Widgets Magazine

Έφτασε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου την πικρή εποχή του παρελθόντος, να αξιοποιήσεις κατάλληλα τα παθήματα, μαθήματα του χτες, να κρατήσεις τις εμπειρίες σου και να πας παρακάτω, κάνοντας στην ζωή σου την μεγάλη αλλαγή, το νέο ξεκίνημα που πάντα σχεδίαζες αλλά οι συνθήκες δεν σου το επέτρεπαν…

Στις 18 Δεκεμβρίου 2017, στις 8.20 το πρωί πραγματοποιείται το τελευταίο νέο φεγγάρι του 2017. Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στην 26.31 του Τοξότη (στο τρίτο δεκαήμερο),  με την συμμετοχή του Κρόνου, του Χείρωνα αλλά και του Ουρανού! Το νέο αυτό φεγγάρι θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, που έστω και υπό συνθήκες πίεσης θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν ευεργετικά την ενέργεια που είναι διάχυτη αυτό τον καιρό γύρω τους και η οποία τους ωθεί να απεγκλωβιστούν από το χτες και να προχωρήσουν παρακάτω!

Μαζί με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, έχουμε τον Ερμή (φαινομενικά ανάδρομος) , την Αφροδίτη, αλλά και τον Κρόνο να κινούνται στο ίδιο ζώδιο! Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Κρόνος διελαύνει την 29ο μοίρα του Τοξότη, ολοκληρώνοντας τον τριετή κύκλο του σε αυτό το ζώδιο, πανέτοιμος να εισχωρήσει στις 20/12 στο ζώδιο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω! Διανύουμε λοιπόν μία περίοδο αναθεώρησης, επανεξέτασης (ανάδρομος Ερμής), που καλούμαστε να φιλοσοφήσουμε με σοφία  το πέρασμα του Χρόνου, τις εμπειρίες, τις προκλήσεις, τα παθήματα, τα μαθήματα (Κρόνος) και να γυρίσουμε μία νέα σελίδα (Νέα Σελήνη). Η δυσαρμονική συμμετοχή του Χείρωνα εκφράζει ότι όλη αυτή η διαδικασία, προκαλεί πόνο και ότι υπάρχουν ανοιχτές πληγές όπου καλούμαστε να επουλώσουμε και να μάθουμε από αυτές! Η ευεργετική συμμετοχή του Ουρανού στη Νέα Σελήνη, δηλώνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την μεγάλη αλλαγή, για τόλμη, πρωτοτυπία και πλήρη ανανέωση! Σημειώνω εδώ ότι Αφροδίτη και Ουρανός βρίσκονται σε αποκλίνων τρίγωνο ,  και ναι με αυτό το φεγγάρι θα υπάρξουν αυτές οι ξαφνικές, απρόβλεπτες σπίθες έρωτα, αναζωογόνησης, απόλαυσης και χαράς που θα μας βάλουν για τα καλά στο κλίμα των εορτών!

Λίγα λόγια για κάθε ζώδιο:

Κριός: Αναθεώρηση των καταστάσεων, νέα φιλοσοφία για τα δεδομένα γύρω σου,  εκκολάπτονται νέα σχέδια, νέες συμφωνίες και αλλαγές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό και ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα! Οι στόχοι, οι προοπτικές και η καριέρα μπαίνουν σε πλαίσιο νέων ευθυνών!

Ταύρος: Ανασύνταξη ψυχική, οικονομική και απεγκλωβισμός από βαρίδια του παρελθόντος! Λήξη χρεωστικών εκκρεμοτήτων,  ίαση καταστάσεων του χτες και προοπτική νέων σταθερών σχεδίων που θα συμβάλουν στην περεταίρω ωρίμανση και παγίωση νέων απόψεων.

