Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε το Μάιο με νευρικότητα, ένταση, αλλά και με αρκετό τρέξιμο αναφορικά με τα επαγγελματικά σας. Ως τις 10/5 ο Άρης από τον Καρκίνο σας επηρεάζει στενά κάνοντας την καθημερινότητά σας ιδιαίτερα νευρική για υποθέσεις που αφορούν την καριέρα, τον γάμο, τους στόχους σας. Είστε όμως αρκετά διεδικητικοίο προκειμένου να βάλετε μπροστά στόχους που είχατε αφήσει στην μέση! Από τα μέσα του μήνα η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ιχθύ, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, να αναπτύξετε την εργασία σας, να νιώσετ περισσότερη ευεξία – ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 22-24/9-. Ένα διάστημα ιδανικό για επαφές, συμφωνίες, έγγραφα αλλά και για επικοινωνίες που θα έχουν μία καλή προοπτική είναι η περίοδος 4-10/5. Το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητά σας και είστε πιο απελευθερωμένοι και ανοιχτοί στο καινούργιο, ιδιαίτερα την περίοδο από τις 9-17/5. Η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, παρόλο που δεν αγγίζει αρνητικά το ζώδιο σας, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων, συμφωνιών, επαφών, ενώ χρειάζεται να δείξετε λίγο παραπάνω προσοχή στις αποφάσεις σας, στο μεταφορικό μέσο και στις μετακινήσεις σας. Αρκετοί θα πάρετε αποφάσεις για τον τερματισμό υποθέσεων που σας ταλάνιζαν.

Β Δεκαήμερο: Ο Μάιος ξεκινά με άγχος και ανησυχία για τα οικονομικά σας, τα οποία γενικά εξακολουθούν να είναι μεταβαλόμενα και στην πορεία του μήνα, γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε αστάθεια και αβεβαιότητα λόγω ότι τα μέτωπα που πρέπει να κλείσετε είναι πολλά. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, τα επαγγελματικά αποτελούν τον τομέα που θα επικεντρώνεσετε όλη την ενέργειά σας και σε αυτό τον τομέα θα έχετε και τις πιο σημαντικές εξελίξεις αλλά και ανακατατάξεις. Οι μέρες σας γεμίζουν κίνηση, εξελίξεις, γεογνότα, όμως υπάρχουν και εντάσεις που προκύπτουν, γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε απογοητευμένοι ή και θυμωμένοι! Καλείστε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, αλλά με τον κατάλληλο τρόπο τιθασσεύοντας την παρορμητικότητά σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους, προσφέρουν ωστόσο σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης, επαφών, νέων σχεδίων, ενώ η αισθηματική σας ζωή είναι φανερό ότι μπαίνει σε μία πιο σταθερή πορεία με πολύ καλύτερες προοπτικές, γεγονός που σας ωθεί σε νέα σχέδια!

Γ Δεκαήμερο: Ο Μάιος ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε ενδυναμωμένοι ψυχολογικά αλλά και πιο επαρκείς στα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, σας βοηθά ακόμα περισσότερο να κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες για να διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις, ή και να βρεθείτε κερδισμένοι μέσα από διακανονισμούς ή συμφωνίες που θα έχετε. Ζητήματα κληροδοτημάτων, δανείων, οικογενειακής περιουσίας φαίνεται ότι θα έχουν μία πολύ καλή προοπτική. Ο Μάιος έχει και αρκετές επικοινωνίες, πολλές ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις ιδιαίτερα από τις 19 του μήνα που ο Ερμής από τους Διδύμους επηρεάζει το δικό σας δεκάημερο! Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να έρθετε σε σημαντικές συμφωνίες και επαφές, ενώ ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες. Και ο έρωτας γίνεται πηγή ανανέωσης και χαράς. Αφενός ο Δίας από τον Υδροχόο σας ευεργετεί ως τα μέσα του μήνα, αφετέρου και η Αφροδίτη από τους Διδύμους αναμένεται να δώσει ευκαιρίες χαράς και ικανοποίησης από τις 25 του μήνα και έπειτα! Ένταση και νευρικότητα για τα επαγγελματικά αναμένεται από τις 25 του μήνα και έπειτα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠαρθένος Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΣκορπιός Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here