Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο:  Ιούλιος λοιπόν και για εσάς είναι ένας μήνας αναθεωρήσεων, τόσο σε προσωπικές επιθυμίες όσο και στις παρέες σας.  Ως τις 12 Ιουλίου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου, συναντάτε φίλους από τα παλιά, επανέρχονται στο προσκήνιο σχέδια ή επιθυμίες που είχατε αφήσει στη μέση, ενώ υπάρχει και μία ανακατωσούρα σε  ομάδες / συλλόγους που πιθανότατα εντάσσεστε!  Τα οικονομικά σας αποτελούν έναν μεγάλο βραχνά ιδιαίτερα ως τις 15 Ιουλίου όπου ο Άρης από τον Κριό, εντείνει το άγχος σας για υποχρεώσεις φοροτεχνικές, τραπεζικές ή ακόμα για το εισόδημα του συζύγου ή του ατόμου που συμβιώνετε.  Το θετικό είναι ότι στα επαγγελματικά σας μπορείτε να κινηθείτε άνευ σημαντικών εμποδίων, κερδίζοντας την εκτίμηση των πελατών σας (οι ελεύθεροι επαγγελματίες) ή του προϊσταμένου (οι υπάλληλοι)!  Θα μπορούσα όμως να σας πω ότι είστε και πιο δημιουργικοί αυτό το μήνα! Οι ευκαιρίες μετακινήσεων, παρέα με πρόσωπα κοινωνικού περιβάλλοντος ιδιαίτερα από τις 12-22 Ιουλίου. Στα αισθηματικά σας δεν λείπει ο ερωτικός πόθος και το σεξουαλικό πάθος ενώ οι ελεύθεροι έχετε ευκαιρίες μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον για νέες γνωριμίες.

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Ιούλιος ξεκινά αρκετά πιεστικά αλλά και ανικανοποίητα αφού διακρίνεται ότι λείπουν πλέον οι παράγοντες εκείνοι που θα σας κάνουν να νιώσετε πλήρεις, χαρούμενοι, ικανοποιημένοι… Αρκετοί περνάτε προβλήματα στα αισθηματικά σας με την Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και οι καταστάσεις σας επιβάλουν να κάνετε μία οριοθέτηση και να αφήσετε κάτι πίσω, γεγονός που σας απογοητεύει. Δεν λείπουν όμως και οι προσωρινές απογοητεύσεις για θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, τα επιχειρηματικά σχέδια ή σε ένα γενικότερο πλαίσιο νιώθετε δεν λαμβάνετε την χαρά που θα θέλατε από το περιβάλλον σας. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη άνεση τα σχέδιά σας, ενώ κερδίζετε την εκτίμηση των ανώτερών σας ιδιαίτερα την περίοδο από τις 12-26 Ιουλίου που είναι ένα καλό διάστημα για να προωθήσετε την εργασία σας.  Τα οικονομικά σας είναι αρκετά ζόρικα ιδιαίτερα από τις 17 και μετά, όπου ο Άρης από τον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερό σας. Το άγχος για ζητήματα γραφειοκρατικά, φορολογικά, για λογαριασμούς , χρεωστικά υπόλοιπα  ή για τα εισοδήματα που λαμβάνετε από τρίτους αποτελούν πηγή άγχους και οι εξελίξεις δεν είναι τόσο θετικές. Στα αισθηματικά σας το δεύτερο μισό του μήνα αναμένεται πιο δραστήριο, αφενός γιατί θα είστε αρκετά πιο κοινωνικοί και έτοιμοι να επικοινωνήσετε και να περάσετε καλά, αφετέρου, η ερωτική λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη!  Οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 1-2 Σεπτεμβρίου δέχεστε νέες θετικές προοπτικές που αφορούν σπουδές, επέκταση γνώσεων, νομικές υποθέσεις, ενώ γενικά υπάρχει στη ζωή σας ένα νέο αεράκι που σας ανεβάζει σημαντικά!

Γ’ Δεκαήμερο:  Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας από τους καλούς μήνας της χρονιάς για εσάς, στην πορεία του κάνετε τα βήματα εκείνα που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε στόχους, όνειρα και επιθυμίες. Οι γεννημένοι  κοντά στις 12-13 Σεπτεμβρίου, έρχεστε ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια που αφορά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, αντιλαμβάνεστε πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας και έστω και αν μπορεί να αισθάνεστε διαψευσμένοι ο μήνας εντέλει θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μία μεγάλη σας επιθυμία, αρκεί και εσείς από την πλευρά σας να το θέλετε πολύ! Ο έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά σας ταλέντα αποτελούν τις πηγές που θα σας ανεφοδιάσουν και θα σας προσφέρουν ικανοποίηση σε αυτή την περίοδο του έτους. Κατασταλάζουν πιο  ώριμα τα θέλω σας και κατανοείται ποιοι θέλετε να είναι ο συνοδοιπόροι σας. Ακόμα και στην κοινωνικοί σας ζωή, διακρίνεται αυτό το μήνα ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και ποιους αξίζει εντέλει να εμπιστεύεστε.   Στα επαγγελματικά σας κάποια δημιουργικά σας σχέδια μπορεί να καθυστερούν, ή ακόμα και τα οικονομικά που προέρχονται από την εργασία σας δεν σας επαρκούν έτσι όπως θα επιθυμούσατε, σημαντικό είναι να κάνετε από τώρα μία καλή διαχείριση και έναν καλό προγραμματισμό.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΖυγός Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here