Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Σκορπιοί με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !


Α’ Δεκαήμερο: Το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου σας βρίσκει σε μία πιο εσωστρεφή διάθεση, αρκετά απορροφημένοι σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και με την επιθυμία να αποτραβηχτείτε για λίγο από όλους και από όλα και να ανασυντάξετε τις σκέψεις σας. Την περίοδο 5-12 Σεπτεμβρίου δεν θα λείπει ωστόσο και η καχυποψία από την πλευρά σας, γεγονός που θα σας κάνει να είστε πιο απόμακροι από το περιβάλλον σας.  Την περίοδο από τις 6-15 Σεπτεμβρίου η επιθυμία σας θα είναι η επαγγελματική σας ανέλιξη, θα είστε αρκετά πιο δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας, θα μπορείτε να επιδείξετε πολύ καλύτερα την αξία σας, ενώ οι γνωριμίες και οι επαφές με άτομα του κύκλου σας, μπορούν πραγματικά να έχουν ένα σημαντικό όφελος για εσάς. Από τις 27 Σεπτεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο σας, εντείνει τις επικοινωνίες  σας, μπορείτε να εφαρμόσετε αποφάσεις στη ζωή σας, ενώ το μυαλό σας είναι σε διαρκή εγρήγορση! Ανακατατάξεις και αιφνιδιασμούς σε σχέσεις και σε συνεργασίες έχετε αυτό το μήνα οι γεννημένοι κοντά στις 31 Οκτωβρίου!

Β΄ Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος στο σύνολό του είναι ένας ικανοποιητικός μήνας που σας βοηθά να κάνετε σημαντικά βήματα εξέλιξης, ενώ σας δίνει και τον «αέρα» να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά με το περιβάλλον σας και να βρεθείτε ευνοημένοι μέσα από συμπτώσεις ή και τυχαίες συγκυρίες / γνωριμίες που έχουν κάτι σημαντικό να σας δώσουν! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται 2/9 κρίνεται θετική για εσάς, πολλοί θα νιώσετε τον έρωτα να «φουντώνει» και τα καρδιοχτύπια να σας δίνουν το μήνυμα ότι ικανοποιούνται σχέδια και επιθυμίες στα αισθηματικά … Είναι μία καλή ευκαιρία ανανέωσης και απόλαυσης αυτό το φεγγάρι για εσάς.  Καθώς οδεύουμε στη καρδιά του Σεπτέμβρη είστε αρκετά πιο εσωστρεφείς και επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.  Σε αυτό τον τομέα όμως, θα μπορέσετε να σταθείτε και αρκετά δημιουργικοί, παραγωγικοί.  ΟΙ Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί 1 Νοεμβρίου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα,  αιφνιδιάζεστε από την ξαφνική πλοκή / ανατροπή σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Ήδη ανακαλύπτετε ότι σε αυτό τον τομέα της ζωής σας το τελευταίο διάστημα είναι σαν να υπάρχει ένας τυφώνας, ο οποίος μπορεί να σας απομακρύνει ξαφνικά από ανθρώπους, αλλά να φέρνει κοντά σας και νέα πρόσωπα από εκεί που δεν το περιμένατε!

Γ’ Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος είναι ένας απαιτητικός μήνας σε υποχρεώσεις, στην πορεία του αρκετές στιγμές θα νιώσετε εξουθενωμένοι από τα βαρίδια ευθυνών, ενώ σημαντικό είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για τη χαλάρωση αλλά και για πιο επιμελή ενασχόληση με την φυσική κατάσταση προκειμένου να είστε σε ευεξία.  Στο ξεκίνημα του μήνα ως και τις 5/9 οι μέρες σας γεμίζουν με θετικά μηνύματα / ειδήσεις / προσκλήσεις / προτάσεις από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Συνάμα νιώθετε πιο σίγουροι για τα προσωπικά σας σχέδια και οι σταθερές αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα σας βοηθήσουν να βάλετε γερές βάσεις για όλα όσα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.  Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού, συχνά θα σας κάνει να αισθάνεστε αυτό το μήνα ότι τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι «στραγγισμένα»,  θα υπάρχει όμως και αργή εξέλιξη στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ενώ είναι σημαντικό από μεριάς σας να μην κάνετε σημαντικές ενάρξεις ή κινήσεις «ματ» που θα επηρεάσουν την μετέπειτα πορεία σας.  Ο μήνας σας προδιαθέτει πολύ περισσότερο στην οριοθέτηση και σταθεροποίηση επαγγελματικών σχεδίων που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.  Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου κρίνεται θετική για εσάς, γιατί σας δίνει την ώθηση να κάνετε νέες ενάρξεις σε φιλίες, συλλογικές δραστηριότητες ή πολύ απλά να κάνετε τις κινήσεις εκείνες που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις προσωπικές σας επιθυμίες. Ο έρωτας μπορεί να μην είναι η προτεραιότητά σας αυτό το μήνα, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές, δεν παύει ωστόσο κάποιες σκέψεις σας την ποερία μίας σχέσης (ή της αισθηματικής σας ζωής) να ωριμάζουν ενώ προσφέρονται και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΤοξότης Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here