Widgets Magazine

Κάθε δύο περίπου χρόνια, ο «κόκκινος» πλανήτης της  μαχητικότητας , της δράσης και της ενέργειας, κινείται φαινομενικά ανάδρομος για 2 ½ περίπου μήνες.  Στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά η ανάδρομη πορεία του αυτή τη φορά από το ζώδιο του Κριού,  η οποία και θα έχει διάρκεια έως και τις 14 Νοεμβρίου 2020. Ο Άρης θα κινηθεί φαινομενικά ανάδορμος από την 28η έως και την 15η μοίρα του ζωδίου, αξίζει όμως να τονίσουμε ότι βρίσκεται σε σκιά από τις 25 Ιουλίου, ενώ στην συνέχεια, εφόσον γυρίσει σε ορθή φορά θα είναι πάλι σε σκιά (θα περάσει δηλαδή από τις μοίρες που ήταν ανάδρομος) έως και τις 2 Ιανουαρίου!  Τελευταία φορά που ο Άρης ήταν φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού ήταν από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 1988.

Άρης = ο πλανήτης της δράσης, της πρωτοβουλίας, της κίνησης, την μαχητικότητας, του σθένους, της αντοχής, της φυσικής λειτουργίας, της εξέλιξης, της λίμπιντο. Είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον ενστικτώδη τρόπο ανθρώπινης αντίδρασης και η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο δίνει το “πυρ” για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα γύρω μας.

Άρης στον Κριό= Σε κυριαρχία, είναι ένας μαχητής που σηκώνει τα μανίκια και δίνει δυναμικά τον δικό του αγώνα προκειμένου να κατακτήσει αυτό που θέλει. Είναι σε μία θέση που προσδίδει θάρρος, δυναμισμό, ντομπροσύνη , προδιαθέτει για δυναμικές πρωτοβουλίες είναι ωστόσο αρκετά πιο επιθετικός, με αστείρευτα αποθέματα ενέργειας έχει πάθος για διεκδίκηση και πλήρη ουσιαστική κατάκτηση! Μάθε αναλυτικά για τον Άρη στον Κριό, στο σχετικό άρθρο που είχα ετοιμάσει <<

Ανάδρομος Άρης:

  • Η ενέργεια του πλανήτη λειτουργεί πιο εσωτερικά ή και συσωρευτικά
  • Καταπιέζουμε τον εαυτό μας, τα ένστικτά μας
  • Περίοδος επαναπροσδιορισμού, επανατοποθέτησης των δράσεων, των κινήσεων, των εξελίξεων που έχουν υπάρξει στη ζωή μας
  • Διακρίνουμε αποτελέσματα πράξεων του παρελθόντος
  • Δυσκολία στον έλεγχο των παρορμήσεων και αδυναμία στην σωστή αξιοποίηση του ενστίκτου που μας παρακινεί σε δράση
  • Δυσκολία διαχείριση της ενέργειας που έχουμε μέσα μας αποτέλεσμα η νευρικότητα που οδηγεί σε εξουθένωση – Χαμηλή Ζωτικότητα
  • Πεσμένη ερωτική λίμπιντο // επαναπροσδιορισμοί που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις. Πολλοί θα μετανιώσουν για επιλογές που έκαναν το τελευταίο διάστημα.
  • Έντονος εσωτερικευμένος θυμός , επιθετικότητα ή και αυτοκαταστροφικότητα
  • Αναβλητικότητα και αργή ή και εμποδισμένη ροή εξελίξεων

Ο στόχος μας με τον Ανάδρομο Άρη στον Κριό

Το γεγονός ότι ο Άρης θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε «άπραγοι», καταπιέζοντας τις παρορμήσεις μας ή ακόμα και τον ενθουσιασμό μας για νέα ξεκινήματα. Ο στόχος μας για την επόμενη περίοδο είναι να μπορούμε να έχουμε επίγνωση των παρορμήσεων, των κινήσεων και των συναισθημάτων που αναβλύζουν και μας οδηγούν σε κάθε κίνηση και σε κάθε πράξη!  Θα πρέπει να διακρίνουμε την διαφορά ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά ΘΕΛΟΥΜΕ και σε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να πράξουμε, προκειμένου να έχουμε μία καλύτερη διαχείριση των καταστάσεων. Σημαντικό είναι λοιπόν να γνωρίζουμε ξεκάθαρο ποιος είναι ο ΣΤΟΧΟΣ μας και να μην αποθαρρυνόμαστε από τα μπλοκαρίσματα ή και τις καθυστερήσεις που προκύπτουν στην πορεία εξέλιξης και πραγματοποίησης αυτού του στόχου, συνεχίζοντας με μικρά αλλά συνειδητά βήματα τις κινήσεις εκείνες που εντέλει θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σημαντικό ωστόσο για το επόμενο «εμπόλεμο» διάστημα θα είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον εσωτερικό θυμό και την έντασή μας , δείτε αναλυτικά στο παρακάτω άρθρο αναλυτικά tips <<

