Widgets Magazine

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργικότητας, της χαράς, της απόλαυσης και της διασκέδασης που κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Αιγόκερω! Ένα εύλογο ερώτημα που γεννάται με τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι το εξής: «Στον έρωτα μπορεί να έχει θέση η λογική, ο ρεαλισμός και η οργάνωση»; Ένα άτομο που έχει την Αφροδίτη του σε αυτή τη θέση, σίγουρα θα απαντήσει πως «ναι» αφού η βασική παιδεία στα «θέλω» και τις «επιθυμίες» είναι η δομή και η οργάνωση, κάτι που δεν ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της Αφροδίτης. !

Project : Έρωτας με προοπτική και καταξίωση

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω κάνει τον έρωτα να μοιάζει με ένα “project” (έργο) στο και πρέπει να τηρούνται αυστηρά πλαίσια προκειμένου να διεκπεραιωθεί με απόλυτη επιτυχία! Ζητούμενο είναι η αποκατάσταση, όχι μόνο η συναισθηματική, αλλά και η πρακτική, ενώ τα «πρέπει» δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αυθορμητισμού και ανεμελιάς αφού ο στόχος είναι η «προοπτική»! Μία βασική ανάγκη της Αφροδίτης από αυτή τη θέση είναι και η κοινωνική καταξίωση και όταν δεν πληρούνται οι απαιτήσεις που ορίζονται, τότε βάζει αποστάσεις, φραγμούς και παγώνει… .

Από τις 23 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Αφροδίτη κινείται στο γήινο ζωό του Παρορμητικού σταυρού, τον Αιγόκερω, κάνοντας τις υποθέσεις που αναφέρονται στον έρωτα, αλλά και τις προσωπικές επιθυμίες, να κινούνται κάτω από ένα πολύ αυστηρό και οργανωμένο πλαίσιο, μέσα στο οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια για πολύ ανεμελιά, αυθορμητισμό , παιχνίδι αλλά και διασκέδαση! Ο έρωτας  γίνεται business λοιπόν και για αυτό με την Αφροδίτη από το ζωό του Αιγόκερω αν είναι κάτι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά είναι τα επαγγελματικά, αφού μπορεί να προωθηθεί δημιουργικά σχέδια που θα μπορέσουν να παρουσιαστούν και να προχωρήσουν βασισμένα σε ένα πολύ οργανωμένη δομή!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη κάνοντας την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Δία στις 28 και 29 Ιανουαρίου! Οι όψεις αυτές προσφέρουν την ευκαιρία και την σταθεροποίηση σε έρωτα-χρήμα για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

 

Στις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τους Δεσμούς Σελήνης και Τρίγωνο με τον Ουρανό! Μέσα από προκλήσεις και εμπόδια προσφέρονται νέες προοπτικές ικανοποίησης και διεξόδου σε έρωτα και χρήμα. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις που θα προσφέρουν χαρά, οι κεραυνοβόλοι έρωτες, οι ξαφνικές τροπές που θα σκορπίσουν χαμόγελα, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

 

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει στις 13/2 την όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (26 η μοίρα). Η λογική «παντρεύεται» με το συναίσθημα, δημιουργώντας πολύ ευνοϊκές συνθήκες για την εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους Σκορπιούς, Ιχθύς του 3 ου δεκαημέρου

 

Η επιρροή της Αφροδίτης στα ζωδια

Με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Αιγόκερω ως τις 20 Δεκεμβρίου:

Ο Κριός : Δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδείξει την αξία του, φανερώνοντας τα ταλέντα του ή προχωρώντας τα δημιουργικά του σχέδια. Η επιτυχία γίνεται μονόδρομος! Καλή περίοδος για να επιμεληθεί κάποιος Κριός την κοινωνική του εικόνα, να θέσει δημιουργικούς στόχους αλλά και να γίνει πιο αγαπητός στο χώρο που κινείται! Ο Ταύρος : Φιλοσοφεί τις καταστάσεις διαφορετικά, ανοίγεται σε γνωριμίες που έχουν κάτι νέο να του δώσουν, ενώ ο έρωτας μπορεί να προκύψει και με ένα άτομο που υπάρχει διαφορά ηλικίας. Ζητήματα σπουδών ή νομικών υποθέσεων μπαίνουν σε σειρά! Ο Δίδυμος : Γίνετε επιβλητικός και απόλυτος στα «θέλω» του προσπαθώντας να κυριαρχήσει στους πάντες. Ο τομέας των οικονομικών αρχίζει να βελτιώνεται, είτε μέσω εσόδων του συζύγου, είτε μέσω καλύτερης διαχείρισης. Ο Καρκίνος : Αναζητά και επιδιώκει τη συντροφικότητα των στοιχείων του όμως είναι πολύ παραπάνω από ότι συνήθως και προσπαθεί να ακολουθήσει το «σωστό» στις σχέσεις του αλλά και στις συνεργασίες του! Ο Λέοντας : Βάζει γιατί να προετοιμαστεί για την περίοδο των εορτών, βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, ξεκινά διατροφή ή άσκηση προκειμένου να βελτιώσει το σώμα του ή να νιώσει ευεξία. Η περίοδος όμως είναι θετική για να αναλάβει και επαγγελματικά έργα που του διεγείρουν τη δημιουργικότητα αλλά και τον βοηθούν να δημιουργήσει νέες προοπτικές στην εργασία του! Ο Παρθένος : Απολαμβάνει τον έρωτα ακριβώς έτσι όπως πάντα τον επιθυμούσε, διεκδικεί την εκπλήρωση των επιθυμιών του και είναι ο απόλυτα κερδισμένος! Ο Ζυγός : Αφιερώνεται στις πολλές υποθέσεις του, ομορφαίνει το χώρο του, το σπίτι του, δείχνει την αγάπη του στα πρόσωπα που συμβιώνει και δημιουργεί την ζεστή χειμωνιάτικη φωλίτσα του! Ο Σκορπιός : Έχει «ταλέντο» στις γνωριμίες αυτή την περίοδο, ενώ η εκφραστική του , οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις μπορούν να τον βοηθήσουν τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό πλαίσιο! Τα φλερτ δεν θα λείψουν. Ο Τοξότης : Επιτέλους παίρνει μία ανάσα στα οικονομικά του και προσπαθεί με επιτυχία να αυξήσει τις πηγές των εσωτερικών του! Το ζητούμενο «συναισθηματική ασφάλεια», γίνεται πλέον απαραίτητο! Ο Αιγόκερως:  Ομορφαίνει, ασχολείται παραπάνω με την εικόνα και την εμφάνισή του, έχει κατακτήσεις και ανανεώνει την αισθηματική της ζωή! Ο Υδροχόος : Μαζεύεται, αναλογίζεται, ανασυγκροτείτε δεν παύουν όμως να υπάρχουν στη ζωή του κάποιες αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις ή κάποια μυστικά που για την ώρα που δεν κλείνεται στον εαυτό του! Ο Ιχθύς: Κυνηγά την εκπλήρωση επιθυμιών και προσδοκιών και φαίνεται ότι το καταφέρνει πολύ καλά, αφού έχει και «συμμάχους» άτομα του κοινωνικού του κύκλου!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαιές Προβλέψεις 22 – 28 Ιανουαρίου 2024 με Πανσέληνο
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/1 έως 4/2: Η τύχη δίνει τα δώρα της!
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.