Widgets Magazine

Καλή Χρονιά φίλοι μου Σκορπιοί! Το 2021 είναι μία σκληρή και δοκιμαστική χρονιά για εσάς, χρονιά ευθυνών αλλά και ανατροπών θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω, ωστόσο θα τα καταφέρετε, μην ξεχνάτε ότι είστε οι πιο «δυνατοί» του ζωδιακού όπου είναι στην φύση και στην ιδιοσυγκρασία σας, να αναγεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας, η πορεία της ζωής σας άλλωστε σας το έχει αποδείξει ….

Δίας και Κρόνος έχουν εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου και από αυτή την θέση αισθάνεστε πολλές φορές στην πορεία του έτους την υπερφόρτωση ευθυνών, αλλά και υποχρεώσεων που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και πολύ προσωπικές σας υποθέσεις. Αρκετοί καλείστε να επιμεληθείτε πολύ παραπάνω τους συγκεκριμένους τομείς, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τους γονείς, το γάμο, το οίκημα, τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Δεδομένου ότι ένα βασικό χαρακτηριστικό σας είναι να θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε όλα, αυτή την χρονιά οι εξελίξεις και τα γεγονότα ίσως σας ωθήσουν να το «παρακάνετε»! Μέσα στις δοκιμασίες που δέχεστε δεν λείπουν όμως και οι θετικές στιγμές οι οποίες και σας βοηθούν να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης, ή ακόμα και του να βρείτε λύση στα προβλήματά σας, την στιγμή που μπορεί να αισθάνεστε αρκετά πηγμένοι! Πιο πιεσμένοι από τις ευθύνες του Κρόνου θα είστε αυτό το έτος οι γεννημένοι 23/10 έως 4/11

Ο Ουρανός από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, συνεχίζει και αυτή τη χρονιά να «αιφνιδιάζει» με ισχυρά «ρίχτερ» ανατροπών και ρήξεων σχέσεις και συνεργασίες σας. Η τάση αυτή είναι πιο έκδηλη για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί 28 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου. Χωρισμοί, διασπάσεις, ρήξεις, αναμένεται να σας αναστατώσουν αυτή την χρονιά, όμως οι συνέπειες των παραπάνω ξαφνικών και δυσάρεστων εξελίξεων θα έχουν βαρύ αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, ή θα χρειαστεί να επωμιστείτε νέες ευθύνες και να ξεκινήσετε να χτίζετε από την αρχή! Δεν θα λείψουν όμως και οι περιπτώσεις Σκορπιών, που εντελώς απρόσμενα οι συνθήκες μπορεί να σας αναγκάσουν σε έναν γάμο, κάτι το οποίο προκύπτει ξαφνικά, ενώ δεν το είχατε στο πρόγραμμα και η επιλογή αυτή να εγκαινιάζει μία νέα εποχή σημαντικών ευθυνών. Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη χρονιά παρατηρείτε μία μεγάλη αλλαγή στην δομή των σταθερών σας σχέσεων, γεγονός που δεν σας είναι ευχάριστο

Αρκετά πιο ανάλαφρη, ικανοποιητική αλλά και ρομαντική θα είναι η χρονιά για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί 10-16 Νοεμβρίου όπου ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ, ετοιμάζεται να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή αγάπη, την αγάπη έτσι όπως την είχατε ονειρευτεί και την προσδοκούσατε. Συνάμα αυτή την χρονιά είστε ιδιαίτερα «καλλιτεχνικοί», εμπνευσμένοι, αρκετά πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Την περίοδο της Άνοιξης και πιο συγκεκριμένα από τις 15/5 έως και τις 29/7 η προσωρινή είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ιχθύ, θα δώσει την αναγέννηση επιθυμιών. Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί 23-25 Οκτωβρίου δέχεστε αυτή την περίοδο εύνοια στον έρωτα, στην δημιουργικότητα ενώ η ικανοποίηση, η χαρά και η θετική προοπτική  μπορεί να προκύψει μέσα από την εξέλιξη των παιδιών σας.

Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας προσδίδει την μαχητικότητα του πνεύματος αλλά και τα αστείρευτα αποθέματα επιμονής του νου που σας βοηθούν εντέλει να πετύχετε σε στόχους σας. Η τάση αυτή είναι πιο ισχυρή για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 16-18 Νοεμβρίου. Στην πορεία αυτής της χρονιές έρχεστε σε σημαντικές επαφές, γνωριμίες ή και συμφωνίες που θα υποστηρίξουν σημαντικά τα σχέδιά σας. Αποφύγετε ωστόσο την σκληρότητα και την απολυτότητα του λόγου σας.

Οι Εκλείψεις της χρονιάς αναμένεται να προβληματίσουν τον οικονομικό σας τομέα, όπου και οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν σε περικοπές ή και μία πιο επιμελή διαχείριση, ιδιαίτερα τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο.

 

ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΟΥ 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΤοξότης 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here