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Άρη στον Κριό

Οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι (σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκουν, έστω και ο Άρης θα κινηθεί ανάδρομος στο 3ο και στη συνέχεια στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου). Δύσκολο και πιεστικό ωστόσο θα είναι το διάστημα και για τους Σκορπιούς!

Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο με τον Ανάδρομο Άρη στον Κριό

Κριός

Ο Άρης κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου, έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα είναι αρκετά κρίσιμο στην διαχείριση προσωπικών ζητημάτων, ενώ σημαντικό είναι για σένα να δείξεις προσοχή στις αντιδράσεις σου, στην συμπεριφορά σου αλλά και στις κινήσεις όπου υπολογίζεις να κάνεις. Η ανεξέλεγκτη παρόρμηση μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, τα οποία πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις και θα μετανοήσεις αυτά.  Η επιθετικότητα, η νευρικότητα και ο θυμός θα φέρουν καβγάδες στην καθημερινότητά σου, συχνά όμως θα συνειδητοποιείς ότι εσύ δεν χειρίστηκες σωστά τις καταστάσεις ή ότι υπάρχουν εκκρεμότητες οι οποίες και δεν σου επιτρέπουν να είσαι τόσο ήρεμος.  Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου για αποφυγή ατυχημάτων και επικεντρώσου σε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να κατευνάσεις την ένταση που έχεις μέσα σου!  Απομακρύνσου για λίγο από καταστάσεις ή και ανθρώπους που εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι αποτελούν τον «πυρήνα» της έντασής σου! Το διάστημα αυτό είναι καλό, για να επαναπροσδιορίσεις βήματα, κινήσεις, δράσεις που αφορούν το παρελθόν σου … Μήπως δεν χειρίστηκες σωστά κάποιες καταστάσεις; Έχεις σκεφτεί ότι κάποια πράγματα ίσως θα έπρεπε να τα προχωρήσεις διαφορετικά; Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που θα χρειαστεί να απαντηθούν!

Ταύρος

Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού στερεύει τα αποθέματα υπομονής αλλά και αντοχής τόσο ψυχικής όσο και σωματικής.  Το διάστημα αυτό βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι, ανασφάλειες, αρνητικά ένστικτα, και βαθιά κρυμμένα μυστικά που ανακινούν τον ψυχικό σου κόσμο και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε εσωτερική ένταση. Έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο και να επαναπροσδιορίσεις  εκ νέου κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις που η πορεία τους, σε έχει αφήσει με ερωτηματικά, ή με κάποιο τρόπο σε στιγμάτισαν. Διανύεις μία περίοδο που κλείνουν κάποιοι κύκλοι, η διαδικασία αυτή ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολη, αφού αρκετές στιγμές το επόμενο διάστημα απογοητεύεσαι αναγνωρίζοντας πως παρόλες τις προσπάθειές σου ή τις ενέργειες που πραγματοποίησες, βρίσκεσαι στον ίδιο παρανομαστή!  Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μία στασιμότητα ή και γίνονται κάποιας μορφής ξεκαθαρίσματα. Εσύ την επόμενη περίοδο, καλείσαι να αποστασιοποιηθείς από τοξικές καταστάσεις ή και ανθρώπους, όπου στραγγίζουν με κάθε τρόπο την ενέργειά σου! Εντόπισε τους  κρυμμένους φόβους σου και δούλεψε συνειδητά για να ελέγξεις και διαχειριστείς ότι σε κρατά πίσω… Σημαντικό για το επόμενο διάστημα είναι να αναγνωρίσεις σε προσωπικές σου υποθέσεις πως ότι ήταν να περνάει από το χέρι σου το έκανες και ότι πλέον πρέπει να επικεντρωθείς σε έναν σχεδιασμό των αμέσως επόμενων κινήσεών σου!

