Widgets Magazine

Ένα από τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα των ημερών  είναι η είσοδος του Άρη, στο ζώδιο της πτώσης του, τον υδάτινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού, τον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει ως τις 20 Μαϊου 2023 

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε αρκετά άρθρα, ο Άρης είναι ο κόκκινος πλανήτης (κυβερνήτης του Κριού) που αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την δράση, την σεξουαλικότητα… Με λίγα λόγια μας δείχνει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης αντίδρασης. Η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, σηματοδοτεί αλλά και ενεργοποιεί  τα γεγονότα στα οποία επρόκειτο να στρέψουμε την ενέργεια και την δράση μας ….

Ο Άρης από αυτή την θέση, βρίσκεται σε πτώση, αδυνατεί να εκφράσει θετικά τις ιδιότητές του που είναι το θάρρος, η μαχητικότητα, ο δυναμισμός, η διεκδικητικότητα, η σθεναρή δράση και η πρωτοβουλία. Παραμένει εγκλωβισμένος τις περισσότερες φορές στα “συμπλέγματά” του, λειτουργώντας ευαίσθητα, αναβλητικά, δειλά με ανασφάλεια , επιζητώντας την ώθηση και την σιγουριά από το περιβάλλον που αγαπά και νιώθει οικεία. Το αποτέλεσμα είναι να λειτουργεί συσωρευτικά και να παραμένει εγκλωβισμένος τις περισσότερες φορές στους φόβους και στις ανασφάλειες που προκύπτουν από το  παρελθόν και τα βιώματα τα οποία και συνεχίζουν να προκαλούν συναισθηματικούς αναβρασμούς ακόμα και στο παρόν. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία ένδειξη οικογενειακών έριδων και εσωτερικών συγκρούσεων όπου το άτομο που έχει τον Άρη του σε αυτή την θέση, είναι σημαντικό να μπορέσει να εκπαιδευτεί στην σωστή διαχείριση των συναισθημάτων του.

Ο Άρης από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Σελήνη , στρέφει το ενδιαφέρον και την δράση μας σε θέματα που αφορούν τα του οίκου μας, δηλαδή το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα, τον ίδιο μας τον ψυχισμό. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, μας προδιαθέτει να στρέψουμε την δράση μας στους παραπάνω τομείς προκειμένου να τους “περιφρουρήσουμε” για να περάσουμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο ανώδυνα το δύσκολο διάστημα του καλοκαιριού. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι κυρίαρχη η ανάγκη για “άμυνα” και “προστασία”,  η οποία και γεννιέται από τις δυσάρεστες εμπειρίες του χθες. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας ο Άρης από τον Καρκίνο, θα προκαλέσει έντονες προσωπικές και συναισθηματικές συγκρούσεις που για συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού θα διεγείρουν το φόβο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με ξεκαθαρίσματα , ρήξεις, ξεσπάσματα  και γεγονότα που θα αναδείξουν δυσάρεστες θύμησες του χτες. Πιο έντονη επιρροή από τον Άρη στον Καρκίνο θα βιώσουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

 

Στις 30/3 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο (02ο36′) , μία όψη βοηθητική για να μπορέσουμε να κάνουμε επιτυχημένες κινήσεις που θα βοηθήσουν στην συγκρότηση, στην οργάνωση και στην σταθεροποίηση της ζωής μας, ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.  Στις 8 αλλά και στις 24 Απριλίου ο Άρης θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, πιο συγκεκριμένα το πρώτο εξάγωνο Ερμή – Άρη στις 8/4 σχηματίζεται στην 06ο53′ του ζωδίου δίνοντας ώθηση για μετακινήσεις, ταξίδια, επικοινωνίες, πρωτοβουλίες  ενώ στις 24/4 ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος και το εξάγωνο του με τον Άρη θα είναι στις 15ο15′  όπου θα φέρει επαφές, επικοινωνίες, αποφάσεις που θα έχουν άρωμα παρελθόντος. Ο Άρης στην πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σχηματίσει πρώτα εξάγωνο με τον Ουρανό στις 29/4 (18ο21’) δίνοντας σημαντική ώθηση για αλλαγές που θα κινητοποιήσουν με θετικό τρόπο τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Στην συνέχεια στις 15/5 θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (27ο07’), όπου θα καταφέρουμε να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς, ακολουθώντας τα βήματα εκείνα που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν στην εκπλήρωση σχεδίων. Δεν θα λείψουν φιλανθρωπικές, πνευματικές δράσεις, αναζωπύρωση της πίστης και της ελπίδας. Στις ερωτικές σχέσεις θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός, ενώ θα υπάρξουν και εξελίξεις που θα φέρουν την εκπλήρωση σχεδίων σε όσους επηρεάζονται άμεσα. Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα λειτουργήσει θετικά ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες που κορυφώνεται η όψη. 

