Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, τόσο σε βίντεο όσο και γραπτές. 


Α Δεκαήμερο: Πολλές από τις ανησυχίες σας υποχωρούν ή και λαμβάνουν λύσεις την περίοδο του Αυγούστου αγαπητοί μου Ζυγοί! Ο μήνας ξεκινά με κοινωνική διάθεση, ευκαιρίες επίτευξης στόχων, νέες γνωριμίες, δικτύωση, αλλά και με εύνοια στα αισθηματικά σας όπου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές.  Η τάση αυτή κορυφώνεται ως τις 12/8 όμως στην συνέχεια και η Αφροδίτη από το Λέοντα επηρεάζει θετικά το δεκαήμερό σας ως τις 19/8 προσφέροντας όμορφες ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, να απολαύσετε στιγμές, να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή, ή και οι ελεύθεροι να γνωρίσετε νέους ανθρώπους! Οι οικονομικές σας πιέσεις δεν λείπουν, αλλά από τις 3/8 υποχωρεί το έντονο άγχος για όλα όσα πρέπει να διευθετήσετε.  Στις 20/8 ο Άρης ξεκινά το 7μηνο ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, όπου εσάς συγκεκριμένα αναμένεται να σας ευνοήσει προσφέροντας την ώθηση για νέα μεγαλόπνοα σχέδια, για σπουδές / επιμόρφωση , ταξίδια σε εξωτερικό, αλλά και κινητοποίηση για να πάτε την ζωή σας ένα βήμα παρακάτω!  Από τις 27/8 είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας ενώ δεν λείπει η νευρικότητα!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Β Δεκαήμερο: Έντονος και παθιασμένος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αύγουστος για εσάς. Ο μήνας ξεκινά με τον Άρη από τον Ταύρο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, προκαλώντας ξαφνιάσματα στα οικονομικά σας. Βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού ή κάποιες οικονομικές εξελίξεις έρχονται διαφορετικά από ότι υπολογίζατε. Δεν λείπει ωστόσο και η συναισθηματική ένταση από πλευράς σας! Καθώς οδεύουμε στην 12η Αυγούστου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας ωθεί να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις, να  κάνετε μία προσωπική ανατροπή, ή και να εφαρμόσετε αλλαγές στην ζωή σας.  Αρκετοί επιθυμείτε αυτή την περίοδο να νιώσετε ελεύθεροι από καταστάσεις ή και ανθρώπους που σας καταπιέζουν και αυτό είναι κάτι που το πραγματοποιείται! Η Αφροδίτη από το Λέοντα, τονώνει ιδιαίτερα την κοινωνική σας διάθεση το διάστημα 20-28 Αυγούστου, όπου απολαμβάνεται στιγμές με πρόσωπα αγαπημένα. Στα αισθηματικά ευνοούνται νέες γνωριμίες, οι οποίες όμως δεν θα έχουν μία σταθερή προοπτική!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Γ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα ως τις 4 του μήνα και βρίσκεστε σε χαρούμενη διάθεση, έχετε όμορφες επικοινωνίες με φιλικά πρόσωπα και η κοινωνική σας ζωή, σας προσφέρει χαρούμενα νέα! Το διάστημα 3-11/8 είναι ευεργετικό για τα επαγγελματικά σας, για να προβάλετε την εργασία σας, να δεχθείτε υποστήριξη, αλλά και να μείνετε ικανοποιημένοι από τις εργασιακές και οικονομικές αποδόσεις!  Καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, νιώθετε κάπως περιορισμένοι και πιεσμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορείτε με άνεση να απολαύσετε τις ομορφιές του καλοκαιριού! Στα αισθηματικά σας αναμένονται κάποιες προκλήσεις και αρκετοί αναγκάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης! Ο Άρης από τον Ταύρο από τις 3-20 Αυγούστου αποτελεί για εσάς μία εστία αμφιβολίας και φόβου για τα οικονομικά αλλά και για προσωπικά ζητήματα. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε και αγχώνεστε σημαντικά. Η ερωτική σας ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος, δεν παύει όμως να διεισδύει και η ζήλεια!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠαρθένος Αύγουστος 2022
Επόμενο άρθροΣκορπιός Αύγουστος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