Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Παρθένοι με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !


Α’ Δεκαήμερο: Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σας βρίσκει χωρίς σπουδαίες μεταβολές ή και σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σας, γεγονός που αρκετούς από εσάς σας κάνει να αισθάνεστε στασιμότητα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μία ευάλωτη ή και δύσκολη περίοδο της ζωής σας. Το διάστημα από τις 5-12 Σεπτεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σας βοηθά να έρθετε σε επαφή για οικονομικά συμφωνητικά, οι συζητήσεις και τα νέα της περιόδου σας δίνουν απαντήσεις για κάποια οικονομικά σας ζητήματα. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις σε αυτό το διάστημα επικεντρώνονται περισσότερο σε αυτό που έχει αξία και είναι σημαντικό για εσάς.  Το διάστημα από τις 6-15 Σεπτεμβρίου,  είστε αρκετά δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας, στα αισθηματικά σας ωστόσο μπορώ να πω ότι κυριαρχεί το μυστήριο ή και ο κρυφός μυστικός πόθος.  Οι γεννημένοι κοντά στην 1η Σεπτεμβρίου, δέχεστε εύνοια για την πορεία και εξέλιξη νομικών, εκπαιδευτικών υποθέσεων, ενώ ένας αέρας ανανέωσης σας βοηθά να φιλοσοφήσετε τη ζωή κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα.  Αλλαγή τόπου διαμονής, έναρξη σπουδών, νέα σχέδια φέρνουν σημαντικές μεταρρυθμίσεις στη ζωή σας.

Β’ Δεκαήμερο : Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε ανήσυχοι και με ένταση για ζητήματα που αφορούν τις σταθερές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 2 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ιχθύ, διεγείρει έντονα τον συναισθηματικό σας κόσμο, προκαλεί όμως και κάποιες εντάσεις με το σύντροφο, ή ακόμα και με τα άτομα που διατηρείτε μία σταθερή συνεργασία.  Σε κάθε περίπτωση ωστόσο,  στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα προσφέρει και την αλλαγή, την ανανέωση, την διέξοδο που σας βοηθά να ενεργοποιηθείτε θετικά! Σε όλη την διάρκεια του μήνα,  προχωρούν και εξελίσσονται  τα δημιουργικά σας σχέδια, έχετε «ρέντα» στα αισθηματικά, χαμογελάτε για ζητήματα που αφορούν τα παιδιά (οι γονείς), ενώ σας δίνεται και η δυνατότητα για να κάνετε νέα εξελικτικά  βήματα στη ζωή σας. Το διάστημα 12 έως 19 Σεπτεμβρίου σας ευνοεί για οικονομικές συζητήσεις, οικονομικά συμφωνητικά, αλλά και για συ ζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα πρακτικά σας ζητήματα.  Στα επαγγελματικά σας , δέχεστε ανταγωνισμό, σημαντικό είναι να δείξετε προσοχή στις συνεργασία σας και να αξιοποιήσετε την δημιουργικότητά σας που θα σταθεί πολύτιμη στα σχέδια που κάνετε.

Γ’ Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που στο σύνολό του σας προβληματίζει σημαντικά για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Λογαριασμοί, χρεωστικά υπόλοιπα, γραφειοκρατικές υποθέσεις, οικονομικά έγγραφα  αποτελούν αυτή την εποχή έναν μεγάλο «βραχνά», ενώ αρκετοί από εσάς είναι πολύ πιθανό να έρθετε και αντιμέτωποι με λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος, οι οποίες εξακολουθούν να επιβαρύνουν σημαντικά την τωρινή κατάσταση των οικονομικών σας.  Αρκετοί ωστόσο σε αυτό το διάστημα βιώνετε και το αίσθημα της ανεπάρκειας, ή ότι κάποια σχέδια ή και επιθυμίες σας βρίσκονται σε φάση μπλοκαρίσματος. Από την άλλη πλευρά οι πρώτες  ημέρες του Σεπτεμβρίου (ως τις 5 του μήνα) προσφέρονται για την επιτυχή εξέλιξη επικοινωνιών / επαφών σας. Στα αισθηματικά σας, σε όλη την διάρκεια του μήνα είναι αισθητή η εμπλοκή σας είτε σε ένα μοιραίο  (ή και αυτοκαταστροφικό πάθος), είτε σε μία δύσκολης μορφή λόγω συνθηκών σχέση.  Από τις 17 του μήνα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο και δεκαήμερό σας,  κάνετε ουσιαστικά νέα ξεκινήματα στη ζωή σας, στους τομείς που εσείς οι ίδιοι θα θέσετε στόχο και μπορείτε πραγματικά να ικανοποιηθείτε σταδιακά  από την πορεία και εξέλιξη των ενάρξεων αυτής της περιόδου

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΖυγός Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here