Widgets Magazine

Το 2018 είναι η χρονιά σου και η αισθηματική σου ζωή  είναι πραγματικά στα δικά σου χέρια! Αυτό σημαίνει ότι έχεις την δυνατότητα  να οδηγήσεις τις καταστάσεις ακριβώς εκεί που εσύ θα επιλέξεις! Ο Δίας  συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου,  έτσι λοιπόν ως τον Νοέμβριο του 2018 η ανάπτυξη, η εξέλιξη, η τύχη και η ευκαιρία , σε βοηθούν να κάνεις βήματα επιτυχίας ακόμα και στον έρωτα …

Αν είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου,  ο Δίας μπορεί να μην περνάει από το δικό σου δεκαήμερο, σίγουρα όμως μπορείς να αυτή τη χρονιά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έδωσε από το φθινόπωρο του 2017. Με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω (επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο), θα  μπορέσεις αυτή τη χρονιά με πιο συγκροτημένο νου, να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξή σου!  Από τον Μάιο του 2018 και έπειτα, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει σπουδαίες και σημαντικές αλλαγές στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων … Ο σύντροφός σου , το άτομο που διατηρείς εδώ και καιρό ένα μόνιμο δεσμό, θα σε αιφνιδιάσει αυτή τη χρονιά με τις εναλλαγές του! Πολύ πιθανό όμως είναι  ότι μπορεί και τα δικά σου ζητούμενα από την σχέση σου να αλλάξουν!

Πιο τυχερό θα είναι το 2018 για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο Δίας  θα επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο στους περισσότερους μήνες του 2018, δίνοντας σημαντικές προοπτικές για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα προσωπικά σου σχέδια και τις επιθυμίες.  Αναζητάς μία νέα γνωριμία; Θέλεις η ήδη υπάρχουσα σχέση σου να έχει μία σημαντική προοπτική; Όλα είναι πιθανά αρκεί να τα τολμήσεις!  Τον Ιανουάριο  και τον Σεπτέμβριο 2018, το εξάγωνο  του Δία με τον Πλούτωνα, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα αδύνατα να γίνουν δυνατά, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις  11 με 12 Νοεμβρίου!  Τον Μάιο και τον Αύγουστο, οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 4-6 Νοεμβρίου!  Οι Εκλείψεις του 2018 που επηρεάζουν άμεσα το δικό σου δεκαήμερο είναι η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου (31 του  μήνα) και η Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου (στις 11 του μήνα). Δεν θα λείψουν οι αλλαγές , οι ανατροπές, αλλά και οι αιφνίδιες ανακατατάξεις στους στόχους που έχεις για το μέλλον σου!

Όσο για σένα που είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου, το 2018 σου χαμογελά και σου δίνει την προοπτική για γνωριμίες που θα έχουν βάθος, ουσία και προοπτική.  Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου, του Μαρτίου, του Απριλίου και του Οκτωβρίου ως και τις 8 Νοεμβρίου είναι τα χρονικά διαστήματα που ο Δίας θα κινείται στο δικό σου δεκαήμερα προσφέροντας σου την τύχη, την ευκαιρία και τις προοπτικές για να  μπορέσεις να πετύχεις τα προσωπικά σου σχέδια-ακόμα και αν αυτό είναι η εύρεση ενός συντρόφου, ή η επισημοποίηση μίας σχέσης-. Η Έκλειψη του 2018 που σε επηρεάζει άμεσα, είναι  η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2018 στο ζώδιο του Υδροχόου. Ξαφνικές αλλαγές στις κατάσταση της προσωπικής σου ζωής , θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σου προκαλέσουν ένταση.

Επανασυνδέσεις σχέσεων 2018

5-31 Οκτωβρίου:  Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιο σου, επηρεάζοντας κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Μία επανασύνδεση θα μπορούσε να είναι εφικτή αυτή την περίοδο!

9 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Δίας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο 3ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Τώρα μπορεί να ξεκινήσει ξανά, κάτι που είχε μείνει στη μέση στα αισθηματικά σου!

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

11 Φεβρουαρίου – 7 Μαρτίου:  Με την Αφροδίτη από το ζώδιο τον Ιχθύων αποχαιρετάς τον χειμώνα και υποδέχεσαι την Άνοιξη ακόμα και στα αισθηματικά σου! Σε αυτή την χρονική περίοδο του έτους, η αισθηματική σου ζωή αποκτά περισσότερο χρώμα και συναίσθημα!

31 Μαρτίου-24 Απριλίου: Η Αφροδίτη θα κινείται αυτή την περίοδο στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου (στον Ταύρο) και η ανάγκη για δέσμευση, ζεστασιά, συντροφικότητα θα είναι τονισμένη, συνάμα όμως θα μπορεί και να ικανοποιηθεί!

9 Σεπτεμβρίου-5 Οκτωβρίου:  Η Αφροδίτη εισέρχεται  στο ζώδιο σου και προετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομη! Σε αυτό το χρονικό διάστημα εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, έχεις σημαντικές ευκαιρίες αισθηματικής ανανέωσης!

02-31 Δεκεμβρίου: Η χρονιά κλείνει τον κύκλο της με την Αφροδίτη να επιστρέφει για μία ακόμα φορά στο ζώδιο σου σε ορθή φορά! Δικαίως λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι το 2018 ξεκινά αλλά και ολοκληρώνεται με εσένα να κρατάς την σκυτάλη του έρωτα και να είσαι από τους πιο κερδισμένους της χρονιάς.  Το φινάλε του 2018 σε βρίσκει πλήρως ικανοποιημένο από την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής!

Astro Coins Ετήσιας Προσωπικής πρόβλεψης

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΤοξότης 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here