Widgets Magazine

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου έρχεται για να ενισχύσει το αίσθημα της πίστης, της ελπίδας και να μας ωθήσει να κάνουμε ενάρξεις που θα στηρίζονται πάνω σε γερά θεμέλια, ενάρξεις που στην ουσία θα μας βοηθήσουν να σταθεροποιηθούμε, να συγκροτηθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά βλέποντας κάποια όνειρα και σχέδιά μας να μπαίνουν σε ρότα υλοποίησης. Άλλωστε, είναι κάτι που το έχουμε ανάγκη αυτό σε αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουμε …

Η μηνιαία συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης που σηματοδοτεί πάντα τον νέο κύκλο 28 ημερών του φεγγαριού πραγματοποιείται αυτή την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα Ελλάδας 14:00, στην 25η μοίρα του ζωδίου της Παρθένου. Με τη Νέα Σελήνη ανοίγει πάντα ένας νέος κύκλος που κορυφώνει τις ενάρξεις του έως και την Πανσέληνο – που θα γίνει 1 Οκτωβρίου 2020- και ολοκληρώνει τον κύκλο του έως το επόμενο νέο φεγγάρι που σχηματίζεται στις 16 Οκτωβρίου!

Ο Ήλιος και η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου (το ζώδιο της υπηρεσίας) στρέφουν το ενδιαφέρον μας ετούτη την περίοδο στις πρακτικές υποθέσεις της ζωής μας. Το διάστημα αυτό επικεντρωνόμαστε πολύ περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, την εργασία μας, το πρόγραμμά μας, τις υποχρεώσεις μας την φυσική μας κατάσταση, τις συνήθειές μας. Έχουμε την επιθυμία για συγκρότηση, οργάνωση, λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων γύρω μας, αλλά και την διάθεση να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά όλα όσα απαιτούνται για την επιτυχή έναρξη της νέας σεζόν και του φθινοπώρου!

Δεν παύει όμως να υπάρχουν όνειρα, ιδανικά, επιθυμίες αλλά και η σπίθα που μας ενεργοποιεί αυτό το διάστημα να προσφέρουμε άνευ όρων και κανόνων, να δείξουμε με ανιδιοτέλεια την ανθρωπιά μας, να κάνουμε προσωπικές θυσίες προκειμένου να στηρίξουμε, να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε…. Ο Ποσειδώνας στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από την Παρθένο, δηλαδή τον Ιχθύ, έρχεται για να ενισχύσει τις παραπάνω τάσεις, δεν παύει όμως να θολώνει σημαντικά και το τοπίο γύρω μας, προκαλώντας ένα σύννεφο συγχύσεων, καθυστερήσεων ή και μπερδεμάτων που μπορεί να οδηγούν στο ψέμα, στην αυταπάτη αλλά και σε εσφαλμένες διεξόδους / λύσεις για την διαχείριση καταστάσεων….

Πιο σημαντική ωστόσο θεωρείται με αυτό το Νέο Φεγγάρι η θετική συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και σχηματίζουν τρίγωνο με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη). Έτσι λοιπόν μπορούμε με άνεση να πούμε ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, ο ρεαλισμός, το πρόγραμμα, η υπευθυνότητα και η στρατηγική θα συμβάλουν σημαντικά στην θεμελίωση σχεδίων και σε νέες ενάρξεις που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή και επιτυχή έκβαση.

Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, έρχεται για να μας δώσει το μήνυμα, ότι κανένα όνειρο δεν είναι ανέφικτο, αρκεί να εργαστείς συνειδητά και με αφοσίωση για την εκπλήρωσή του! Το διάστημα αυτό θα στηρίξει σημαντικά αρκετούς ανθρώπους ώστε να κάνουν επαγγελματικές ενάρξεις, ή ξεκινήματα εργασιακά τα οποία και θα δώσουν λύσεις ανακούφισης. Η περίοδος ωστόσο είναι καλή και για να καταφέρουμε με ρεαλισμό να συγκροτήσουμε νέα πλάνα (σε κάθε τομέα) , να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες, να προσφέρουμε ή και να λάβουμε υπηρεσίες, να επιμεληθούμε πολύ παραπάνω την προσωπική μας ευεξία, να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της ζωής μας.

Ο Ερμής – κυβερνήτης του ζωδίου της Παρθένου – κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία που έχει επιστρέψει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, βρίσκονται τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων, σημαντικό ωστόσο ετούτη την περίοδο είναι να αποφύγουμε τις επιπόλαιες επιλογές, ή ακόμα και τον ασυγκράτητο, παρορμητικό τρόπο έκφρασης που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη, ή ακόμα και σε μία μεγαλοποίηση των καταστάσεων.

