Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο: Σημαντικός κρίνεται ο Μάιος για εσάς, αφού στην πορεία του επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας, την καριέρα σας αλλά και τις προοπτικές σας. Ως τις 10/5 είστε δραστήριοι κοινωνικά αλλά και αρκετά διεκδικητικοί προκειμένου να κατακτήσετ εκάποιες προσωπικές επιθυμίες. Το διάστημα 4-10/5 βρίσκεστε σε συζητήσεις αναφορικά με τα επαγγελματικά σας και έχετε νέα που σας θέτουν σε εγρήγορση! Προβάλεται καλύτερα τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας, και είστε αρκετά δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και κερδίζοντας χρήματα μέσα από την δουλειά σας. Η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον Τοξότη, είναι βέβαιο ότι θα είναι αισθητή όλο το μήνα ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στο τελείωμά του. Συναισθηματικά ευερέθιστοι, ευάλωτοι και με αρκετά σκαμπανεβάσματα βιώνετε αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις βάσεις σας. Τελικές αποφάσεις ή και πιέσεις αφορούν τους παραπάνω τομείς είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου. Αξιοσημείωτη για εσάς είναι και η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ιχθύ , όπου θα φέρει μία νέα προοπτική στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου (24- 25/8)

Β Δεκαήμερο: Ο Μάιος είναι ένας μήνας που επικεντρώνεστε πολύ περισσότερο στα επαγγελματικά σας, στους στόχους σας και σε όλα αυτά που επιθυμείτε να πετύχετε στην προεία σας. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Άρης από τον Καρκίνο σας ενεργοποιεί να κυνηγήσετε τα όνειρα και τα σχέδιά σας, ενώ δραστηριοποιείστε πολύ περισσότερο κοινωνικά, μετά απο πολύ καιρό! Το διάστημα 11-18/5 είναι θετικό για να έχετε συζητήσεις και επαφές αναφορικά με την πορεία της καριέρας σας. Χρήματα μέσα από την δουλειά αλλά και μία ανταμοιβή των προσπάθειών σας λαμβάνετε την περίοδο 17-25/5. Σε κάθε περίπτωση ο μήνας είναι θετικός για να προβάλετε τις ικανότητές σας αλλά και για να κερδίσετε και συμμάχους! Το άγχος, η ανησυχία αλλά και η πίεση από την εργασία σας δεν θα λείπει. Δεν λείπουν όμως και οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί μέσα στο μήνα, οι εκπλήξεις, οι προτάσεις, οι γνωριμίες που προσφέρουν μία νέα προοπτική ανανέωσης στη ζωή σας.

Γ Δεκαήμερο: Μήνας αισιόδοξος και επεκτατικός αρκεί να παραμείνετε ρεαλιστές στις επιλογές και να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που είναι θολές και σας οδηγούν στην παρέκκλιση από τα αρχικά σας σχέδια! Στο ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής ως τις 4 και η Αφροδίτη ως τις 9 από το ζώδιο του Ταύρου σας προσφέρουν χαρμόσυνες ειδήσεις, επαφές, συναντήσεις που σας ικανοποιούν και σας γεμίζουν χαρά. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, είναι εξαιρετικά θετική για να βάλετε μπροστά νέα σχέδια, για να προχωρήσετε επιτυχώς σε θέματα σπουδών, ή για να προχωρήσετε σε έγγραφα ή συμφωνίες. Στην συνέχεια του μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη κάνουν το πέρασμά τους στους Διδύμους και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην καριέρα, στους στόχους και στις προοπτικές σας. Στα επαγγελματικά σας κλείστε εκκρεμότητες ή κάντε σημαντικά πράγματα που υπολογίζετε ώς τις 30/5 γιατί στην συνέχεια οι Ερμής θα είναι ανάδρομος. Προσοχή στις 23/5 όπου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα θα εντείνει την σύγχυση και το μπέρδεμα στην κρίση σας , είτε για εξελίξεις που θα υπάρξουν στις συνεργασίες σας είτε στη σχέση σας. Επιπλέον κοντά στις 27/5 αποφύγετε και στα αισθηματικά σας τα μεγαλεπήβολα σχέδια ή τις εξιδανικεύσεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΖυγός Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here