοποιούνται στο σταθερό σταυρό που ανήκεις! Είναι σημαντικό λοιπόν αυτή τη χρονιά να βεβαιωθείς να γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις  και αξίζει να κρατήσεις κοντά σου αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, οι Εκλείψεις της χρονιάς θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για σένα!

Astro Coins Ετήσιας Προσωπικής πρόβλεψης

Ταυρίσιες Επανασυνδέσεις Σχέσεων 2018

Κυρίως ευνοείστε οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου και ιδιαίτερα το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού  δηλαδή από τις 5/10-31/10 . Ωστόσο δεν θα έλεγα όχι σε μία επανασύνδεση ιδιαίτερα στους θετικούς μήνες που αναφέρω παραπάνω , ιδιαίτερα για  εσένα που είσαι Ταύρος του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, αρκεί να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης!

3

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

1/3-24/4: Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου και ναι, ένας απρόβλεπτος έρωτας μπορεί να αλλάξει σημαντικά τη ζωή σου στο ξεκίνημα της Άνοιξης!

10/07 έως 7/8: Καλοκαιρινές ερωτικές στιγμές σου επιφυλάσσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου- που έστω και αν δεν είναι στην ιδανική θέση – θα σε βοηθήσει αυτές τις μέρες να αναζωογονήσεις την αισθηματική σου ζωή!

9/9-5/10 Σκορπιό : Το πρώτο δεκαήμερο έχετε σημαντική αναθέρμανση σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται ήδη να φουντώνει μία επιθυμία σας για ένα άτομο του παρελθόντος!

5/10-31/10 Σκορπιό: Επανασυνδέσεις με προοπτική είναι κάτι που αφορά τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου!

02/12 Σκορπιό: Σταδιακά και οι  Ταύροι από τα υπόλοιπα δεκαήμερα, ανανεώνεται την κατάσταση σχέσης σας!

 

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΔίδυμος 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here