Widgets Magazine

Το 2021 είναι μία χρονιά κατά την οποία επωμίζεστε πολύ περισσότερες ευθύνες, με κεντρικό άξονα των εξελίξεων τα επαγγελματικά καθώς και η προσωπική οικογενειακή ζωή όπου αυτοί αναμένονται να είναι και οι τομείς που θα έχετε και τις πιο σημαντικές εξελίξεις αλλά και αλλαγές.

Ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου, συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας αλλά και της εργασίας σας. Σας δίνονται ευκαιρίες να εξελίξετε το επάγγελμα σας, να ξεκινήσετε ή και να διευρύνετε ένα νέο κύκλο εργασιών. Το γεγονός αυτό σας κρατά δραστήριους αλλά και οραματιστές. Ο Κρόνος και αυτός στο ίδιο ζώδιο φορτώνει το πρόγραμμά σας με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, ενώ δείχνει πως όποια νέα εξέλιξη υπάρξει στον εργασιακό σας τομέα, θα χρειαστεί από μεριάς σας και σκληρή δουλειά! Ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος, παραμελώντας συχνά τον εαυτό σας. Η διατροφή σας θα είναι άτσαλη, ενώ χαρακτηριστικές θα είναι και οι μεγάλες αυξομειώσεις βάρους που θα πρέπει να ελέγξετε. Την Άνοιξη το σύντομο πέρασμα του Δία το ζώδιο του Ιχθύ (15/5-29/7) επρόκειτο να ευεργετήσει τον τομέα των σχέσεων για εσάς που είστε γεννημένοι κοντά στις 23-25/8, παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.
Ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου η οποία για εσάς κρίνεται άκρως ευεργετική, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 28/8 έως και 5/9. Οι εκπλήξεις αυτή τη χρονιά δεν θα λείπουν, είτε αυτό αφορά νέες προτάσεις, νέα σχέδια, νέες συμφωνίες, νέες επαφές, είτε αφορά την διεύρυνση των οριζόντων σας με κάθε τρόπο! Το μυαλό σας είναι ανοιχτό και μπροστά για την εποχή, χαρακτηριστικές αυτή τη χρονιά θα είναι οι καινοτομίες σας στα επαγγελματικά ή ακόμα και οι ευκαιρίες να αναπτύξετε νέες γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε!

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς επηρεάζει το 2021 εσάς που έχετε γεννηθεί 10-15 Σεπτεμβρίου, όπου οι διαθέσεις στον τομέα των σχέσεών σας είναι μεταβαλλόμενες. Τη μία στιγμή μπορεί να βιώνετε στιγμές παραμυθένιες και να αισθάνεστε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό, την άλλη στιγμή τα γεγονότα φαίνεται ότι θα διαψεύδουν την αρχική σας εκτίμηση! Σημαντικό είναι τον τομέα των σχέσεων να δείξετε μεγάλη προσοχή στις επιλογές σας και να έχετε κατά νού πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω πυρπολεί με ερωτικό πάθος την αισθηματική ζωή των Παρθένων που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα κοντά στις 15-17 Σεπτεμβρίου. Ο έρωτας σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μία φάση ουσιαστικής αναγέννησης της ζωής σας. Αρκετοί μπορεί να αποκτήσετε έναν απόγονο αυτή τη χρονιά.

Οι Εκλείψεις του 2020 φέρνουν σημαντικούς μετασχηματισμούς στις βασικές δομές της ζωής σας, δηλαδή στο σπίτι , στην οικογένεια, στην καριέρα … Σε μία τόσο «φορτωμένη» σε υποχρεώσεις χρονιά, εσείς συχνά μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι ή και καταπιεσμένοι από το περιβάλλον σας … Σημαντικό είναι να βρείτε τις διεξόδους εκείνες που θα σας δίνουν χαρά!

 

ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΟΥ 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΖυγός 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here