Widgets Magazine

Ο Άρης ξεκινά το νέο του ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο, αυτή την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, κάνοντας την είσοδο του στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού, τον Κριό. Η πορεία του Άρη από το ζώδιο της κυριαρχία του τον Κριό, είναι αξιοσημείωτη σε ετούτη την χρονική περίοδο, αφού θα παραμείνει για 6 ολόκληρους μήνες, δεδομένου ότι την περίοδο του Φθινοπώρου συγκεκριμένα από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Νοεμβρίου θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από την 28η έως την 15η μοίρα. Είναι γεγονός λοιπόν, ότι έως τις 7 Ιανουαρίου 2021 όπου ο Άρης θα αποχωρήσει από το ζώδιο του Κριού, αναμένεται να ζήσουμε πολύ δυναμικά έως και επεισοδιακά γεγονότα τόσο κοσμικά όσο και προσωπικά.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης αντίδρασης. Είναι ο πλανήτης της δύναμης, την ορμητικότητας, της ενέργειας, της πρωτοβουλίας, την λίμπιντο, την θέληση, την αντοχή, την μαχητικότητα, την φυσική λειτουργία, την κίνηση, την εξέλιξη. Με απλά λόγια ο Άρης είναι η δύναμη που μας ωθεί να κινητοποιηθούμε, να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε, προκειμένου να προχωρήσουμε και να εξελίξουμε την ίδια την ζωή μας. Η πορεία του Άρη στο ζωδιακό κύκλο, δίνει το “πυρ” για τις εξελίξεις που βιώνουμε, με λίγα λόγια ο Άρης είναι ο πλανήτης που δίνει την ώθηση ή αλλιώς ενεργοποιεί τις εξελίξεις που βιώνουμε….

Ο Άρης από το ζώδιο της κυριαρχίας του τον Κριό, έχει θάρρος, δυναμισμό, ντομπροσύνη και οι ιδιότητες που περιγράφτηκαν παραπάνω, όπως το θάρρος, ο δυναμισμός, η πρωτοβουλία, η κίνηση, η εξέλιξη κλπ, φανερώνονται άμεσα, γρήγορα με πάθος και πολύ γρήγορη ροή. Ο Άρης από τον Κριό είναι ένας μαχητής που άμεσα και γρήγορα αξιοποιεί τα όπλα του για να δώσει την μάχη του προκειμένου να κατακτήσει αυτό που θέλει …. Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι ακούγονται θετικά, δηλαδή κατανοούμε ότι μπαίνουμε σε ένα χρονικό διάστημα δράσης πρωτοβουλίας, κινητικότητας, ενάρξεων, όπου θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις που θα παίξουν έναν σπουδαίο ρόλο για την πορεία μας…. Σε μία διαφορετική συνθήκη, ή σε μία άλλη χρονική στιγμή, η πορεία του Άρη στον Κριό θα μπορούσε να σταθεί πραγματικά οφέλιμη για να έχουμε επιτυχή αποτελέσματα σε κάθε μορφή δράση μας … Στην δεδομένη στιγμή, ο Άρης στην πορεία του από το ζώδιο του Κριού, αναμένεται να ενεργοποιήσει τις Έκλείψεις στον παρορμητικό σταυρό (την Ηλιακή Έκλειψη στις 21/6 στον Καρκίνο, την Σεληνιακή Έκλειψη στις 5/7 στον Αιγόκερω) ενώ ακόμα πιο σημαντικές θα είναι οι επαναλαμβανόμενες δυσαρμονικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Κριό με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Οι όψεις αυτές, προσδίδουν μία ενέργεια πολεμική, επιθετική και καταλυτική, ενέργεια που θα είναι διάχυτη γύρω μας, δοκιμάζοντας τα όρια αντοχών μας και φέρνοντας καταλυτικά επεισόδια αλλά αλλά και εξελίξεις που θα μας δοκιμάσουν ποικιλοτρόπως. Μπαίνουμε λοιπόν σε μία περίοδο αναβρασμού και εκρήξεων, όπου το στοιχείο της πολεμικής διάθεσης και του θυμού θα είναι ιδιαίτερα έκδηλο.

Από τη μία πλευρά λοιπόν είναι κυρίαρχη η τάση του “Μπορώ και θα τα καταφέρω και έχω την δύναμη να κινήσω τα πράγματα και να πετύχω ότι βάλω στόχο” από την άλλη πλευρα όμως θα υπάρξουν εξελίξεις δυσάρεστες, καταλυτικές, επιθετικές και κυριαρχικές, οι οποίες και θα εντείνουν πολύ περισσότερο την προκλητικότητα του έτους που διανύουμε, τονίζοντας το στοιχείο της βίας, των πολεμικών αντιπαραθέσεων και την έλλειψη ελέγχου των καταστάσεων.

