Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο:  Ο Ιούλιος ξεκινά με νευρικότητα και εντάσεις, οι προβληματισμοί δεν λείπουν για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, τις συνεργασίες σας, ή και τους στόχους που έχετε θέσει για την πορεία σας.  Η Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου, συνεχίζει να ασκεί την επιρροή της και έτσι πολλοί από εσάς βρίσκεστε στο κλείσιμο κύκλων στους παραπάνω τομείς. Ως τα μέσα Ιουλίου με τον Άρη από τον Κριό να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα και στις σχέσεις σας, δεν λείπουν οι κόντρες, τα καβγαδάκια, ενώ η συμπεριφορά των ανθρώπων που συνδέστε στενά, αρκετές στιγμές θα είναι επιθετική.  Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει αρκετές καθυστερήσεις και μπερδέματα στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας, σημαντικό είναι από την πλευρά σας να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, αλλά να είστε προσεχτικοί και στις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά και στα λόγια που γίνονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν θα λείψουν και οι αντιθέσεις / κόντρες με συνεργάτες.  Ο Ιούλιος όμως έχει και τις διεξόδους του και τις ευκαιρίες για να περάσετε και καλά, αφού ως τις 12 του μήνα η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας) θα κινείται στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων. Αρκετοί κάνετε νέες γνωριμίες που σας ενθουσιάζουν, δέχεστε μηνύματα στον αισθηματικό τομέα όπου λύνονται οι παρεξηγήσεις των περασμένων μηνών, ενώ γνωρίζετε πολύ καλύτερα πλέον τι επιθυμείτε για την πορεία. Προσοχή ωστόσο στις νέες σχέσεις γιατί αυτό το διάστημα θα έχουν κάπως άστατη μορφή!

Β’ Δεκαήμερο: Αρκετά πιεστικός και δοκιμαστικός αναμένεται ο Ιούλιος για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο αφού στις 5 του μήνα πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω όπου και σας επηρεάζει άμεσα. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις, γίνονται τώρα εστία απογοήτευσης, ενώ τα γεγονότα που προκύπτουν τώρα δοκιμάζουν τα ψυχικά σας αποθέματα και σας οδηγούν σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα.  Το δεύτερο μισό του μήνα αναμένεται ακόμα πιο εκρηκτικό, γιατί ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο , θα ενεργοποιήσει και την Έκλειψη τις 5/7 έτσι λοιπόν οι κόντρες, οι αντιδράσεις και η εκρηκτικότητα θα είναι στοιχεία τονισμένα, ιδιαίτερα στον τομέα των σταθερών διαπροσωπικών σας σχέσεων.  Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ωστόσο, σας βοηθά να βρίσκεται διεξόδους, μέσω της ενασχόλησής σας με δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Δεν λείπουν τα νέα φλερτ, όπου είναι με άτομα με διαφορά ηλικίας (ή και χλμ) ή η γνωριμία έχει προκύψει από το διαδίκτυο. Αυτό το μήνα θα υπάρξουν και σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, ενώ ένα έσοδο που προέρχεται από τρίτες πηγές  είναι πολύ πιθανό να περιοριστεί. Την περίοδο 22-30 Ιουλίου βρίσκεστε σε συζητήσεις, επαφές  ή και συμφωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας, σημαντικό είναι να αποφύγετε την παρορμητικότητα που θα σας οδηγήσει σε κόντρες ιδιαίτερα κοντά στις 27/6.

Γ’ Δεκαήμερο: Δεν τον λες και εύκολο μήνα τον Ιούλιο για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας, ίσως γιατί στην πορεία του αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το παρελθόν σας, ή και με τις εκκρεμότητές σας και θα χρειαστεί τώρα να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω  και δοκιμάζει για μία ακόμα αφορά τα ψυχικά σας αποθέματα, πολλοί όμως θα βρεθείτε και πάλι αντιμέτωποι με προκλήσεις και δοκιμασίες που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή. Όσοι είχατε «κουκουλώσει» κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτά επανέρχονται και σας πιέζουν ασφυκτικά πλέον για την επίλυση τους. Αρκετοί ωστόσο θα νιώσετε αυτό το διάστημα και εσωτερική, ψυχολογική πίεση ή και μοναξιά μία βαθιά πίκρα η οποία και προέρχεται από το παρελθόν που εξακολουθεί να επηρεάζει το παρόν σας.  Στον επαγγελματικό σας τομέα καλείστε να κάνετε δομικές αλλαγές, ιδιαίτερα καθώς κοντεύουμε στη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20 Ιουλίου.  Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σας προσφέρει στιγμές ανάπαυλας, ανανέωσης, ενός ταξιδιού, ή και σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους!

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here