Δίδυμος

Ο Άρης κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα παρατηρείς ότι υπάρχει μία αργή ροή των γεγονότων και των εξελίξεων που προσδοκούσες, γεγονός που καθυστερεί σημαντικά την υλοποίηση σχεδίων σου! Κόντρες με το φιλικό περιβάλλον θα υπάρχουν και οι καβγάδες θα προκύπτουν εξαιτίας παλαιότερων ζητημάτων που δεν αντιμετωπίστηκαν.  Διασπάσεις και ρήξεις σε συλλογικούς /ομαδικούς χώρους είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Είναι πολύ πιθανό όμως αυτό το διάστημα να γίνει επανεκκίνηση μίας φιλίας του παρελθόντος. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου θα πρέπει να αναγνωρίσεις ότι δεν γίνεται με όλους τους ανθρώπους να έχουμε μία κοινή πορεία πλεύσης, δεν είναι πάντα εφικτό να γίνουν κατανοητές οι κινήσεις μας ή ακόμα και η συμπεριφορά μας … Σημαντικό λοιπόν είναι να επικεντρωθείς στους ανθρώπους εκείνους με τους οποίους έχετε ένα κοινό όραμα…

Καρκίνος

Με τον Άρη να κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού, οι προβληματισμοί της περιόδου αφορούν κατά κύριο λόγω τη καριέρα, τους στόχους, το κοινωνικό σου προφίλ, το γάμο, τον σύζυγο ή και τον πατέρα.  Σε ένα γενικό πλαίσιο αισθάνεσαι ότι κάποιοι στόχοι σου είναι μπλοκαρισμένοι, ότι συναντάς πολλά εμπόδια μπροστά σου ενώ οι κινήσεις που έχεις κάνει ως σήμερα μπορεί εντέλει να μην ήταν και οι απόλυτα σωστές ή και να μην εκτιμήθηκαν / να μην αξιολογήθηκαν έτσι όπως θα έπρεπε. Στα επαγγελματικά σου  υπάρχει μία αργή ροή εξελίξεων που σου προκαλεί εκνευρισμό και ένταση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις απερίσκεπτες παρορμητικές αντιδράσεις που είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν ένταση / σύγκρουση με τον προϊστάμενο ή με άτομα που έχουν σημαντικό ρόλο στην εργασία σου! Το διάστημα αυτό λοιπόν μπαίνεις σε ένα στάδιο επαναπροσδιορισμού των κινήσεων αυτών που αφορούν τους στόχους, τις προοπτικές αλλά γενικότερα και τους τομείς που ανέφερα παραπάνω!  Ζητήματα που αφορούν το γάμο, τον σύζυγο ή και τον πατέρα αναμένονται με την σειρά τους να επανέλθουν με προβληματισμό στη ζωή σου!

Λέων

Ο Άρης θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο , τον Κριό,  όπου το επόμενο διάστημα βρίσκεσαι σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης των δράσεων και των κινήσεων του παρελθόντος, γεγονός που σε ωθεί να φιλοσοφήσεις τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο! Εμπειρίες του χτες σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα και ίσως τώρα αντιλαμβάνεσαι πώς πρέπει πλέον να χειριστείς κάποιες καταστάσεις! Το διάστημα που ακολουθεί φέρνει ωστόσο ένα «φρενάρισμα» στις εξελίξεις νομικών εγγράφων, εκπαιδευτικών ζητημάτων, ενώ δεν θα λείψει και η νευρικότητα και η ένταση εξαιτίας αργής εξέλιξης σχεδίων είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν ο επαγγελματικός κλάδος που δραστηριοποιείσαι συνδέεται με τα ταξίδια, τον τουρισμό, την τεχνολογία, το έντυπο, τα νομικά, αναμένονται σημαντικοί επαναπροσδιορισμοί αλλά και προβληματισμοί αυτή την περίοδο! Η αργή εξέλιξή και οι αναβολές της περιόδου περιορίζουν σημαντικά την δράση και την εξέλιξη των προσωπικών σου σχεδίων.