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

 

Κριός

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου και η μετακίνησή του στο ζωδιακό κύκλο επηρεάζει πάντα την ενέργεια, την δράση σου αλλά και την εξέλιξη των γεγονότων που διαδραματίζονται στη ζωή σου! Με τον Άρη σε πτώση από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι σίγουρο ότι εξαντλείσαι ψυχολογικά αλλά και σωματικά, γιατί δεν μπορείς με τρόπο εποικοδομητικό να δραστηριοποιηθείς και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου! Οι τομείς που σου επικεντρώνουν το ενδιαφέρον είναι το σπίτι, η οικογένεια, αλλά και η καριέρα … Τις ημέρες που ακολουθούν θα υπάρξουν οι αιτίες για να δημιουργηθούν έριδες και παρεξηγήσεις  με συγγενείς, με το άτομο που συμβιώνεις, το σύζυγο ή τα παιδιά .  Επιπλέον, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις μέσα στο σπίτι, που πιθανότατα θα σου προκαλέσουν νεύρα! Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαίο να μειώσεις την παρορμητικότητά σου και να βάλεις νερό στο κρασί σου. Χωροταξικές αλλαγές μπαίνουν σε φάση εξέλιξης. Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Ταύρος

Ο Άρης στον Καρκίνο σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση και αρχίζεις τώρα αγαπητέ Ταύρε να κινείσαι πιο γρήγορα στον τομέα των επικοινωνιών σου. Το διάστημα αυτό θα πάρεις πρωτοβουλίες για τις οποίες κάποτε ήθελες περισσότερο χρόνο για να σκεφτείς και να αποφασίσεις. Θα υπάρξει κινητικότητα σε ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επιπλέον ενώ οι μέρες σου έχουν και αρκετές μετακινήσεις  Ωστόσο σου εφιστώ την προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράς στις συζητήσεις σου, γιατί αυτό το διάστημα θα υπάρξουν οι λόγοι και οι αιτίες  για να καβγαδίσεις. Μην τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά και προσπάθησε να μην παίρνεις τόσο πολύ τις μετρητοίς όλα όσα ακούς αυτό το διάστημα.  Απέφυγε την βιασύνη στην οδήγηση αλλά και σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου! Προσοχή σε σχέσεις με αδέρφια και με γείτονες. Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 

Δίδυμοι

Ο Άρης εγκαταλείποντας το ζώδιο σου σε κάνει να αισθάνεσαι εξάντληση και τώρα έχεις την επιθυμία να χαλαρώσεις και να ανασυνταχτείς.  Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου σε παρασύρει  σε συναισθηματικές αλλά και οικονομικές υπερβολές, που σε αδειάζουν και σου δημιουργούν το άγχος και την ανασφάλεια για το αύριο. Παρόλο που διαθέτεις την αποφασιστικότητα και το τσαγανό να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις και να το κάνεις δικό σου,  αρκετές στιγμές θα χάνεις τον έλεγχο και θα οδηγείσαι σε σπατάλες που θα έχουν και αυτές από την πλευρά τους το κόστος τους! Διαχειρίσου καλύτερα τα οικονομικά σου και δείξε προσοχή στα συναισθηματικά ρίσκα.Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 

