Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο:  Ο Μήνας σας προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες να διευρύνετε τους ορίζοντές σας,  αποκτώντας νέες γνώσεις αλλά και νέες εμπειρίες. Γίνεστε πιο τολμηροί για να πραγματοποιήσετε νέα σχέδια, ενώ δεν λείπουν και οι νέοι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σας που σας κάνουν να δείτε τη ζωή από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά.   Στον επαγγελματικό τομέα παίρνετε αποφάσεις,  βρίσκεστε σε συμφωνίες αλλά  έχετε και ιδέες για την εφαρμογή νέων σχεδίων το διάστημα 3-9/6. Σε όλη την διάρκεια του μήνα, η εργασία σας θα σας κρατά σε εγρήγορση και το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά έντονο, πολλές φορές όμως και εξαντλητικό. Μην υπερβάλετε των δυνάμεων σας και προσπαθήστε να διατηρείτε περισσότερο χρόνο για ύπνο και ξεκούραση, αποφεύγοντας την ημερήσια νευρικότητα.   Η  κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά ενεργή το διάστημα από τις 12 ως τις 17 Ιουνίου που ο Ερμής από τον Καρκίνο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο.  Στον αισθηματικό τομέα καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης (ή και της αισθηματικής σας ζωής γενικότερα), ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω (28/6).

2ο Δεκαήμερο:  Ο Ιούνιος φέρνει το καλοκαιράκι στα αισθηματικά σου, αλλά σου δίνει και τις εμπνεύσεις, τις προτάσεις, τις ιδέες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις όνειρα και επιθυμίες καρδιάς. Στο ξεκίνημα του μήνα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο , πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Οι όψεις αυτές θα χαρίσουν απλόχερα τα «δώρα» τους στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και θα προσφέρουν την ζεστασιά, τον συναισθηματισμό, τον ρομαντισμό και την πληρότητα  στη ζωή σου. Εκτός από τον ερωτικό τομέα που φαίνεται ότι αυτό το μήνα πως μπορείς να έχεις όμορφες εξελίξεις,  και στους υπόλοιπους τομείς μπορείς να δεις σημαντική ανάπτυξη, αρκεί να εμπιστευτείς τις ιδέες και τις προτάσεις που σου δίνονται τώρα.  Οι μόνες μέρες που κρίνονται δύσκολες για το δικό σου δεκαήμερο είναι η περίοδος 6-7 Ιουνίου όπου ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, θα βρεθούν σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα.  Απέφυγε τις εξιδανικεύσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από το «ροζ συννεφάκι» που σε κάνει αυτό το διάστημα να παρασύρεσαι σε αυταπάτες.

3ο Δεκαήμερο:  Νέα Επαγγελματικά ξεκινήματα έρχονται αυτό τον Ιούνιο για σένα που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου.  Από το ξεκίνημα του μήνα βρίσκεσαι σε συζητήσεις και επαφές που αφορούν την πορεία της καριέρας σου.  Από τις 13 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, τα οποία ναι μεν μπορεί να σου  προκαλούν νευρικότητα, τουλάχιστον όμως σου προσφέρουν τις ευκαιρίες να πας παρακάτω!  Στον αισθηματικό τομέα, δεν λείπουν τα ερωτικά πάθη αλλά και ο φλογερός πόθος. Πιο έντονες θα είναι οι στιγμές της αισθηματικής σας ζωής το διάστημα 5-13 Ιουνίου.

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΖυγός Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here