Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο: Ανήκετε στην κατηγορία των ζωδίων που έχουν πιεστεί πολύ, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Άνοιξης. Για εσάς ο Ιούλιος ωστόσο κρίνεται ένας ικανοποιητικός μήνας, δεν θα λείψει ωστόσο η κούραση και το απαιτητικό πρόγραμμα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας να μοιάζει με στίβο! Ο Άρης από τον κριό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ως τις 17/7 επομένως τρέχετε και δεν φτάνετε, οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, οι απαιτήσεις στην εργασία ακόμα μεγαλύτερες και ο ελεύθερος προσωπικός σας χρόνος εξαιρετικά περιορισμένος, γεγονός που θα σας φορτίζει με στρες. Όλη αυτή η κούραση ωστόσο θα αποφέρει και καρπούς αφού ως τις 12 Ιουλίου με την Αφροδίτη σε ορθή φορά από το ζώδιο των Διδύμων μπορείτε να δείτε οικονομικά οφέλη, ενώ έχετε και την ευκαιρία να διαχειριστείτε και να διαπραγματευτείτε καλύτερα τα οικονομικά σας ή και τις εκκρεμότητές σας. Μηνύματα από το παρελθόν, συναντήσεις με άτομα που είχατε να ακούσετε ή να δείτε καιρό αλλά και αναθεώρηση καταστάσεων είναι και αυτά μέσα στο μενού αυτού του μήνα ιδιαίτερα ως τις 12/7. Οι Γεννημένοι κοντά στις 31 Οκτωβρίου έως και  1 Νοεμβρίου εξακολουθείτε να βιώνετε αιφνιδιασμούς και αλλαγές στον τομέα των σχέσεών σας. Το ζητούμενο εδώ είναι να αποδεχθείτε ότι αλλάζει μορφή, αλλά και να ακολουθήσετε το ρεύμα ριζικών ανακατατάξεων σε αυτό τον τομέα.

Β’ Δεκαήμερο:  Κατά την διάρκεια του Ιουλίου νιώθετε για πρώτη φορά την επιρροή του Ουρανού που αγγίζει το δικό σας δεκαήμερο, έτσι λοιπόν υπάρχουν αυτοί οι αιφνιδιαστικοί λόγοι που διαταράσσουν την σταθερότητα σχέσεων και συνεργασιών ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 2 Νοεμβρίου.  Ο Ιούλιος ξεκινά κάπως σκληρά, με την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, να μπλοκάρει σημαντικά  κάποια ζητήματα που αφορούν συμφωνίες, έγγραφα, επικοινωνίες. Δεν λείπουν οι δυσάρεστες ειδήσεις αλλά και οι πικρές συνειδητοποιήσεις. Εσείς καλείστε να σφίξετε τα δόντια και να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, παίρνοντας σταθερές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σας.  Το διάστημα 12-26 Ιουλίου θα μπορέσετε να πάρετε ανάσα στα οικονομικά σας ενώ θα διαχειριστείτε προς όφελός σας χρέη, εκκρεμότητες, φορολογικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα.  Το δεύτερο μισό του μήνα κρίνεται αρκετά πιεστικό σχετικά με την εργασία σας, γιατί οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και θα είστε σε ένα συνεχές τρέξιμο.  Οι επικοινωνίες σας με το παρελθόν δεν θα λείψουν αυτό το μήνα, ενώ αρκετοί μπορεί να μετακινηθείτε και να επισκεφτείτε ένα μέρος γνώριμο και αγαπημένο.

Γ’ Δεκαήμερο:  Σταθεροποιούνται στόχοι, σχέδια και επιθυμίες σας κατά την διάρκεια αυτού του Ιουλίου αγαπητοί Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου.  Σε αυτό τον καλοκαιρινό μήνα ωριμάζουν τα θέλω σας, λαμβάνετε σταθερές αποφάσεις για την πορεία σας, ή κάνετε και συμφωνίες τις οποίες και περιμένατε εδώ και καιρό. Νιώθετε πιο σίγουροι, αποφασισμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε και αξίζετε ενώ είστε χαρακτηριστικά πιο επίμονοι και αφοσιωμένοι στους στόχους σας . Είναι ένας καλός μήνας για εσάς να διαπραγματευτείτε, αλλά και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.  Ο έρωτας παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, ενώ θα είστε αρκετοί οι τυχεροί που σε αυτό το μήνα της χρονιάς ο φτερωτός άγγελος θα χτυπήσει την καρδούλα σας με τα βέλη του. Ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, τα νομικά, την πορεία και προοπτική σχεδίων, μπαίνουν σε έναν κύκλο εξελίξεων και ενάρξεων από τις 20 του μήνα και έπειτα, η έκβαση για εσάς κρίνεται θετική.  Τα οικονομικά σας σταδιακά βελτιώνονται από τις 25 του μήνα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΤοξότης Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here