Καρκίνος

Με τον Άρη από το ζώδιο σου βρίσκεις τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα αλλά και … τον ερωτισμό σου! Είναι βέβαιο όμως, ότι δημιουργούνται οι λόγοι για να αναστατώνεσαι, να τα βάζεις με όλους και με όλα και να ξεσπάς για όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και για όσα  εξακολουθούν να  σε ενοχλούν στο παρόν! Είσαι σε ετοιμότητα  για μάχες; Εγώ μπορώ να σου εγγυηθώ ότι αυτό το διάστημα δεν θα μείνεις σε απραξία, αλλά θα πάρεις και πρωτοβουλίες θα κάνεις και νέα ξεκινήματα! Θα υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σου, αρκετές στιγμές όμως οι εξελίξεις αυτές θα γίνουν και η αιτία έντασης αλλά και σημαντικών ξεκαθαρισμάτων!Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 

Λέων

Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου αναμένεται να σε ταλαιπωρήσει και να σε κουράσει ως τις 11 Ιουνίου.  Το βέβαιο είναι  ότι θα έχεις αρκετή δουλειά και ίσως η ανταμοιβή για όλο αυτό το ζόρι που περνάς, δεν θα είναι η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να εξαντλείσαι και να πέφτεις ψυχολογικά. Επιπλέον αυτό το διάστημα, είναι σκόπιμο να κινηθείς πιο παρασκηνιακά και να κρατήσεις κάποιες κινήσεις σου μυστικές, χωρίς να δώσεις λόγο σε κανέναν. Η ένταση και το άγχος θα είναι αυτό το διάστημα τα δύο «κολλητάρια» σου τα οποία και θα σε εξουθενώνουν. Σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου είναι ότι θα κληθείς να υποστηρίξεις έμπρακτα , ανθρώπους δικούς σου που θα το έχουν ανάγκη! Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 

 

Παρθένος

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου κρίνεται άκρως ευνοϊκό για σένα φίλε Παρθένε! Μετά από μία απαιτητική περίοδο στα επαγγελματικά σου, τώρα έφτασε η στιγμή να ρίξεις τους τόνους, να μπεις σε πιο ανάλαφρο κλίμα, να δεις φίλους, να δικτυωθείς και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις τόσο πολύ! Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σε φέρει πιο κοντά σε νέα φιλικά σου πρόσωπα,  θα γνωρίσεις ανθρώπους και θα χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια. Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες κόντρες στο κοινωνικό περιβάλλον (ή σε συλλογικούς χώρους) που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό! Επιπλέον αυτή την περίοδο, έχεις τα φόντα και την προοπτική να κυνηγήσεις ενεργά κάποιες προσδοκίες σου!Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Ζυγός

Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου έχει απαιτήσεις από εσένα φίλε μου Ζυγέ … Ποιες είναι αυτές; Να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, να κυνηγήσεις τους στόχους σου, να προβάλεις περισσότερο τον εαυτό σου και γενικότερα να σηκώσεις τα μανίκια δίνοντας τους αγώνες σου για ένα καλύτερο μέλλον!  Όλα τα παραπάνω όμως, σου προκαλούν άγχος και σε εξαντλούν. Δεν λείπουν και τα ευτράπελα στις συνεργασίες και στις σταθερές σου σχέσεις που σε φέρνουν αντιμέτωπο με προκλήσεις και τρέχεις και δεν φτάνεις!  Σε κάθε περίπτωση το διάστημα αυτό, πρέπει να δεις πιο σοβαρά το μέλλον της επαγγελματικής σου πορείας, αποφεύγοντας το ρίσκο, την αλλαγή αλλά και την κόντρα με συνεργάτες.  Μην παρεκκλίνεις από τους βασικούς στόχους που έχεις για το μέλλον σου!Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Σκορπιός

