Widgets Magazine

Ένα από τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη, στο ζώδιο της πτώσης του, τον υδάτινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού, τον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει ως τις 2 Ιουλίου 2019. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα προετοιμάσουν το έδαφος για το δύσκολο διάστημα των Εκλείψεων του Ιουλίου 2019.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε αρκετά άρθρα, ο Άρης είναι ο κόκκινος πλανήτης (κυβερνήτης του Κριού) που αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την δράση, την σεξουαλικότητα… Με λίγα λόγια μας δείχνει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης αντίδρασης. Η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, σηματοδοτεί αλλά και ενεργοποιεί  τα γεγονότα στα οποία επρόκειτο να στρέψουμε την ενέργεια και την δράση μας ….

Ο Άρης από αυτή την θέση, βρίσκεται σε πτώση, αδυνατεί να εκφράσει θετικά τις ιδιότητές του που είναι το θάρρος, η μαχητικότητα, ο δυναμισμός, η διεκδικητικότητα, η σθεναρή δράση και η πρωτοβουλία. Παραμένει εγκλωβισμένος τις περισσότερες φορές στα “συμπλέγματά” του, λειτουργώντας ευαίσθητα, αναβλητικά, δειλά με ανασφάλεια , επιζητώντας την ώθηση και την σιγουριά από το περιβάλλον που αγαπά και νιώθει οικεία. Το αποτέλεσμα είναι να λειτουργεί συσωρευτικά και να παραμένει εγκλωβισμένος τις περισσότερες φορές στους φόβους και στις ανασφάλειες που προκύπτουν από το  παρελθόν και τα βιώματα τα οποία και συνεχίζουν να προκαλούν συναισθηματικούς αναβρασμούς ακόμα και στο παρόν. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία ένδειξη οικογενειακών έριδων και εσωτερικών συγκρούσεων όπου το άτομο που έχει τον Άρη του σε αυτή την θέση, είναι σημαντικό να μπορέσει να εκπαιδευτεί στην σωστή διαχείριση των συναισθημάτων του.

Ο Άρης από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Σελήνη , στρέφει το ενδιαφέρον και την δράση μας σε θέματα που αφορούν τα του οίκου μας, δηλαδή το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα, τον ίδιο μας τον ψυχισμό. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, μας προετοιμάζει για την περίοδο των Εκλείψεων του Ιουλίου και μας προδιαθέτει να στρέψουμε την δράση μας στους παραπάνω τομείς προκειμένου να τους “περιφρουρήσουμε” για να περάσουμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο ανώδυνα το δύσκολο διάστημα του καλοκαιριού. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι κυρίαρχη η ανάγκη για “άμυνα” και “προστασία”,  η οποία και γεννιέται από τις δυσάρεστες εμπειρίες του χθες. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας ο Άρης από τον Καρκίνο, θα προκαλέσει έντονες προσωπικές και συναισθηματικές συγκρούσεις που για συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού θα διεγείρουν το φόβο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με ξεκαθαρίσματα , ρήξεις, ξεσπάσματα  και γεγονότα που θα αναδείξουν δυσάρεστες θύμησες του χτες. Πιο έντονη επιρροή από τον Άρη στον Καρκίνο θα βιώσουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Ο Άρης στην πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σχηματίσει πρώτα εξάγωνο με τον Ουρανό στις 22/5 (4ο11’) δίνοντας σημαντική ώθηση για αλλαγές που θα κινητοποιήσουν με θετικό τρόπο τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου. Στην συνέχεια στις 14/6 θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (18ο42’), όπου θα καταφέρουμε να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς, ακολουθώντας τα βήματα εκείνα που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν στην εκπλήρωση σχεδίων. Δεν θα λείψουν φιλανθρωπικές, πνευματικές δράσεις, αναζωπύρωση της πίστης και της ελπίδας. Στις ερωτικές σχέσεις θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός, ενώ θα υπάρξουν και εξελίξεις που θα φέρουν την εκπλήρωση σχεδίων σε όσους επηρεάζονται άμεσα. Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα λειτουργήσει θετικά ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους του 2ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες που κορυφώνεται η όψη.  Την ίδια ημέρα, ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο (18ο57’) και μπαίνουμε στο δύσκολο διάστημα κρίσεων και δοκιμασιών που θα επηρεάσει έντονα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που γεννήθηκαν στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου. Ρήξεις, αντιθέσεις, δοκιμασίες και ισχυρά εμπόδια που απαιτούν ψυχραιμία και ρεαλισμό, θα ταλαιπωρήσουν σημαντικά όσους επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη. Στην συνέχεια, στις  20/6  η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα (22ο27’) θα διεγείρει τα αρνητικά ( ή και εκδικητικά) ένστικτα, τα πάθη, τους ανταγωνισμούς, τις αποκαλύψεις που θα φέρουν σκληρές συγκρούσεις, ενώ το κλίμα γενικότερα θα είναι “εμπόλεμο”!

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

 

ΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικό Δελτίο 13-19 Μαΐου 2019
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Καρκίνο: Πώς θα μας επηρεάσουν;
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here