Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, τόσο σε βίντεο όσο και γραπτές. 

Α Δεκαήμερο : Ο Αύγουστος ξεκινά με σημαντικούς στόχους, σχέδια αλλά και με ενάρξεις που αφορούν τον τομέα των επαγγελματικών σας. Είστε αρκετά ενθουσιώδεις και δημιουργικοί για την καριέρα και τις προοπτικές της, ενώ σας προσφέρονται και σημαντικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ποιότητα της εργασίας σας, ή και να αποκαταστήσετε αυτόν τον τόσο σημαντικό τομέα της ζωής σας. Η κοινωνική σας ζωή, έχει και αυτή τις ομορφιές της, αφού το διάστημα 4-10/8 αναμένεται να έχετε αρκετές προτάσεις, γνωριμίες και να είστε περιζήτητοι στους κύκλους σας. Ευνοείται και μία μετακίνηση με φιλικό πρόσωπο σε αυτό το διάστημα. Από τις 20/8 ο Άρης ξεκινά το επτάμηνο ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, από αυτή την θέση θα σας ταλαιπωρήσει στα οικονομικά σας, να αναμένεται ότι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο πιεστικό αναφορικά με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις!

Β Δεκαήμερο: Προκλητικός αναμένεται ο Αύγουστος για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας, πολλά από όσα υπολογίζατε ή σχεδιάζατε για αυτό το μήνα της χρονιάς, φαίνεται ότι πηγαίνουν διαφορετικά από ότι περιμένατε. Ο αιφνιδιασμός λοιπόν θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Αυγούστου , ενώ στην εμπόλεμη ζώνη είναι φανερό ότι θα βρεθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Στις 2/8 η σύνοδος Άρη – Ουρανού προκαλεί κόντρες, ρήξεις, καβγάδες, χωρισμούς ανατροπές στον τομέα των σταθερών σας σχέσεων. Εσείς βρίσκεστε εξ απήνης  από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων που αυτή την περίοδο χαρακτηρίζονται αλλόκοτες, περίεργες ή και επιθετικές.  Στην συνέχεια στις 12/8 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου (με συμμετοχή Ουρανού) διεγείρει έντονα συναισθήματα, είστε αρκετά φορτισμένοι, προκύπτουν γεγονότα στην προσωπική ζωή (σπίτι, οικογένεια, εργασία)  που σας αποσυντονίζουν και σας απορρυθμίζουν! Το διάστημα 10-16 Αυγούστου, ενδείκνυται  για κοινωνικοποίηση, γνωριμίες, αλλά και για να έρθετε σε επαφή με φιλικά πρόσωπα ή και να κάνετε μία μετακίνηση με φίλο ή φίλη! Το διάστημα 20-28/8 θα είστε αρκετά δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας και πρόθυμοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Γ Δεκαήμερο:  Προκλητικός και πιεστικός ο Αύγουστος για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας. Στην πορεία του ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, διαταράσσει για τα καλά την ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με κόντρες, έριδες, αλλά και εξελίξεις που πιέζουν και απογοητεύουν! Η σχέση σας με το στενό σας περιβάλλον διαταράσσεται για τα καλά, ενώ αρκετοί καλείστε να επωμιστείτε την ευθύνη λανθασμένων επιλογών ή συμπεριφορών του χτες, ή πολύ απλά τα βαρίδια που επωμίζεστε αυτή την εποχή είναι μεγάλα και δεν σας αφήνουν την άνεση να χαρείτε το καλοκαίρι σας. Η ενεργοποίηση της Σεληνιακής Έκλειψης της 16ης Μαΐου κατά την διάρκεια του Αυγούστου, αναμένεται να φέρει και οριστικά κλεισίματα κύκλων για αρκετούς από εσάς. Οι πιέσεις και οι απογοητεύσεις κορυφώνονται με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές σας, αλλά και σας οδηγεί σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα! Το διάστημα 16-22 προσφέρεται για μετακινήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, ενώ η δικτύωση μπορεί να αποτελέσει αυτή την σανίδα που χρειάζεστε για να πάρετε ανάσα, δυνάμεις και να συνεχίσετε τον αγώνα!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός Αύγουστος 2022
Επόμενο άρθροΤοξότης Αύγουστος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