Για ακόμα φορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) βρίσκονται στον πυρήνα σημαντικών εξελίξεων και το επόμενο εξάμηνο, χαρακτηρίζεται από δράσεις και εξελίξεις που δεν θα τους αφήσουν ανεπηρεάστους, απεναντίας τα παραπάνω ζώδια έχουν να ζήσουν μία μαχητική και προκλητική φορές πορεία στο δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς. Πιο προκλητικές θα είναι ωστόσο οι συνθήκες για τα παραπάνω ζώδια που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, όπου αναμένεται την περίοδο του Αυγούστου , στα τέλη Σεπτεμβρίου με Οκτώβριο, αλλά και το Δεκέμβριο να ζήσουν γεγονότα έντονα στη ζωή τους.

Σε κάθε περίπτωση όμως όλοι μας θα χρειαστεί στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, θα χρειαστεί να διατηρήσουμε την αυτοάμυνά μας, τον αυτοέλεγχό μας και να κατευνάσουμε τα αρνητικά ένστικτα τα οποία είναι φανερό ότι θα οδηγήσουν στην όξυνση του θυμού, της επιθετικότητας, της αντιπαράθεσης και των συγκρούσεων άνευ προηγουμένου!

Δεδομένου ότι για την πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού έχουμε πολλά να αναλύσουμε σε βάθος χρόνου, σε ένα γενικότερο πλαίσιο τα 12 ζώδια καλό είναι να γνωρίζετε τις παραπάνω τάσεις…

Κριός : Οπλίζεστε με θάρρος, δυναμισμό και είστε σε μία περίοδο που δίνεται την δική σας μάχη για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, για να προβάλετε τον εαυτό σας, για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η ενέργειά σας χτυπάει κόκκινο το ίδιο και τα νεύρα σας, ενώ τα μπλοκαρίσματα δεν θα λείψουν αναφορικά με την πορεία της καριέρας, του γάμου, των προσωπικών στόχων και αρκετές στιγμές θα νιώσετε ότι πέφτετε μπροστά σε έναν τοίχο, γεγονός που θα σας θυμώνει και θα σας φέρνει σε αντιπαράθεση με το περιβάλλον σας. Διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί, μάχες , καβγάδες και νευρικότητα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Προσοχή σε ατυχήματα, αλλά και σε εκρήξεις θυμού! Διαχειριστείτε την ενέργειά σας που θα είναι υψηλή, ασκηθείτε και ασχοληθείτε με τα σπορ ! Η ερωτική λίμπιντο εξαιρετικά ανεβασμένη.

Ταύρος: Αρκετά προκλητικές είναι και για εσάς είναι οι συνθήκες που εκδηλώνονται στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Θα νιώσετε ότι βρίσκεστε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις όπου αναγκάζεστε τώρα να πάρετε τις πρωτοβουλίες για να κλείσετε κύκλους, εκκρεμότητες, αλλά και ζητήματα που φρενάρουν σημαντικά την πορεία σας. Οι συνθήκες γύρω σας θα είναι πιεστικές, γιατί η ροή των υποχρεώσεων και των ευθυνών θα είναι γρήγορη, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε εύκολα να αποδεχθείτε αυτούς τους γρήγορους ρυθμούς που πολλές φορές θα σας αποσυντονίζουν ψυχολογικά αλλά και σωματικά! Έκδηλος λοιπόν θα είναι ο εσωτερικός αναβρασμός, ενώ τονισμένο θα είναι το στοιχείο του θυμού εξαιτίας επαγγελματικών παρασκηνίων ή και αποκαλύψεων στην προσωπική σας ζωή. Δεν θα λείψουν και οι περιπτώσεις των Ταύρων που θα πρέπει με θυσίες και πολύ κόπο να σταθείτε και να υποστηρίξετε οικείους σας.