Παρθένος

Με τον Άρη να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό, διανύεις μία δύσκολη περίοδο στα οικονομικά σου.  Λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να επιβαρύνουν το παρόν και να σε κάνουν να βρίσκεται σε ανησυχία για την πορεία οικονομικών υποθέσεων. Επιπροσθέτως το διάστημα αυτό δεν είναι ιδανικό για να πάρεις κάποιο ρίσκο, να δανείσεις ή και να δανειστείς χρήματα.  Χρειάζεται να κάνεις πολύ μελετημένες κινήσεις οι οποίες δεν θα σε εκθέσουν αλλά θα σε διασφαλίσουν! Εντάσεις και εκνευρισμοί για οικονομικά ζητήματα που αφορούν κληρονομικά, γραφειοκρατικά είναι και αυτά μέσα στο μενού της περιόδου! Σε ψυχολογικό υπόβαθρο αυτό το διάστημα αναβλύζουν οι φόβοι, οι ζήλειες, τα αρνητικά ένστικτα τα οποία και καλείσαι να τα διαχειριστείς και να τα τιθασεύσεις!  Η ερωτική λίμπιντο είναι πεσμένη, ενώ ίσως τώρα αναλογίζεσαι ή και μετανιώνεις για επιλογές της ερωτικής σου ζωής! Πολύ πιθανό να νιώσει ότι ένα ερωτικό πάθος, δεν μπόρεσε να έχει διάρκεια …

Ζυγός

Η ανάδρομη πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού συχνά θα σε κάνει να βρίσκεσαι ο αποδέκτης της απότομης και εκρηκτικής συμπεριφοράς των ανθρώπων που σχετίζεσαι. Για το επόμενο διάστημα είναι φανερό ότι οι εξελίξεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σου όχι μόνο «παγώνουν» αλλά μπλοκάρονται, δεν εξελίσσονται και σε κάνουν και εσένα από την πλευρά σου να βρίσκεσαι σε ένταση! Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που μπορεί να έχεις κάνει λάθος και δέχεσαι άσχημες συμπεριφορές από το περιβάλλον σου! Κάποια προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τους παραπάνω τομείς επανέρχονται τώρα στο προσκήνιο.. Αρκετές στιγμές την επόμενη περίοδο θα πρέπει να μην παίρνεις πολύ προσωπικά τις αντιδράσεις των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι για να αποφύγεις την απογοήτευση. Άλλες στιγμές θα πρέπει να δεχθείς το γεγονός ότι κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ότι ήταν να σου δώσουν στο έδωσαν και ότι πλέον έχουν φτάσει σε ένα τέλμα.

Σκορπιός

Αρκετά απαιτητική είναι η επόμενη περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου, με εσένα να αναγνωρίζεις πλέον ότι το τελευταίο διάστημα ανοίχτηκες σε πολλά μέτωπα, διπλασίασες τις υποχρεώσεις σου και ότι πλέον η καθημερινότητά σου είναι εξαιρετικά πιεστική και είναι καιρός να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σου εξελίσσονται αργά αλλά και με αναποδιές, γεγονός που σε φορτίζει με στρες. Επιπλέον στην καθημερινότητά σου αναλώνεις απερίσκεπτα την ενέργειά σου με αποτέλεσμα να περνάς περιόδους υπερέντασης αλλά και περιόδους πολύ έντονης κούρασης. Θα χρειαστεί από μεριάς σου ένας πολύ καλός προγραμματισμός των ημερήσιων δραστηριοτήτων σου, ενώ είναι σκόπιμο αυτό το διάστημα να επιμεληθείς περισσότερο την φυσική σου κατάσταση! Σημασία έχει να ολοκληρώνουμε ότι ξεκινάμε και όχι να χάνουμε χρόνο με πολλές δραστηριότητες που στην ουσία δεν έχουν και τόση μεγάλη σκοπιμότητα… Αυτό είναι κάτι που καλείσαι να σκεφτείς την επόμενη περίοδο!