Ας μην ξεχνάμε ότι παρόλες τις θετικές προοπτικές αυτού του Φεγγαριού, ο Άρης κινείται φαινομενικά ανάδρομος και η ενέργεια γύρω μας είναι γεμάτη ένταση ή και θυμό. Με τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να επαναπροσδιοριστούν δράσεις, κινήσεις, πρωτοβουλίες προκειμένου να μπουν σε ένα πιο συγκροτημένο και μεθοδευμένο πλαίσιο. Μπορεί οι καταστάσεις γύρω μας να μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε μέσα σε ένα καζάνι που σιγοβράζει, σπουδαίο όμως είναι να καταφέρουμε να ελέγξουμε και να διαχειριστούμε τις εσωτερικές μας παρορμήσεις και να αξιοποιήσουμε τις τάσεις της περιόδου που μας δίνουν το μήνυμα ότι το πρόγραμμα, η συγκρότηση και η λογική θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά σε στόχους και σε όνειρα.

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, επηρεάζει άμεσα τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Θετικές και σημαντικές εξελίξεις αυτή την περίοδο θα έχουν ωστόσο και οι Ταύροι, Αιγόκεροι και ακολουθούν οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου !

Δες σε ποιο τομέα ευνοείσαι αυτή την περίοδο για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα!

Κριός: Με τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου σου δίνεται η δυνατότητα να συγκροτηθείς επαγγελματικά, να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα αλλά και να διαχειριστείς, να αντιμετωπίσεις και να λύσεις κάποια προβλήματα που σε ταλάνιζαν στον τομέα της καριέρας σου! Αλλαγή σε συνήθειες, στην διατροφή, έναρξη δραστηριοτήτων που αφορούν ζητήματα ευεξίας ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο!

Ταύρος: Η Νέα Σελήνη του μήνα είναι εξαιρετικά σημαντική για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή που θα μπορεί να έχει καλές προοπτικές. Αυτό το διάστημα ωστόσο μπορείς να κατασταλλάξεις και σε αυτό που εσύ επιζητάς για την πορεία και την εξέλιξη της ζωής σου ή ακόμα και μίας αισθηματικής σχέσης. Έναρξη νέων δημιουργικών σχεδίων ευνοείται. Νέες γνωριμίες προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Κάνεις αυτή την περίοδο τα βήματα εκείνα που θα σου προσφέρουν χαρά, ικανοποίηση, απόλαυση σε βάθος χρόνου.

Δίδυμοι: Με το Νέο Φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, κάνεις δομικές αλλαγές στη ζωή σου, κάνεις αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, μετακομίζεις ή κάνεις κάποιες ανακατατάξει στο χώρο σου ή ακόμα και στην επαγγελματική σου έδρα. Δέχεσαι στήριξη από την οικογένεια αλλά καταφέρνεις να συγκροτήσεις τη ζώη σου προκειμένου να διαχειριστέις και να λύσεις εκκρεμότητες και ζητήματα που σε βάραιναν ψυχολογικά ή που αφορούσαν τα οικονομικά σου!

Καρκίνος: Είναι γεγονός ότι έχεις περάσει (αλλά και περνάς) δύσκολες στιγμές αυτή την χρονιά ενώ γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες σου! Παρόλο που το κλίμα στη ζώη σου είναι αρκετά “πολεμικό” δεν παύει με αυτό το φεγγάρι να σου δίνεται η δυνατότητα για σημαντικές αποφάσεις, συμφωνίες, επικοινωνίες, γνωριμίες που θα φέρουν έναν σημαντικό αέρα ανανέωσης στη ζωή σου! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα κάτω από δύσκολες / αντίξοες και μαζί τους μπορείς να έχεις μία καλή και σταθερή προοπτική. Η Νέα Σελήνη είναι ιδανική και για την έναρξη νέων επαγγελματικών συνεργασιών που θα σε στηρίξουν σε όλα τα επίπεδα.

Λέων: Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου σε βοηθά να ανακτήσεις την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση, συνάμα όμως δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσεις επαγγελματικά και οικονομικά να κάνεις νέα σημαντικά βήματα που θα στηρίξουν πολύ την πορεία σου! Νιώθεις να ανακουφίζεσαι από τις τελευταίες δυσκολίες που σε προβλημάτιζαν, βρίσκεις μία νέα πηγή εσόδων ή έρχονται χρήματα στα χέρια σου που σε ικανοποιούν και νιώθεις να λαμβάνεις ανταμοιβή για τον κόπο και την προσπάθεια που έχεις κάνει ως σήμερα. Σχέδια που ήταν “φρεναρισμένα” προχωρούν και εξελίσσονται και νιώθεις επιτέλους σιγουριά, δύναμη και ότι ορίζεις πολύ καλύτερα τη ζωή σου!

Παρθένος: Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και η Νέα Σελήνη του μήνα από το ζώδιο σου σου δίνει την ώθηση να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τα όνειρά σου και να κάνεις νέα σχέδια, που θα μπορέσουν να έχουν την επιτυχή έκβαση που θέλεις! Αλλάζεις την εικόνα σου, το προφίλ σου, ασχολείσαι περισσότερο με την εμφάνισή σου, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου ενώ ωριμάζουν σχέδια που αφορούν την προοπτική και εξέλιξη τόσο της αισθηματικής σου ζωής όσο και των δημιουργικών ή επιχειρηματικών σου σχεδίων.

