Widgets Magazine

Η πορεία του 2018 σε βοηθά να απεγκλωβιστείς από τα προβλήματα του χτες και να ανακτήσεις την αρμονία, την αυτοπεποίθηση αλλά και την ισορροπία, τόσο στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου, όσο και στην αισθηματική σου ζωή!

Χωρίς την συντροφιά του Κρόνου, σταδιακά θα αρχίσεις να ξεπερνάς τόσο τα συναισθήματα και τις σκέψεις  απαισιοδοξίας, όσο και την μοναχικότητα! Είναι βέβαιο ότι πολλές από τις πικρές στιγμές του παρελθόντος θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται κατά την διάρκεια αυτού του έτους και σε αυτό θα συντελέσει καταλυτικά, η επαφή και η γνωριμία σου με νέα άτομα, τα οποία και θα μπουν στη ζωή σου με τον πιο περίεργο τρόπο!

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο των Διδύμων,  τότε το 2018 αναζητάς περισσότερη «ποιότητα»  από την ερωτική σου ζωή και λειτουργείς πιο επιλεκτικά, επιζητώντας τόσο την σαρκική όσο και την ψυχική επαφή που θα σε ολοκληρώσει με το άτομο που θα είναι δίπλα σου! Το πέρασμα του Δίας το ζώδιο του Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου, θα συντελέσει ως και το τέλος της χρονιάς ευεργετικά στην ανάπτυξη σταθερών σχέσεων  ή ακόμα και στην προοπτική ενός γάμου.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο των Διδύμων, το ενδιαφέρον σου θα είναι πολύ παραπάνω δοσμένο αυτή τη χρονιά στον τομέα των επαγγελματικών σου,  πάρα ταύτα η χρονιά δίνει ευκαιρίες νέων γνωριμιών που θα σε συναρπάσουν (κάποιες από αυτές μπορεί να προκύψουν και σε χώρο εργασιακό)! Μπερδέματα, συγχύσεις και διλήμματα δεν θα λείψουν ούτε και από αυτή τη χρονιά ανά διαστήματα. Σκόπιμο είναι λοιπόν πριν κάθε επιλογή σου, να έχεις προσπαθήσει πολύ ξεκάθαρα να κατανοήσεις τόσο τους στόχους και τις προθέσεις τις δικές σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Για εσένα που είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου,  το 2018 ξεκινά με εσένα να προσπαθείς να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου ! Ως τον Μάιο του 2018, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, οι ευχάριστες αλλαγές, οι ξαφνικές γνωριμίες  που πραγματικά θα σε εξιτάρουν αλλά και θα σε κάνουν να βρεις και πάλι τον εαυτό σου! Γνωριμίες μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα ευνοούνται για τους ελεύθερους, ενώ περισσότερη χαρά, διασκέδαση, απόλαυση και ανεμελιά θα είναι στοιχεία που δεν θα λείψουν από την αισθηματική ζωή των δεσμευμένων!

Astro Coins Ετήσιας Προσωπικής πρόβλεψης


Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

24 Απριλίου -19 Μαΐου 2018: Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου, οι ανοιξιάτικες αυτές μέρες έχουν ερωτισμό, διάθεση για νέες γνωριμίες, αρκετές κατακτήσεις αλλά και απολαυστικές στιγμές!

7 Αυγούστου -9 Σεπτεμβρίου : Η Αφροδίτη σε αυτό το διάστημα θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, προσφέροντας απλόχερα όλες τις ευκαιρίες για έρωτα, φλερτ, γνωριμίες, καλοκαιρινή ανεμελιά αλλά και αισθηματική πληρότητα! Μία νέα γνωριμία θα έχει μοιραίο και έντονο χαρακτήρα ιδιαίτερα για αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου!

16 Νοεμβρίου -2 Δεκεμβρίου :  Μετά την ανάδρομη πορεία της, η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά στο 3ο δεκαήμερο του Ζυγού,  δίνοντας την δυνατότητα σε εσένα να αποκαταστήσεις το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής και να αφεθείς περισσότερο στα παιχνίδια του έρωτα1

 

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 2018

31 Οκτωβρίου – 16 Νοεμβρίου 2018:  Η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού , συγκεκριμένα στο 3ο δεκαήμερο, δίνοντας την ευκαιρία αναθεώρησης, ίσως και δεύτερης ευκαιρίας σε μία ερωτική γνωριμία ή σχέση από το παρελθόν!

Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 17 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2018 στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του Τοξότη. Μία επικοινωνία / συζήτηση με άτομο του παρελθόντος ευνοείται για σένα που έχεις γεννηθεί σε αυτά τα δεκαήμερα!

 

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΚαρκίνος 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here