Τοξότης

Ο Άρης κινείται φαινομενικά ανάδρομος σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο τον Κριό, όπου μέχρι και τα μέσα του Νοεμβρίου, καλείσαι να συγκρατήσεις τις ενθουσιώδεις ή και απερίσκεπτες παρορμήσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθη, τόσο σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά όσο και σε υποθέσεις που αφορούν τις δημιουργικές σου δραστηριότητες. Ίσως το επόμενο διάστημα να επιζητάς να κατακτήσεις κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχεις, γεγονός που θα σε φέρνει σε σύγκρουση τόσο με τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και με το ερωτικό σου ταίρι (ή και με τα παιδιά αν είσαι γονέας)! Μετανιώσεις για κινήσεις και επιλογές του παρελθόντος , ενώ η πίεση στα οικονομικά σου στερεί αρκετές στιγμές την ανεμελιά του να μπορέσεις να απολαύσεις με άνεση όλα όσα πραγματικά θέλεις! Το ζητούμενο σου την επόμενη περίοδο είναι να αποσαφηνίσεις το είναι αυτό που πραγματικά επιζητάς για να νιώθεις χαρούμενος και πλήρης ….

Αιγόκερως

Αρκετά έκρυθμο είναι το κλίμα την επόμενη περίοδο με τον Άρη να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού … Βρίσκεσαι σε μία συνεχή ψυχολογική ένταση, η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο σε ζητήματα που συνδέονται με το παρελθόν σου ή και τις μνήμες σου!  Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι ότι στο στάδιο που είσαι τώρα, έχεις ξαναβρεθεί στο παρελθόν και ότι υπάρχει μία αλληλουχία εξελίξεων που εντέλει σε φέρνει και πάλι ξανά στο ίδιο σημείο! Οι συγκρούσεις με το σταθερό και οικείο περιβάλλον δεν λείπουν, ακόμα όμως και αυτές οφείλονται σε επιλογές του παρελθόντος, αλλά και στην δική σου αδυναμία να διαχειριστείς ήρεμα κάποιες καταστάσεις! Προσοχή ωστόσο και στις βλάβες που τώρα μπορεί να προκύψουν στο χώρο του σπιτιού! Το επόμενο διάστημα καλείσαι να διαχειριστείς τις εσωτερικές ψυχολογικές σου παρορμήσεις οι οποίες και μπορούν εύκολα να σε παρασύρουν σε ξεσπάσματα που πολύ γρήγορα θα μετανιώσεις.

Υδροχόος

Με ανάδρομο τον Άρη από το ζώδιο του Κριού αισθάνεσαι ότι το επόμενο διάστημα μπαίνει «φρένο» στον ρυθμό των καθημερινών σου επαφών και επικοινωνιών και ότι κάποια πράγματα παγώνουν και δεν μπορούν να εξελιχθούν όσο γρήγορα θα ήθελες. Μετανιώνεις για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος και αναλογίζεσαι τώρα το αντίκτυπο που είχαν  (ή και έχουν ση ζωή σου)! Σημαντικό όμως είναι την επόμενη περίοδο να διαχειριστείς με μαεστρία τον τρόπο έκφράσης σου, γιατί δεν θα μπορείς εύκολα να συγκρατήσεις τα νευρικά απότομα λόγια, ή και τις στιγμιαίες απερίσκεπτες αποφάσεις οι οποίες εντέλει μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες.  Προσοχή σε ατυχήματα ή και βλάβες σε όχημα. Συγκρούσεις με αδέρφια ή το γειτονικό περιβάλλον μπορεί τώρα να πάρουν μία ανεξέλεγκτη τροπή!

Ιχθύς

Ο Άρης θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον οίκο του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τις προσωπικές σου κτήσεις, τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές.  Παρελθοντικές κινήσεις που αφορούσαν τα οικονομικά σου, έχουν αντίκτυπο στο παρόν σου και σου στερούν αυτό το διάστημα την άνεση ή ακόμα και την ασφάλεια. Οι πηγές εσόδων σου παγώνουν ή και περιορίζονται και το χρήμα φεύγει πολύ γρήγορα από το πορτοφόλι, χωρίς να μπορείς να έχεις τον έλεγχό του!  Από συναισθηματικής πλευράς νιώθεις ανασφάλεια ή και πεσμένη την αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που σε κάνει να μένεις στην αναβλητικότητα ίσως γιατί πιστεύεις πως ότι περνούσε από το χέρι σου να κάνεις το έχεις ήδη κάνει …. Την περίοδο αυτή απόφυγε νέα ανοίγματα στα οικονομικά σου ή και μεγάλα ρίσκα στις επενδύσεις σου! Από συναισθηματικής πλευράς δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να επαναπροσδιορίσεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις που θα σου προσφέρουν περισσότερη σιγουριά και εμπιστοσύνη για την πορεία σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 7-13 Σεπτεμβρίου 2020
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2020
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