Widgets Magazine

Το 2018 Κριέ, η αισθηματική σου ζωή συνεχίζει να έχει σασπένς, δράση, αλλαγές ενώ πολλές φορές οι εξελίξεις γύρω σου θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι κάποια γεγονότα έχουν μοιραίο χαρακτήρα!  Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, θα τονώσει ιδιαίτερα την τόσο ψυχολογική όσο και την σεξουαλική σου  διάθεση, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!   Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει Ο Δίας με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσουν κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, να λύσεις ανοιχτές υποθέσεις του χτες και να βάλεις νέους στόχους για την αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο .. Η ανάγκη σου να επιβληθείς των καταστάσεων και να επιμείνεις για τα προσωπικά σου «θέλω» θα είναι αρκετά ισχυρή κατά την διάρκεια της χρονιάς,  δεν σου κρύβω όμως ότι τουλάχιστον από ερωτικής άποψης, αυτή η τακτική σου θα έχει και θετικά αποτελέσματα.

Ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και κατά την διάρκεια αυτού του έτους,  αρχίζεις να αντιμετωπίζεις πιο ώριμα, σοβαρά και υπεύθυνα το μέλλον σου αλλά και τους στόχους που έχεις για το μέλλον σου  σου! Την επιρροή του θα την νιώσεις πιο έντονα αυτή την χρονιά εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.  Τα «κοινωνικά πρέπει» θα επηρεάζουν πολύ σημαντικά τις επιλογές αλλά και τα γεγονότα γύρω σου, ακόμα και της αισθηματικής σου ζωής!  Δεν σου κρύβω όμως ότι μέσα στα πλάνα αυτού του έτους, είναι και ο γάμος, είτε επειδή έφτασες στην ηλικία που «πρέπει» να το κάνεις, είτε επειδή   οι καταστάσεις σου επιβάλουν να προχωρήσεις σε αυτό το μεγάλο βήμα!

Ο Ουρανός αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο στις  15 Μαΐου δίνοντάς σου την ευκαιρία να καταφέρεις να ηρεμήσεις και να προσαρμοστείς στις αλλαγές που  έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια! Ωστόσο και αυτή την χρονιά,  εσύ που έχεις γεννηθεί από τις 14-20 Απριλίου, θα δεις σημαντικές ανατροπές, αλλά και κρίσεις ανεξαρτησίας να συμβαίνουν μέσα σου, ιδιαίτερα κατά την περίοδο του χειμώνα, τις αρχές της άνοιξης και το φθινόπωρο!

Astro Coins Ετήσιας Προσωπικής πρόβλεψης

Οι εκλείψεις του 2018 και η επιρροή τους στα αισθηματικά σου

Οι 3 από τις 5 Εκλείψεις του 2018,  κρίνονται θετικές για το δικό σου ζώδιο! Συγκεκριμένα  οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου,  θα  φέρουν τον αέρα ανανέωσης και μοιραίων εξελίξεων στη αισθηματική ζωή όλων των εκπροσώπων του ζωδίου σου  (αναλυτικά θα αναφερθούμε σε ξεχωριστό άρθρο)!  Η  Έκλειψη που κρίνεται πιο δύσκολη για το δικό σου ζώδιο , είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου (στην 20ο ) επηρεάζοντας  κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.  Κάποιες αποκαλύψεις και δυσάρεστα περιστατικά θα σε κάνουν να χάσεις τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σου!

Το 2018 και οι ερωτικές επανασυνδέσεις των Κριών

Πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε μία επανασύνδεση κατά την διάρκεια αυτού του έτους, ή τουλάχιστον θα πάρετε απαντήσεις  για φλέγοντα ζητήματα της αισθηματικής σας ζωής, τα οποία έχουν άμεση σχέση με το χτες !  Σημαντικές ημερομηνίες για έναν επαναπροσδιορισμό σχέσεων;

  • 23 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2018, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο επηρεάζοντας το 1ο και το 2ο δεκαήμερο !
  • 26 Ιουλίου 2018 έως Αυγούστου 2018 – Ο Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα θα φέρει ειδήσεις, επικοινωνίες ή ακόμα και την επιστροφή ενός έρωτα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
  • 31 Οκτωβρίου 2018 – 16 Νοεμβρίου 2018: Η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο του Ζυγού θα δώσει σημαντικές ευκαιρίες για την αναθεώρηση και επανένωση σχέσης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί  στο 3ο δεκαήμερο του Κριού!

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

  • 7-31 Μαρτίου :  Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα σου χαρίσει γοητεία, μαγνητισμό και διάθεση  και θα συμβάλει στην αισθηματική σου ανανέωση!
  • 13 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου : Το καλοκαιράκι ξεκινά με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα να σε παρασύρει σε αισθηματικές απολαύσεις! Λίγο προσοχή μονάχα στις υπερβολές ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο !
  • 7 Αυγούστου -9 Σεπτεμβρίου :  Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού ενισχύεται η συντροφικότητα και η ζεστασιά στην σχέση σου! Παράλληλα το διάστημα κρίνεται θετικό  για σένα που είσαι χωρίς  σύντροφο όπου θα μπορείς να κάνεις τα βήματα για  το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης!
  • 31 Οκτωβρίου – 16 Νοεμβρίου : Η  Αφροδίτη κινείται  φαινομενικά ανάδρομη στο Ζυγό, δημιουργώντας τις προοπτικές για αναθεώρηση ή και επανασύνδεση μίας σχέσης ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο!
  • 16 Νοεμβρίου -2 Δεκεμβρίου Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ζυγού και λίγο πριν φτάσουμε στο τέλος του 2018 μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ανάδρομος Ερμής & Η Αφροδίτη στον Τοξότη και η επιρροή τους στα ζώδια ως τα Χριστούγεννα!
Επόμενο άρθροΤαύρος 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.