Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο: Βρίσκεστε στον κυκλώνα αλλαγών, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, όπου  εκεί αναγκάζεστε να «χορέψετε» στους ρυθμούς του Ουρανού από τον Ταύρο, όπου προκαλεί  «ρίχτερ» εντάσεων  αλλά και ανακατατάξεων σε αυτούς τους τομείς.  Με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου δεν θα λείψουν και οι εντάσεις στο σπίτι και στην οικογένεια. Οι εντάσεις αυτές θα οφείλονται στην δική σας νευρικότητα, την οποία και πρέπει να ελέγχετε και να συγκρατείτε, διοχετεύοντας την ενέργειά σας με έναν τρόπο πιο δημιουργικό !  Υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σας θα σας προβληματίσουν (αλλά και θα σας εκνευρίσουν) κοντά στις 15/6 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.  Μην «επαναστατείτε» και γίνεστε προκλητικοί με άτομα στην εργασία σας (ιδιαίτερα με προϊστάμενο). Αξιοποιήστε στο έπακρο την δημιουργικότητά σας, φροντίζοντας να ανανεώσετε το κοινωνικό σας προφίλ ιδιαίτερα το διάστημα από τις 13-23 Ιουνίου, όπου με την Αφροδίτη από το Λέοντα να κινείται στο δικό σας δεκαήμερο, σας δίνονται αυτές οι ευκαιρίες. Σε όλη την διάρκεια του μήνα, ευνοούνται οι σταθερές αποφάσεις που θα μπορούν να έχουν διάρκεια σε βάθος χρόνου.  Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 28/6 προσέξτε τον τρόπο έκφρασής σας, γιατί μπορεί να γίνεται λίγο πιο σκληροί απ όσο θα έπρεπε!

2ο Δεκαήμερο:  Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ανάπτυξης, προόδου, εξέλιξης, ευκαιριών αλλά και ικανοποίησης σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημά του, σας χαρίζει απλόχερα τις προοπτικές για να έχετε σπουδαίες εξελίξεις τόσο στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή όσο και στα μεγαλόπνοα σχέδιά σας.  Το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά σας, είναι είστε σε ετοιμότητα να αξιοποιήσετε τον παράγοντα της τύχης.  Περισσότερες ευκαιρίες επικοινωνιών, δικτύωσης, γνωριμιών αλλά και μετακινήσεων θα έχετε το διάστημα από τις 17-23 Ιουνίου.  Σε αυτή την περίοδο θα έχετε και θετικά αποτελέσματα που θα αφορούν έγγραφα, εκπαιδευτικά πρόγραμμα.   Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα καταφέρετε να αναπτύξετε περισσότερο την καριέρα σας, θα είστε αρκετά πιο δημιουργικοί, αξιοποιώντας καλύτερα τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας.

3ο Δεκαήμερο:  Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σας βοηθά να διαχειριστείτε πολύ καλύτερα τις εκκρεμότητές σας, τόσο οικονομικές, όσο και τις συναισθηματικές σας.  Στο ξεκίνημα του μήνα –ιδιαίτερα το διάστημα από τις 5 ως 13 Ιουνίου –  δεν λείπουν τα ερωτικά ραντεβού ή επικοινωνίες που θα βάλουν «φωτιά» στην αισθηματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να έχετε και μία ερωτική γνωριμία που θα σας συναρπάσει! Το διάστημα από τις 23 ως τις 29 Ιουνίου,  με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου θα είστε αρκετά πιο εκφραστικοί, θα έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, γνωριμίες , πολλοί από εσάς θα κάνετε τις μετακινήσεις σας, ενώ μπορείτε να δείτε να προχωρούν και κάποια έγγραφα τα οποία περιμένατε εδώ και καιρό. Η Νέα Σελήνη από στο ζώδιο των Διδύμων, σας δίνει την ευκαιρία (έστω και μέσω πιέσεων) να κάνετε τις κινήσεις αυτές που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση αυτό το μήνα, μπορείτε με την δύναμη του μυαλού σας, αλλά και με την επιμονή αλλά και υπομονή σας, να δείτε τα προσωπικά σας σχέδια να προχωρούν.

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΤοξότης Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here