Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο: Ο Μάης ξεκινά δυναμικά, αισιόδοξα, με εσάς να είστε αρκετά δραστήριοι και έτοιμοι να κυνηγήσετε σχέδια ή να βάλετε μπροστά νέα πλάνα για την πορεία σας. Εκπαιδευτικές ή και νομικές δραστηριότητες ευνοούνται ως και τις 10/5 και μπορούν να έχουν μία καλή πορεία! Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας στην πορεία του μήνα. Βρίσκεστε σε συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις για χρεωστικά υπόλοιπα ή και έσοδα που περιμένες από τρίτες πηγές, ενώ το διάστημα 9-17/5 σας βρίσκει ικανοποιημένους. Καθώς οδεύουμε όμως στο τέλος του μήνα, το οικονομικό σας πλάνο πέφτει έξω με την Σεληνιακή Έκλειψη και βυθίζεστε προσωρινά στην ανασφάλεια αναφορικά με την πορεία των οικονομικών. Ευεργετημένοι στα αισθηματικά, αλλά και πιο ισχυρό αίσθημα πληρότητας, ικανοποίησης, ή και ευκαιριών αναφορικά με δημιουργικά σχέδια / τεκνοποίηση / χαρές από παιδιά έχετε αυτό το μήνα οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί 23-25 Οκτωβρίου!

Β Δεκαήμερο: Αρκετά πιεστικός αναμένεται ο Μάιος για το δικό σας ζώδιο όπου από το ξεκίνημά του αισθάνεστε πικρία και απογοήτευση από εξελίξεις που δημιουργούνται σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Οι ευθύνες σας είναι πολλές και αρκετοί θλίβεστε επειδή αισθάνεστε ότι τα περιθώρια αναμελιάς ή ξεγνοιασιάς είναι ανύπαρκτα. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο και ο Ουρανός από τον Ταύρο σας επηρεάζουν άμεσα, αρκετοί λοιπόν κλείνετε μία παλιά εποχή και μπαίνετε σε μία καινούργια, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου ωστόσο σας δίνει την παρακίνηση, την ώθηση να προχωρήσετε μπροστά προς νέες κατευθύνσεις, έτσι λοιπόν διέξοδος για εσάς αυτό το μήνα μπορεί να είναι τα νεά σχέδια, οι νέες επαφές, οι νέες γνώσεις και εμπειρίες. Στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να πάρετε μία σημαντική ανάσα ενώ από το διάστημα 11-25/5 οι συνθήκες θα σας ευνοήσουν για αποφάσεις, συζητήσεις, συμφωνίες που μπορούν να σας προσφέρουν κέρδος!

Γ Δεκαήμερο: Ένας άκρως ικανοποιητικός μήνας σε όλα τα επίπεδα ανοίγεται μπροστά σας. Από το ξεκίνημά του δέχεστε εύνοια στις σχέσεις σας και η συντροφική ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της. Από τις 11 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο τα νέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα, αφού αρκετοί γυρίζετε μία νέα σελίδα στον τομέα των σχέσεων, οι ελεύθεροι έχετε ευκαιρίες για μία νέα σχέση με καλή προοπτική ενώ η εύνοια αφορά και τις συνεργασίες σας όπου μπορούν να έχουν μία πολύ καλή εξέλιξη και πορεία! Τα οικονομικά σας θα έχουν και αυτά με την σειρά τους βελτίωση, φροντίστε ωστόσο οικονομικές επενδύσεις / αγορές / γραφειοκρατικές διευθετήσεις να τα πραγματοποιήσετε πριν τις 30 του μήνα (μετά ο Ερμής θα είναι ανάδρομος). To πάθος, ο ερωτισμός, η ζήλεια κάποιες στιγμές αλλά και η ανάγκη να κάνετε τις ερωτικές σας υπερβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα ιδιαίτερα την περίοδο από τις 25 του μήνα και έπειτα. Ο μήνας και στο τελείωμά του σας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να προχωρήσετε προς νέα σχέδια, νέες κατευθύνσεις, αρκετά δυναμικοί και κατακτητικοί.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΤοξότης Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here