Widgets Magazine

Ξεκινά ένα Σαββατοκύριακο που σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις την μοναδικότητά σου, να πρωτοτυπήσεις, να κάνεις κάτι διαφορετικό, να πεις ναι στον ενθουσιασμό, στην τρέλα της στιγμής και να χαρείς σαν μικρό παιδί τις στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου! Όλα αυτά βέβαια θα τα νιώσεις τις ημέρες αυτές πιο έντονα εσύ που έχεις γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού , του Λέοντα και του Τοξότη  αλλά και του Διδύμου, Ζυγού, Υδροχόου και συγκεκριμένα ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο! Το τρίγωνο που πραγματοποιούν Ήλιος και Ουρανός αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να νιώσεις σιγουριά, αυτοπεποίθηση και να τολμήσεις σε αλλαγές που πάντα σκεφτόσουν, ήθελες, ποθούσες… Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι όμορφες εκπλήξεις από το περιβάλλον σου, που με κάποιο τρόπο θα σου δώσουν την επιβεβαίωση που αναζητάς! Κι αν είσαι ο τύπος που θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, ιδιαίτερα το Σάββατο έχεις κάθε ευκαιρία για να το κάνεις!

Ολοκλήρωση καταστάσεων και …νέα αρχή!

Αυτές τις μέρες όμως , μέσα στο κλίμα το γιορτινό, έχουμε και την Σελήνη να περνά το ξημέρωμα του Σαββάτου στον καταπονημένο Τοξότη και βρισκόμαστε εν αναμονή της τελευταίας Νέας Σελήνης για το 2017, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στην 26ο . Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, που είσαστε το μεταβλητό γκρουπ των ζωδίων που ταλαιπωρηθήκατε πολύ κατά την διάρκεια του 2017 έχετε τώρα την ευκαιρία να κάνετε μία νέα αρχή, φιλοσοφώντας τις καταστάσεις κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, αναθεωρώντας κάποιες καταστάσεις του χτες και επιλέγοντας τον δρόμο της απελευθέρωσης από τα δεινά που περάσατε! Στις 20 Δεκεμβρίου ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιο σας, δοκιμαστήκατε, ταλαιπωρηθήκατε, πήρατε τα μαθήματά σας και τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για μία νέα σημαντική αλλαγή στη ζωή σας , την γνώση και την εμπειρία την αποκομίσατε, οπότε το μόνο που μένει είναι το επόμενο βήμα!

Έρωτας & Χρήμα

Και μαζί με όλα αυτά ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, συνεχίζει να μας χορεύει στο «ταψί» με επικοινωνιακά ευτράπελα που μας προκαλούν νευρικότητα και μας κάνουν να σκεφτόμαστε : «Τι θα γίνει τώρα, έτσι θα πάει μέχρι τις γιορτές»; Δεν παύουν όμως να υπάρχουν και αυτές οι ερωτικές επιστροφές, ιδιαίτερα όμως αυτό το Σαββατοκύριακο όπου ο Ερμής και η Αφροδίτη συμπορεύονται στο 2ο δεκαήμερο του Τοξότη!  Αρκετοί Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί  που ανήκετε σε αυτό το δεκαήμερο ή έχετε κοντά την 17-19ο μοίρα προσωπικούς πλανήτες  είναι πολύ πιθανό να αιφνιδιαστείτε από την επικοινωνία μίας παλιάς ιστορίας αμαρτίας…  Για ερωτική επανασύνδεση καλύτερα μη με ρωτάτε , γιατί στην δεδομένη στιγμή, είναι δύσκολο να μπορέσει μία τέτοια κίνηση να μπορεί να έχει μακρόχρονη βάση! Κατά τ’ άλλα τα παραπάνω ζώδια είσαστε και τα κερδισμένα σε θέματα αισθηματικά για αυτό το διήμερο ώστε να μπορέσετε να το ρίξετε έξω και να διασκεδάσετε! Πιο γεμάτο πορτοφόλι αυτές τις μέρες έχετε οι Σκορπιοί και οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, χρήσιμο όμως είναι να προσέξετε τις αγορές σας!

Ο επιμένων νικά …

Και με έναν Άρη να έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού έχουμε όλα τα αποθέματα ενέργειας για να μπορέσουμε να θέσουμε στόχους για τη νέα χρονιά που σε λίγες μέρες ακολουθεί .. Δεν το βάζουμε κάτω, επιμένουμε, δίνουμε τον αγώνα μας και δεν κάνουμε πίσω , γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε πολλά εσωτερικά αποθέματα! Βέβαια, για να σας τα πω και έτσι όπως είναι, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας , μουλαρώνετε κατά κάποιο τρόπο αυτές τις μέρες και οι καταστάσεις γύρω σας προκαλούν μεγάλη νευρικότητα! Όσο για τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου; Φλέγεστε από ερωτικό πόθο και λειτουργείται ασυγκράτητα!

Και κάτι για το τέλος…

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου είσαστε οι απόλυτα κερδισμένοι της εποχής και ναι … ο παράγοντας της τύχης είναι στο πλευρό σας αρκεί να …κινηθείτε!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και … αφεθείτε την στιγμή!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠώς να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα με κάθε ζώδιο
Επόμενο άρθροΗ τελευταία Νέα Σελήνη του 2017 και ο αποχαιρετισμός μίας δύσκολης εποχής!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here