Δίδυμοι: Το δεύτερο εξάμηνο του έτους είναι κοινωνικά δραστήριο, έντονο, με εσάς να είστε στο επίκεντρο ενάρξεων συλλογικών, επαφών με κόσμο, νέων γνωριμιών αλλά και μίας συλλογικής κινητοποιήσης. Από την θετική του πλευρά ο Άρης θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις γνωριμίες σας, ενώ θα σας κάνει αρκετά πιο επίμονους και κατακτητικούς για την εκπλήρωση επιθυμιών και προσωπικών προσδοκιών. Από την αρνητική πλευρά ο Άρης θα σας κάνει αρκετά πολεμοχαρείς με το κοινωνικό σας περιβάλλον όπου δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις, οι αντιπαραθέσεις, οι ανταγωνισμοί αλλά και οι διακοπές φιλικών σχέσεων

Καρκίνος: Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας ταλαιπωρήσει σημαντικά για το επόμενο εξάμηνο, δεν παύει όμως να σας δώσει την δύναμη, την ώθηση που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο, αλλά και για να δώσετε τον δικό σας ξεχωριστό αγώνα, για την υπεράσπιση και προώθηση της επαγγελματικής σας πορείας! Στο δεύτερο μισό της χρονιάς συμβαίνουν σημαντικές ανακατατάξεις στην καριέρα σας, οι οποίες σας αναγκάζουν να επιταχύνεται τους ρυθμούς σας ή και να διεκδικήσετε πιο ενεργά αυτό που αξίζετε ή και επιθυμείτε. Δεν λείπουν οι αντιπαραθέσεις, οι κόντρες, το σπάσιμο συνεργασιών, αλλά και οι μεταρρυθμίσεις εκείνες που θα σας αναγκάσουν πολύ γρήγορα να κινηθείτε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σας ζωή. Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου είναι γεγονός ότι θα βιώσετε πιο δυναμικά την πορεία του Άρη στον Κριό, ενώ εκτός από την επαγγελματική σας ζωή, θα σας απασχολήσουν και θέματα που αφορούν το γάμο, το σύζηγο ή τον πατέρα.

Λέων: Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού θα είναι ευεργετική για το δικό σας ζώδιο, παρόλο που όπως αναφέρεται στις γενικές προβλέψεις το εξάμηνο που ανοίγεται μπροστά μας θα είναι αρκετά επεισοδιακό ή και εκρηκτικό για όλο το κόσμο. Ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού σας δίνει την δύναμη για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να κινηθείτε ελεύθερα, δυναμικά αλλά και αυτόνομα προς νέα σχέδια και νέες κατευθύνσεις. Σημαντικές θα είναι οι ενάρξεις της περιόδου σε εργασίες που συνδέονται με την εκπαίδευση, την τεχνολογία, τα νομικά ενώ θα μπορείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να προβάλεται τις ικανότητές σας, να δικτυωθείτε και να βρεθείτε οφελημένοι μέσα από τις κινήσεις σας. Επαφές με εξωτερικό ή δραστηριότητες που συνδέονται με ταξίδια ή και επιμόρφωση είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου. Σε κάθε περίπτωση διευρύονται τα σχέδιά σας, οι προοπτικές σας, οι γνώσεις σας και οι εμπειρίες σας και αυτό σας δίνει δύναμη. Στα αρνητικά για εσάς συγκαταλέγεται η πίεση και το άγχος που θα δέχεστε από τις αυξανόμενες δραστηριότητές σας, ο ανταγωνισμός που θα δέχεστε, αλλά και οι εστίες παρασκηνίων, κουτσομπολιών ή και δυσάρεστων συμβάντων στο χώρο που εργάζεστε, που στην ουσία εσάς θα σας αφήνουν ανέπαφους, αλλά η επιρροή των γεγονότων θα σας καταβάλει πολλές φορές με φόρτιση.

Παρθένος: Ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και για το επόμενο εξάμηνο είναι μία περίοδος πιεστική για τα οικονομικά σας! Τα έξοδα τρέχουν σε ρυθμούς που δύσκολα μπορείτε να ελέγξετε, υποθέσεις που αφορούν φορολογικά, τραπεζικά , λογαριασμούς ή χρεωστικά υπόλοιπα συχνά σας βγάζουν εκτός προγράμματος και εντείνεται το στρες και η ανασφάλεια σας ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα χρειαστεί να σας φύγουν μαζεμένα χρήματα προκειμένου να βοηθήσετε, να υποστηρίξετε, ή να καλύψετε κάποιες ανάγκες που κρίνονται απαραίτητες. Απαραίτητη λοιπόν είναι η οργανωμένη διαχείριση. Ο Άρης από τον Κριό ωστόσο, θα διεγείρει και την ερωτική σας λίμπιντο , αυτό θα μου πείτε είναι καλό … και ναι μπορώ να πω ότι η ερωτική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παθιασμένη στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Αυτό που χρειάζεται ωστόσο να προσέξετε είναι ότι πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσετε ασυγκράτητα και με ενθουσιασμό, χάνοντας πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον σας, ή θα βρίσκεστε εμπλεκόμενοι σε ιστορίες που θα προκαλούν φθορά ή θα είναι και απατηλές. Σημαντικό είναι λοιπόν στην ερωτική σας ζωή να είστε αρκετά επιλεκτικοί, για να αποφύγετε να ξύσετε πληγές παρελθοντικές!