Ο Άρης μπορεί να είναι σε πτώση στο ζώδιο του Καρκίνου όμως εσένα αγαπητέ Σκορπιέ σου δίνει την ώθηση να κινητοποιηθείς πνευματικά, να πάρεις αποφάσεις που δίσταζες ως τώρα αλλά σε παρακινεί και να διευρύνεις με κάθε τρόπο τους ορίζοντές σου. Το διάστημα αυτό θα δραστηριοποιηθείς σε τομείς που αφορούν την   μόρφωση, την φιλοσοφία   και γενικότερα την επέκταση γνώσης. Θα προγραμματίσεις ή και θα πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, αλλά θα προχωρήσεις και κάποια προσωπικά σου σχέδια διαθέτοντας πλέον το σθένος και το όραμα ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θέλεις πολύ! Επιπλέον, δέχεσαι εύνοια σε νέες γνωριμίες ή και σε επαφές με άτομα που σε χωρίζει ηλικιακή ή και χιλιομετρική απόσταση. Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 

 

Τοξότης

Η ερωτική σου λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη φίλε μου Τοξότη το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου …. Θα βρεις  και πάλι την ερωτική σου φόρμα όμως δεν θα λείψουν οι ατασθαλίες και τα σκαμπανεβάσματά σου, αφού δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου ή καλύτερα τα πάθη σου! Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα τρέχουν  τα χρέη σε πιέζουν και υπάρχουν φοροτεχνικές / γραφειοκρατικές  υποθέσεις που θα αναγκαστείς με άγχος να ρυθμίσεις. Θυμήσου πως η εποχή δεν κρίνεται ευνοϊκή για κάθε μορφής οικονομικά αλλά και … ερωτικά ρίσκα!Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 

Αιγόκερως

Ο Άρης ως τις 20/5 θα βρίσκεται στον Καρκίνο,  στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου,  επηρεάζοντας τον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σου. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς είναι αναμενόμενο ότι θα έχεις εξελίξεις αλλά και εντάσεις.  Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τους καβγάδες, τα ξεσπάσματα και τις αντιπαραθέσεις με τα άτομα που υπάρχουν σταθερά στη ζωή σου.  Ο γάμος, η σχέση σου με το σύντροφο, με τον προϊστάμενο στη δουλειά ή με τους συνεργάτες σου, θα βρίσκονται σε πεδίο μάχης.  Αποκαλύψεις, ρήξεις και δοκιμασίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν!Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Υδροχόος

Ο Άρης κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Καρκίνου και ως τις 20/5 κάνει αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου! Σε αυτή την περίοδο τρέχεις για όλους και για όλα, ενώ φορτώνεσαι και αρκετές επαγγελματικές ευθύνες που τώρα πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ένταση και το στρες στην καθημερινότητα δεν λείπουν , ενώ η υπέρ-προσπάθεια που κάνεις να τα προλάβεις όλα σε κάνουν να χάνεις πολύτιμο ελεύθερο χρόνο, να κουράζεσαι αρκετά ή και να αμελείς ύπνο και διατροφή.  Δείξε προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης και προσπάθησε να κάνεις ένα καλύτερο πλάνοΠώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Ιχθύς

Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, και από αυτή την θέση σε κινητοποιεί να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θες πραγματικά πολύ! Ως τις 20/05 η ερωτική σου ζωή αρχίζει πλέον να έχει πολυ παραπάνω δράση, οι εξελίξεις σε ενεργοποιούν και σε ξυπνούν από τον λήθαργο, ενώ τα γεγονότα της περιόδου σε ωθούν να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω τις προσωπικές σου επιθυμίες, ή και να βάλεις μπροστά τα δημιουργικά σου σχέδια! Προσοχή στις γκίνιες σου με τον ερωτικό σύντροφο, μην κολλάς σε παρελθοντικές καταστάσεις που πέρασαν. Αν είσαι γονέας το διάστημα αυτό οι σχέσεις με τα παιδιά θα είναι πιο τεταμένες. Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Μάθε τώρα! Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια της Εβδομάδας 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023
Επόμενο άρθροΑπρίλιος 2023 Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο (video)
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.