Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Ζυγοί με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !


Α’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Σεπτέμβριο με τη διάθεση να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας τις σκέψεις, τις ιδέες σας. Ο Ερμής κινείται το δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας το δεκαήμερό σας από τις 5-12 Σεπτεμβρίου, είναι λοιπόν ένα καλό διάστημα για να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και να προχωρήσετε σε αποφάσεις που σας εξυπηρετούν. Συμφωνίες, Επαφές, Γνωριμίες, Μετακινήσεις ,  Συναντήσεις, Μηνύματα, σας δίνουν μία μορφή ικανοποίησης αλλά γεμίζουν και τις μέρες σας με περισσότερες επικοινωνίες.  Ο έρωτας αυτό το μήνα είναι βέβαιο ότι θα παίξει με την σειρά του σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις του μήνα … Η Αφροδίτη από το Λέοντα, ικανοποιεί τις προσδοκίες σας, ενώ οι ελεύθεροι έχετε την δικτύωση, ή την επαφή μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον που θα οδηγήσει σε μία ερωτική γνωριμία! Αξιοποιήστε τις τελευταίες ημέρες του μήνα για οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, άλλωστε τα οικονομικά σας είναι σε  μία αστάθεια,  σας δίνεται όμως η δυνατότητα περεταίρω οργάνωσης!

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να νιώθετε απότομη αρκετά την μετάβαση στην καθημερινότητά σας και με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 2 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, νιώθετε ανησυχία και εσωτερική ένταση για θέματα της εργασίας, της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων, που είναι φανερό ότι σας «πνίγουν» από το ξεκίνημα του μήνα. Από τις 12 Σεπτεμβρίου όπου ο Ερμής θα κινείται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο οι μέρες σας γεμίζουν επικοινωνίες, ιδέες, επαφές, γνωριμίες, δεν λείπουν οι μετακινήσεις, αλλά και η ευκαιρία για νέες συμφωνίες.  Σημαντικό είναι να περιορίσετε ωστόσο την υπερβολή σε κάθε σκέψη ή απόφασή σας. Την περίοδο από τις 15-24 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σας κοινωνικοποιεί αρκετά, έτσι λοιπόν είστε πολύ αγαπητοί και περιζήτητοι στο κοινωνικό σας περιβάλλον ενώ δεν λείπουν και τα φλερτ μέσα από τις εξόδους και τις φιλίες σας. Ικανοποιούνται κάποιες προσδοκίες σας ενώ αρκετές στιγμές «παθιάζεστε» και γίνεστε αρκετά διεκδικητικοί στα «θέλω» σας!  Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, το ακίνητο ή την οικογένεια, διευθετούνται με τον καλύτερο τρόπο ενώ συναισθηματικά μπορώ να πω ότι είστε πιο ήρεμοι και μπορείτε να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε μία καλύτερη πορεία! Τα οικονομικά συνεχίζουν κατά κάποιο τρόπο να είναι άστατα.

Γ’ Δεκαήμερο:  Διανύετε δύσκολες στιγμές όμως οι δυσκολίες σας συνεχίζονται ακόμα και ο Σεπτέμβριος θα μπορούσε να κριθεί ως ένας μήνας απαιτητικός αλλά και έκρυθμος ιδιαίτερα για τον τομέα των σταθερών σας σχέσεων και συνεργασιών.  Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τώρα, σας φέρνουν σε σύγκρουση / ρήξη με το σταθερό σας περιβάλλον, ενώ δεν λείπουν και δύσκολα γεγονότα τα οποία και δοκιμάζουν τα ψυχικά σας αποθέματα όμως σας … ωριμάζουν.  Αρκετοί νιώθετε τα ψυχικά σας κουράγια να είναι αρκετά πεσμένα, ενώ η συνειδητοποίηση των καταστάσεων που αφορούν τις  επαγγελματικές συνεργασίες, τις σχέσεις, την οικογένεια, αποτελούν ένα πολύ μεγάλο αγκάθι που σας πονά.  Η εποχή αυτή, σας οδηγεί σταδιακά στο κλείσιμο κύκλων, μία διαδικασία που δεν είναι εύκολη, όμως στην ουσία θα συντελέσει στην πορεία στην πλήρη και ουσιαστική μεταμόρφωση της ζωής σας.  Στην πορεία αυτού του μήνα αρκετές φορές θα αιφνιδιαστείτε  από τις ξαφνικές και επιθετικές προς το άτομο σας διαθέσεις των ανθρώπων που συνδέεστε στενά, δείξτε κατανόηση και προσπαθήστε και εσείς από την πλευρά σας να κατευνάσετε την εσωτερική ένταση που θα σας οδηγήσει σε παρορμητικές συμπεριφορές. Δεν παύει στο τέλος του μήνα να σας δίνονται ευκαιρίες δικτύωσης, επαφών και ικανοποίησης μέσα από φιλικά πρόσωπα! Η αξία της φιλίας λοιπόν μπορεί πραγματικά να αποτελέσει την σωτήρια λέμβο που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της εποχής.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠαρθένος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΣκορπιός Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here