Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο: Αρκετά τεταμένο θα είναι το κλίμα της προσωπικής σας ζωής το διάστημα του Ιουνίου, όπου δεν θα λείψουν οι πιέσεις, οι ευθύνες αλλά και οι προβληματισμοί, για υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τα επαγγελματικά.  Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού λοιπόν, θα χρειαστεί από πλευρά σας να κάνετε υπομονή, αλλά  και θυσίες προκειμένου να σταθείτε αντάξιοι στο ύψος των περιστάσεων. Οι δύο αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, πρώτα με τον Ερμή (στις 16/6) και στην συνέχεια με τον Ήλιο (27/6), δηλώνουν ότι αυτό το μήνα  θα νιώσετε αρκετά πιο περιορισμένοι και απογοητευμένοι από τις εξελίξεις που πραγματοποιούνται στους παραπάνω τομείς. Ιδιαίτερα στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, να αναμένονται  κάποιες απογοητεύσεις στην προσωπική σας ζωή, ενώ καλό είναι να αποφύγετε τον εκνευρισμό με οικογενειακά σας πρόσωπα. Στα θετικά στοιχεία του μήνα, είναι το γεγονός ότι είσαστε αρκετά ενεργητικοί, για να προχωρήσετε νέα σχέδια, έχετε ευκαιρίες νέων γνωριμιών, ενώ και η αισθηματική σας ζωή θα μπορέσει να είναι ικανοποιητική το διάστημα από τις 13-23 Ιουνίου.

2ο Δεκαήμερο: Σημαντική ανάπτυξη των οικονομικών σας αλλά και βελτίωση των επαγγελματικών σας , φέρνει μαζί του ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού. Σε όλη την διάρκεια του μήνα,  θα μπορέσετε να έχετε τις ευκαιρίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το εισόδημά σας μέσω της εργασίας. Εκτός από τις πρακτικές σας υποθέσεις (χρήμα – εργασία),  αυτό το μήνα θα μπορέσετε εντέλει να βρεθείτε ικανοποιημένοι και από τα αισθηματικά σας.  Οι δεσμευμένοι αναπτύσσεται περισσότερο το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας στη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε τα «τυχερά» σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, όπου  μπορείτε να κάνετε μία νέα γνωριμία. Το πιο θετικό διάστημα για τα αισθηματικά σας κρίνεται η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου (23-30/6).

3ο Δεκαήμερο:  Ο Ιούνιος ξεκινά με θετικές προοπτικές για υποθέσεις που έχουν άμεση σχέση  με την εκπαίδευση, την γνώση, τα ταξίδια, τις επαφές με το εξωτερικό, αλλά και τις επικοινωνίες που αφορούν συμφωνίες ή νομικά έγγραφα.  Στο ξεκίνημα του μήνα είστε σε πνευματική εγρήγορση  και έχετε όλες τις καλές ευκαιρίες να αναπτύξετε νέες γνωριμίες να κάνετε νέα σχέδια για την πορεία σας, αλλά και να δείτε πρόοδο στους παραπάνω τομείς. Ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 13/6 στο ζώδιο των Διδύμων,  είστε αρκετά ενθουσιώδεις, επεκτατικοί και αισιόδοξοι βάζοντας μπροστά νέα πλάνα.  Στόχοι επαγγελματικοί, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα,  αρκεί να δείξετε επιμονή στις προσπάθειες σας. Στην αισθηματική σας ζωή ευνοούνται περισσότερο οι νέες γνωριμίες.

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠαρθένος Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΣκορπιός Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here