Widgets Magazine

Το 2018 είναι ένα έτος εναλλαγών για την αισθηματική σου ζωή! Δεν θα λείψουν τα δυνατά ερωτικά πάθη και οι συγκινήσεις ,  θα υπάρξουν όμως και οι δοκιμασίες μέσα από τις οποίες θα πρέπει  αφενός να προσαρμοστείς σε αλλαγές που θα συμβούν, αφετέρου θα χρειαστεί να πάρεις ώριμες αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής!

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του 2018 για σένα, είναι η πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου αυτό το έτος θα επηρεάσει πολύ περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις αλλά και τα προβλήματα που κατά κύριο λόγο αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή, δεν θα σου επιτρέπουν να απολαύσεις με ανεμελιά την αισθηματική σου ζωή! Αν είσαι ήδη σε έναν γάμο ή συμβιώνεις με τον σύντροφό σου, τότε να αναμένεις ότι η χρονιά θα έχει τις δυσκολίες της και απαιτεί οργάνωση, υπευθυνότητα και σοβαρότητα τόσο στα απλά ζητήματα που θα προκύπτουν όσο και στα πιο σύνθετα!  Ευκαιρίες νέων ερωτικών γνωριμιών για σένα που είσαι του 1ου δεκαημέρου σου δίνονται πολύ περισσότερο από το Νοέμβριο του 2018, όπου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη!

Η νέα χρονιά, θα αποτελέσει σταθμό για να μπορέσεις να ανακτήσεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου και για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στα πραγματικά σου θέλω  για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!  Μέχρι και το Νοέμβριο θα αναθεωρήσεις κάποιες από τις αξίες σου, θα επιζητήσεις και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να αποκτήσεις  καλύτερες συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό που θα παρατηρήσεις πιο  έντονα αυτή τη χρονιά θα είναι η ανάγκη σου να επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο  σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα! Η Έκλειψη του Ιανουαρίου,  αλλά και του Αυγούστου, επηρεάζουν άμεσα το δικό σου δεκαήμερο, φέρνοντας ξαφνικά την εκπλήρωση των προσδοκιών σου!

Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του Ζυγού, μέχρι τον Μάιο του 2018, δέχεσαι την επιρροή του Ουρανού που κινείται στο 3ο δεκαήμερο του Κριού! Αλλιώς μπορεί να υπολογίζεις την πορεία μίας σχέσης και αλλιώς μπορεί να εξελιχθεί … Οι εναλλαγές αλλά και η αστάθεια στην κατάσταση των σχέσεών σου, θα είναι στοιχεία που δεν θα λείψουν λοιπόν ως και την Άνοιξη του 2018. Η Έκλειψη Ηλίου του Φεβρουαρίου θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον  ερωτικό σου τομέα ενώ δεν αποκλείεται τότε να μπει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα ζήσεις δυνατές στιγμές, ο οποίες όμως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια!  Την περίοδο του Ιουλίου η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου (στις 13 του  μήνα) φέρνει δυσάρεστες εκπλήξεις για την πορεία μίας μόνιμης σχέσης σου!

Επανασυνδέσεις σχέσεων 2018

23 Μαρτίου έως 15 Απριλίου : Με τον Ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Κριού, μία ερωτική επανασύνδεση είναι αναμενόμενη για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

31 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο δικό σου ζώδιο  δίνοντας ευκαιρίες αναθεώρησης σχέσεων του παρελθόντος ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

18 Ιανουαρίου -11 Φεβρουαρίου 2018:  Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι εφικτή η ερωτική ανανέωση αλλά και οι όμορφες στιγμές μέσα από νέες γνωριμίες!

7-31 Μαρτίου 2018:  Ευχάριστες αλλαγές, πρωτοβουλίες αλλά και εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή θα σε φέρουν στην αγκαλιά ενός έρωτα (είναι πολύ πιθανό αυτός ο έρωτας να είναι από το παρελθόν

7 Αυγούστου-9 Σεπτεμβρίου : Τι το καλύτερο από το να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές σε αυτό το χρονικό διάστημα! Η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σου ζώδιο, τονώνοντας την επιθυμία για συντροφικότητα! Ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων είναι εφικτές αυτή την περίοδο.

16 Νοεμβρίου-2 Δεκεμβρίου: Μετά την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπορέσεις να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στα αισθηματικά!

 

Astro Coins Ετήσιας Προσωπικής πρόβλεψης

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠαρθένος 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΣκορπιός 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here