Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, τόσο σε βίντεο όσο και γραπτές. 


Α Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τον Ερμή (τον κυβερνήτη σας) να εισέρχεται στις 4 του μήνα στο ζώδιο σας, χαρακτηρίζεστε από εξωστρέφεια , είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί  και έτοιμοι να μοιραστείτε ιδέες, να κάνετε μετακινήσεις, να γνωρίσετε ανθρώπους! Όλες αυτές οι όμορφες επικοινωνιακές τάσεις ισχύουν για εσάς ως και τις 10/8. Στα αισθηματικά σας ο μήνας έχει πάθος, ερωτισμό, ίντριγκα, παρασκήνιο αλλά και σχέσεις που αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σας, συνάμα η σεξουαλική σας ζωή αναζωπυρώνεται. Στα οικονομικά σας καταφέρνετε και βρίσκεστε κερδισμένοι μέσα από προσπάθειες ή και ευκαιρίες που σας δόθηκαν έως σήμερα. Στις 20/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα σημάνει την έναρξη μίας νέας απαιτητικής περιόδου για τα επαγγελματικά σας, όπου θα είστε «υπέρ-δραστήριοι» για να κατακτήσετε τους στόχους σας!  Στις 27/8 η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σας προφέρει ανανέωση και ευκαιρίες ενάρξεων, δεν παύει όμως να κυριαρχεί και η νευρικότητα γιατί θέλετε εδώ και τώρα να γίνουν κάποια πράγματα!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Β Δεκαήμερο: Σε έναν προκλητικό για τους περισσότερους Αύγουστο, εσείς αγαπητοί μου Παρθένοι είστε απελευθερωμένοι από τις δυσκολίες αλλά και έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας.  Το μόνο «αγκάθι» του  μήνα είναι το έντονο στρες που θα έχετε, αλλά και η κυκλοθυμία στην ψυχολογία σας, κατά επέκταση και στην συμπεριφορά σας. Ο μήνας ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Ουρανού στον Ταύρο, που σας επιβάλει ίσως και με τρόπο άναρχο να απελευθερωθείτε από ότι σας καταπιέζει και να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέους προορισμούς και κατευθύνσεις.  Η σύνοδος αυτή, μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά για να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προσωπικής επέκτασης.  Το διάστημα 10-16/8 με τον Ερμή από το ζώδιο σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό,  οι επικοινωνίες σας βρίσκονται στα καλύτερά τους, αλλάζετε παραστάσεις, ανανεώνεστε, γνωρίζετε κόσμο και έχετε χαρούμενα νέα που αποτελούν για εσάς την έκπληξη της εποχής!  Η Πανσέληνος στις 12/8 εντείνει το στρες για ζητήματα εργασίας, καθημερινότητας και φυσικής κατάστασης, θα νιώσετε ότι έχετε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε ή και να απομονωθείτε για λίγο μακριά από όλους και από όλα!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Γ Δεκαήμερο: Αύγουστος λοιπόν και με τον Άρη να κινείται στο 3ο δεκαήμερο του Ταύρου, είναι βέβαιο ότι είστε σε εγρήγορση για να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες για το μέλλον σας, να τολμήσετε αυτό που κάποτε διστάζετε. Τις ημέρες του Αυγούστου παραμένετε αεικίνητοι , αισιόδοξοι και … επεκτατικοί!  Η Πανσέληνος στις 12/8 εντείνει ωστόσο το στρες για θέματα που αφορούν την εργασία, τις υποχρεώσεις σας και για κάποιους υποθέσεις που συνδέονται με την φυσική κατάσταση! Αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό! Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα ωραίο, ανανεωτικό, ρομαντικό και απολαυστικό κλίμα, οι καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σας  είναι το διάστημα 3-11/8. Τέλος, το διάστημα 16-22/8 με τον Ερμή από το ζώδιο και δεκαήμερό σας, επωφεληθείτε των ευκαιριών για ταξιδάκια, γνωριμίες και ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, δείξτε όμως περισσότερη προσοχή ποιους εμπιστεύεστε!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων Αύγουστος 2022
Επόμενο άρθροΖυγός Αύγουστος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