Δίδυμος:  Απελευθέρωση από τις δυσκολίες και τα προβλήματα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών! Επανεξέταση των  ανθρώπων που θέλεις να διατηρήσεις πλέον στη ζωή σου! Κλείσιμο σε κεφάλαια σχέσεων, καλωσόρισμα νέων ατόμων στη ζωή σου

Καρκίνος: Κλείσιμο εργασιακών εκκρεμοτήτων και λήψη νέων ευθυνών, εργασιακές ανακατατάξεις, καλή περίοδος για να κοπούν κακές συνήθειες αλλά και για να εστιαστείς σε δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην ψυχική και σωματική σου ανάταση! Βελτίωση επαγγελματικών συνθηκών! Σε ετοιμότητα για την λήψη νέων ευθυνών αλλά και για την περεταίρω σταδιακή σταθεροποίηση σχέσεων συνεργασιών (ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο).

Λέων: Περίοδος δημιουργικότητας και εύνοιας για να αφήσεις πίσω σου παρελθοντικές καταστάσεις και να πεις ναι σε ένα νέο ξεκίνημα. Ενθουσιασμός, χαρά, σχέδια για το μέλλον, έρωτας που αναζωογονεί και φέρνει σπουδαίες αλλαγές (ιδιαίτερα για το γ΄δεκαήμερο)!

Παρθένος: Αντιμετώπιση και λύση οικογενειακών αλλά και πολύ προσωπικών ζητημάτων που επιβάρυναν ιδιαίτερα την ζωή σου αυτή τη χρονιά! Δημιουργία νέων βάσεων για την πορεία σου, ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Ζυγός: Περίοδος επικοινωνιών, γνωριμιών, με ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα, να πάρεις αποφάσεις που κάποτε δίσταζες! Συναντήσεις, επαφές, ραντεβού και αρκετές συζητήσεις θα δώσουν το αίσθημα της χαράς και του ενθουσιασμού. Μπαίνεις σε έναν νέο κύκλο ευθυνών που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια (1ο δεκαήμερο)!

Σκορπιός:  Αναθεώρηση αξιών, βάζεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου και κλείνεις εκκρεμότητες οικονομικές που σε επιβάρυναν! Σταδιακά νιώθεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα για την πορεία σου και μπαίνεις σε κύκλο σημαντικών αποφάσεων για την ζωή σου!

Τοξότης:  Έφτασε η στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα, για μία σπουδαία αλλαγή που κατά κύριο λόγο αφορά εσένα τον ίδιο και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου! Απεγκλωβίζεσαι από δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, αγκαλιάζοντας τις εμπειρίες του χτες και κάνοντας σπουδαίες αναθεωρήσεις και ανασυγκροτήσεις στους στόχους σου!

Αιγόκερως: Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών και οι μέρες σε προδιαθέτουν να κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό, φιλοσοφώντας  τις καταστάσεις κάτω από ένα διαφορετικό  πρίσμα, συγχωρώντας και δείχνοντας την αγάπη σου άνευ όρων. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να αναθεωρήσεις επαγγελματικά σχέδια!

Υδροχόος: Ξεκινά μία περίοδος δικτύωσης, νέων γνωριμιών και ευχάριστων συγκυριών μέσα από το κοινωνικό σύνολο! Διασκεδάζεις, απολαμβάνεις, έρχεσαι σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους και εκπληρώνεις κάποιες προσδοκίες σου.

Ιχθύς:  Λίγο πριν το φινάλε του 2017, καλείσαι να κάνεις έναν απολογισμό από τα μαθήματα που σου έδωσε η χρονιά στο διάβα της! Είναι η στιγμή που καλείσαι να θέσεις νέους στόχους βασιζόμενος στις εμπειρίες του παρελθόντος! Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σε παρακινήσει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου ή να κάνεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν στην περεταίρω καταξίωση τόσο την επαγγελματική όσο και την οικονομική!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου τα ζώδια και οι προβλέψεις τους!
Επόμενο άρθροΟ Κρόνος στον Αιγόκερω τα ζώδια και οι προβλέψεις τους
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here