Ζυγός: Ο Άρης θα κινείται για ένα εξάμηνο στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, εντείνοντας τις εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις, φέρνοντας όμως και αρκετά επεισόδια που θα σας θέσουν σε “κόντρα” με το περιβάλλον σας και με τα πρόσωπα που συνδέεστε στενά. Συχνά θα νιώσετε ότι τα άτομα του περιβάλλοντός σας (συνεργάτες, ή ακόμα και ο σύντροφος) εκδηλώνουν μία επιθετική συμπεριφορά απέναντί σας, την οποία δεν μπορείτε εύκολα να ελέγξετε ή να διαχειριστείτε. Αρκετοί θα αναγκαστείτε να ολοκληρώσετε τον κύκλο σε σχέσεις (ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας). Ζητήματα που προσπαθούσατε να κουκουλώσετε στον τομεά των σχέσεων, βγαίνουν στην επιφάνεια και κατανοείτε ότι δεν έχουν αντιμετωπιστεί, δεν έχουν λυθεί… Προσπαθήστε στους μήνες που ανοίγονται μπροστά σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο το διπλωματικό σας ταλέντο, αποδεχόμενοι ωστόσο την ροή των εξελίξεων που πολλές φορές θα σας φέρνουν σε κόντρα και σε ρήξη με το σταθερό περιβάλλον.

Σκορπιός: Σηκώστε μανίκια και ξεκινήστε την εργασία … Το επόμενο εξάμηνο που ανοίγεται μπροστά σας, έχει αρκετή κούραση, αρκετές ευθύνες και το πρόγραμμά σας θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο. Αρκετές δραστηριότητες γεμίζουν αυτό το διάστημα την καθημερινότητά σας η οποία και θα είναι εξαιρετικά εξαντλητική και πιεστική. Πολλοί βιώνετε ανακατατάξεις στην εργασία σας και επωμίζεστε νέες ευθύνες, άλλοι κάνετε μία σημαντική έναρξη επαγγελματική η οποία και απαιτεί από εσάς πολύ κόπο, προσπάθεια και εργασία. Θα χρειαστεί να οργανώσετε σωστά όλα όσα πρέπει να κάνετε, κάνοντας μία καλή διαχείριση χρόνου γιατί οι απαιτήσεις θα είναι πολλές. Το άγχος σας πολλές φορές θα είναι τονισμένο, δεδομένου ότι ο ελεύθερος χρόνος θα είναι περιορισμένος. Βρείτε τρόπους αποφόρτισης από το στρες, μεριμνήστε για την χαλάρωση, τον ύπνο και την διατροφή σας. Αρκετοί θα χρειαστεί αυτό το διάστημα να συμπαρασταθείτε σε θέματα των οικείων σας, άλλοι θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο το κατοικίδιό σας. Το διάστημα αυτό ωστόσο είναι ιδανικό, για να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να κόψετε κακές συνήθειες.

Τοξότης: Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού έρχεται για να πυροδοτήσει εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα και είναι γεγονός ότι θα είστε από τα ζώδια που εντέλει θα καταφέρουν να ευεργετηθούν από την εξάμηνη πορεία του σε αυτό το ζώδιο. Η ερωτική σας λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη, θα είστε σε εγρήγορση και θα κινητοποιηθείτε για να απολαύσετε στο έπακρο στιγμές… Θα υπάρξει έντονη ερωτική δραστηριότητα και μπορώ να πω ότι στον αισθηματικό τομέα θα είστε “κατακτητές”! Αρκετές στιγμές ο ενθουσιασμός θα σας παρασύρει ωστόσο σε επιπολαιότητες και μετά θα επωμίζεστε τις ευθύνες, οι οποίες και θα σας μπερδεύουν! Εκτός από τον τομέα του έρωτα, το επόμενο εξάμηνο είστε αρκετά πιο δημιουργικοί, προχωράτε σε δημιουργικά σχέδια, συχνά μπορεί να μένετε χωρίς χρήματα προκειμένου να ικανοποιήσετε ένα μεγάλο σχέδιο, μία μεγάλη επιθυμία, ή για θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά!