Ζυγός: Διανύεις μία περίοδο που κλείνεις κύκλους, ξεκαθαρίζεις το τοπίο της ζωής σου, ολοκληρώνεις με εκκρεμότητες και επικεντρώνεσαι περισσότερο στην εργασία σου, στην οικογένειά σου αλλά και σε ζητήματα που σε βαραίνουν αυτή την περίοδο όπου και βρίσκεις σημαντικές λύσεις. Ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά, λαμβάνεις στήριξη από την οικογένεια ή διαχειρίζεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσωπικές υποθέσεις που αποτελούν ένα μεγάλο βαρίδιο! Έτσι λοιπόν μπορώ να πω ότι βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο που τα βρίσκεις καλύτερα με τον εαυτό σου, έστω και αν οι αντιδράσεις και οι εντάσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου δεν λείπουν!

Σκορπιός: Ένα θετικό για σένα νέο φεγγάρι έρχεται για να σε ωθήσει να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω το όνειρο, την επιθυμία ή το σχέδιο που έχεις για την πορεία σου! Το διάστημα αυτό ενδυναμώνονται φιλίες, έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους, ξεκινάς νέες συλλογικές δραστηριότητες, ή και βρίσκεις τους συμμάχους εκείνους που μπορούν να σε στηρίξουν στα προσωπικά σου σχέδια. Λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου, ενώ έρχονται οι ειδήσεις, οι αποφάσεις ή και οι συμφωνίες που σε κάνουν να αισθάνεσαι σιγουριά και σταθερότητα για την πορεία σου!

Τοξότης: Κοιτάς ψηλά, βάζεις στόχους, νιώθεις πιο δυνατός και οι ενάρξεις της περιόδου σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά, να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική πορεία, να κάνεις ένα νέο άνοιγμα στην καριέρα σου αλλά και να ακολουθήσεις τα βήματα εκείνα που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά για την πορεία σου! Σου δίνονται λύσεις που σε βοηθούν να βάλεις σε μία νέα ρότα την εργασία σου και τα οικονομικά σου. Ιδανική εποχή για να περάσεις μία συνέντευξη για εργασία ή και για να ξεκινήσεις σε μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Επιπλέον καταφέρνεις να διαχειριστείς οικονομικές εκκρεμότητες που σε βάραιναν.

Αιγόκερως: Νέες προοπτικές, νέα σχέδια, νέες εμπειρίες και γνώσεις έρχονται για να σου προσφέρουν το επόμενο διάστημα σιγουριά, σταθερότητα και για να σε κάνουν να νιώσεις πιο δυνατός και σίγουρος για την πορεία σου! Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοείσαι στην έναρξη νέων δραστηριοτήτων που αφορούν την εκπαίδευση, την τεχνολογία, τα νομικά, τις συμφωνίες, ενώ δεν αποκλείονται σε επαφές με άτομα του εξωτερικού που θα μπορούν να έχουν μία επιτυχή έκβαση και εξέλιξη στα σχέδιά σου! Ατενίζεις το μέλλον πιο σίγουρα, σταθερά και αισιόδοξα, σημαντικό είναι να κατευνάσεις την συναισθηματική παρορμητικότητα και την ένταση που εκδηλώνεται στο σπίτι και στην οικογένεια λόγω εκκρεμοτήτων ή παρελθοντικών καταστάσεων.

Υδροχόος: Η ψυχολογία σου βελτιώνεται αισθητά με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, καταφέρνεις να κατευνάσεις τα αρνητικά ένστικτα ή τα ψυχοφθόρα συναισθήματα που δεν σου επέτρεπαν το τελευταίο διάστημα να κάνεις ένα βήμα παρακάτω. Σημαντικές λύσεις ή και νέα δεδομένα προσφέρονται τώρα ωστόσο και στα οικονομικά σου, όπου μπορείς να βρεθείς κερδισμένος μέσα από διευθετήσεις γραφειοκρατικές, οι οποίες θα σου προσφέρουν έναν αέρα ανακούφισης. Καταφέρνεις να διαχειριστείς τον οικονομικό σου τομέα, ενώ και στα επαγελματικά λαμβάνεις ικανοποίηση μέσω των εξελίξεων που υπάρχουν τώρα.

Ιχθύς: Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου προσφέροντας τις ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα σε μία σχέση ή συνεργασία σου! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και σου δίνουν και πάλι την δυναμική για όνειρα, σχέδια, που θα μπορούν να έχουν μία πολύ καλή μελλοντική προοπτική. Ενισχύεται σημαντικά το αίσθημα της συντροφικότητας, ενώ κάποιες προσωπικές σου επθιυμίες βρίσκονται στο στάδιο της εκπλήρωσης .

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑνάδρομος Άρης στον Κριό: Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 21-27 Σεπτεμβρίου 2020
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here