Widgets Magazine

Καλή Χρονιά φίλοι μου Ζυγοί! Αναμφίβολα συγκαταλέγεστε στους «τυχερούς του 2021» και πραγματικά έχετε ανάγκη από αυτή την ανεμελιά ή και το άγγιγμα της τύχης που θα σας κάνει μετά από μία δύσκολη σειρά ετών, να χαμογελάσετε και πάλι και να ανακουφιστείτε από τα δεινά που έχετε περάσει ως τώρα.

Ο Δίας και ο Κρόνος έχουν κάνει το πέραμά τους στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, έτσι λοιπόν το 2021 αφενός ανοίγονται νέες σημαντικές ευκαιρίες για την βελτίωση και ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής, για την ανάπτυξη των δημιουργικών ή και επιχειρηματικών σχεδίων, από την άλλη πλευρά όλες οι παραπάνω θετικές συγκυρίες θα μπορέσουν να έχουν και μία σταθερή μορφή. Κατά την διάρκεια του 2021, γνωρίζετε πολύ καλά πλέον τι επιθυμείτε, τι σας δίνει χαρά, παύετε πλέον να κάνετε «εκπτώσεις» στα θέλω σας και γίνεστε αρκετά εκλεκτικοί και ποιοτικοί στις επιλογές σας. Μέσα σε αυτό το έτος ερωτεύεστε ή και σταθεροποιείται μία αισθηματική σχέση, αρκετοί από εσάς θα μπείτε σε διαδικασία απόκτησης απογόνου (μία διαδικασία που θα έχει ικανοποίηση αλλά και έξοδα συνάμα), ενώ αρκετοί θα καταστρώσετε τώρα νέα σχέδια και θα περάσετε πολύ πιο ανάλαφρες στιγμές.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου συχνά θα σας αιφνιδιάζει πιεστικά, σε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σας ή και τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους. Η τάση αυτή θα είναι πιο έντονη για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ιδιαίτερα την περίοδο 28/9-6/10. Κάποιες συνθήκες στα οικονομικά, πηγαίνουν διαφορετικά από ότι υπολογίζεται ενώ σπουδαίο είναι να μην αμελήσετε παρελθοντικά χρέη. Η χρονιά ωστόσο έχει και τα έξοδά της, τα οποία είναι πολύ πιθανό να αφορούν τα παιδιά, την τεκνοποίηση ή ένα μεγάλο σχέδιο που μπορεί εσείς να θέλετε να εκπληρώσετε. Σκαμπανεβάσματα στο εισόδημα του/της συζύγου είναι μέσα στις τάσεις αυτής χρονιάς. Εκτός από τον οικονομικό τομέα, η επιρροή του Ουρανού συχνά θα προκαλεί ξαφνικές ψυχολογικές εξάρσεις, οι οποίες και θα οφείλονται σε παρελθοντικές καταστάσεις τις οποίες καλείστε αυτή την χρονιά να τις εντοπίσετε και να τις αναγνωρίσετε. Στον ερωτικό τομέα, αρκετοί από εσάς θα «πειραματιστείτε» βάζοντας αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή με νέες εμπειρίες.

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς συχνά μπορεί να καθυστερεί την ομαλή εξέλιξη των εργασιακών σας δραστηριοτήτων, η έμπνευση και η δημιουργικότητα αποτελούν τις λέξεις κλειδιά για να μπορέσετε να έχετε θετική έκβαση στα επαγγελματικά σας. Σημαντικό είναι να κάνετε ένα πολύ καλό πλάνο των δραστηριοτήτων σας και να μην αμελείτε τα απαραίτητα. Στην φυσική σας κατάσταση παρόλο που δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας καλό είναι να δείξτε προσοχή σε μολύνσεις, αλλεργίες, δηλητηριάσεις. Η επιρροή του Ποσειδώνα είναι πιο αισθητή για τους γεννημένους 9-14 Οκτωβρίου.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, συνεχίζει να αποτελεί ένα μεγάλο αγκάθι για το ζώδιο σας μα πολύ περισσότερο για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί 15-17 Οκτωβρίου. Εσείς εξακολουθείτε να βιώνετε σημαντικές δυσκολίες στην πορεία του έτους, που αφορούν την προσωπική ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Αρκετές στιγμές αισθάνεστε σαν να γκρεμίζονται οι βάσεις που θεωρούσατε ότι ήταν στηριγμένες σε γερά θεμέλια, γεγονός που σας ωθεί να αρχίζετε να χτίζετε από την αρχή. Προβλήματα που αφορούν το γονιό, το γάμο, ή ακόμα και τον δικό σας ψυχισμό είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου και αυτό σας γίνεται αντιληπτό ήδη από το «καλημέρα» της νέας χρονιάς με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που σχηματίζεται τις 13/1.

Σημαντική ωστόσο θα είναι και η επιρροή που θα δεχθείτε από τις Εκλείψεις του 2021, όπου η επιρροή τους θα είναι αισθητή, σε επαφές, συμφωνίες, αποφάσεις που θα δρομολογήσετε στην πορεία του έτους. Αρκετοί αλλάζετε μονοπάτι, πορεία, ανανεώνετε τον τρόπο σκέψης αλλά και φιλοσοφίας της ζωής, ενώ εξαιρετικά σημαντικές θα σταθούν και οι γνωριμίες που θα κάνετε στην πορεία του έτους.

Τέλος, να μην ξεχνάμε ότι κατά την διάρκεια του 2021, ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος σε ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο σας (τον αέρα). Την περίοδο 30/1-21/2 , 30/5-22/6 και στην συνέχεια 27/9-18/10 είναι τα χρονικά διαστήματα που θα κάνετε σπουδαίες αναθεωρήσεις ενώ δεν θα λείψουν και επαφές σας με άτομα του παρελθόντος.

 

ΔΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΟΥ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠαρθένος 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΣκορπιός 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here