Αιγόκερως: Αρκετά πιεστικό είναι το εξάμηνο που ανοίγεται μπροστά σας, ενώ αρκετά συχνά θα είστε σε ψυχολογικό αναβρασμό και σε ένταξη, εξαιτίας των γεγονότων που θα διαδραματίζονται στην προσωπική ζωή, στο σπίτι και στην οικογένεια. Αρκετοί έχετε χωροταξικές αλλαγές, με λίγα λόγια κάνετε μία μετακόμιση, αλλάζετε κάτι στο σπίτι, ή στην επαγγελματική έδρα και η εξέλιξη αυτή δεν σας είναι ιδιαίτερα εύκολη, απεναντίας σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν λείπουν όμως και οι οικογενειακοί καβγάδες , οι αναποδιές στον προσωπικό σας χώρο αλλά και το αίσθημα πολλές φορές ότι διαταράσεται η σταθερότητά σας. Αρκετοί θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας, αποφάσεις που τρενάρατε, θέλατε να αποφύγετε αλλά οι καταστάσεις που εξελίσσονται τώρα, σας δίνουν το μήνυμα ότι δεν γίνεται αλλιώς. Διαχειριστείτε με υπομονή και ψυχραιμία τα οικογενειακά “παρατράγουδα” που δημιουργούνται αυτό τον καιρό, δείχνοντας πνεύμα κατανόησης και αποφεύγοντας την απολυτότητα!

Υδροχόος: Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σας δίνει την ώθηση για να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες, για να κάνετε σπουδαίες κινήσεις για την πορεία σας, να εφαρμόσετε αποφάσεις και να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας. Οι μήνες που ανοίγονται μπροστά σας, σας βρίσκουν σε κινητικότητα, αυτό σημαίνει ότι μετακινείστε συχνά, προχωράτε σε νέες συμφωνίες, νέες επαφές, νέες γνωριμίες και συχνά σας κατακλύζει ο ενθουσιασμός και η σπιρτάδα για νέα σχέδια…. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να θυμάστε πως παν μέτρον άριστον γιατί υπάρχει και η αρνητική πλευρά του Άρη από τον 3ο ηλιακό σας οίκο. Αφενός θα βιάζεστε πολύ να κρίνετε καταστάσεις, να πάρετε αποφάσεις και ο λόγος σας θα είναι αρκετά οξύθυμος γεγονός που θα προκαλεί καβγάδες στην καθημερινότητά σας. Αφετέρου θα πρέπει να δείξετε προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό μέσο γιατί η βιασύνη που θα σας διακατέχει μπορεί να σταθεί ζημιογόνα. Προσοχή σε ατυχηματάκια λοιπόν, ενώ θυμηθείτε ότι κάποιες παρορομητικές αποφάσεις, εντέλει μπορεί να αποδειχθούν ότι δεν ήταν και οι πιο σωστές. Σημαντικό είναι να αποφύγετε και την εμπλοκή σας σε κουτσομπολιά και παρασκήνια. Η εμπλοκή μπορεί να προέλθει λόγω αυθορμητισμού ή και επιπολαιότητας, όπου τα λόγια που θα κάνετε μπορεί εντέλει μπορεί να δημιουργήσου προβλήματα.

Ιχθύς: Αρκετά απαιτητικό κρίνεται το δεύτερο εξάμηνο του 2020 για τον τομέα των οικονομικών σας. Όσο καλά και να προγραμματίζετε ή να προσπαθείτε να διαχειριστείτε τον τομεά αυτό, συχνά θα προκύπτουν γεγονότα που θα σας αποσυντονίζουν και θα σας αδειάζουν γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Τα έξοδά σας μεγαλώνουν λοιπόν εντείνοντας την ανασφάλειά σας . Η επιθυμία σας ωστόσο αυτο το διάστημα θα είναι και η δημιουργία νέων πηγών εσόδων, σημαντικό όμως είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, που εντέλει μπορεί να αποδειχθούν ζημιογόνες. Οι συνεταιρισμοί με πρόσωπα του κοινωνικού κύκλου θα αποδειχθούν μη ωφέλιμοι, ενώ καλό είναι να αποφύγετε το δανεισμό (είτε να δανείσετε είτε να δανειστείτε) γιατί τα αποτελέσματα θα σας πιέσουν αλλά και θα σας εκνευρίσουν! Προσπαθήστε με μικρά, συνετά βήματα να επιμεληθείτε σωστά τον τομέα αυτό της ζωής σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια και Έρωτας για τον Ιούλιο 2020
Επόμενο άρθροΈκλειψη Σελήνης 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here