Widgets Magazine

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αυτό ακριβώς είναι το δικό σου σύνθημα για το 2018 όπου επιτέλους υπάρχουν ευχάριστα γεγονότα τα οποία και θα σε ανταμείψουν για την αναμονή που έκανες τα τελευταία χρόνια!

Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και η εκφραστικότητά σου καθώς και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών, θα συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη  μίας πιο ευχάριστης νότας στην καθημερινότητά σου αυτή τη χρονιά! Νέες ιδέες, ευχάριστα μηνύματα, ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται για να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα σε αυτή τη χρονιά! Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων αλλά και με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω δηλώνουν ότι το νέο έτος δεν θα λείψει ούτε η εκπλήρωση ονείρων, αλλά ούτε και η αισθηματική ολοκλήρωση μέσα από την ανάπτυξη ενός δυναμικού έρωτα. Αυτά ισχύουν πολύ περισσότερο για τους Παρθένους του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου (ελπίζω να είσαι ένας από αυτούς)!

Δεν θα λείψουν ωστόσο οι σημαντικές στιγμές και στην αισθηματική ζωή των παρθένων του 1ου δεκαημέρου! Είσαι ένας από αυτούς; Τότε το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα περιβάλλει με περισσότερη «ποιότητα» και ανθεκτικότητα την αισθηματική σου ζωή ! Μπορεί να αποκτήσεις περισσότερες ευθύνες από την απόκτηση ενός παιδιού! Το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει την ανανέωση και την ευκαιρία γνωριμιών για εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου (23-24/8).

 

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

1-18 Ιανουαρίου 2018 :  Το 2018 ξεκινά με έρωτα, με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω να  σου προσφέρει όμορφες συγκινήσεις αλλά και ευκαιρίες για την σταθεροποίηση μίας σχέσης (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο)

11Φεβρουαρίου- 7 Μαρτίου: Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων η αισθηματική σου ζωή αποκτά την τρυφερότητα, τον ρομαντισμό, την ζεστασιά και την συντροφικότητα.

10 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου: Με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σου ζώδιο σε αυτή την περίοδο του έτους μπορείς να προγραμματίσεις καλοκαιρινές, ανέμελες, ερωτικές διακοπές!

 

Astro Coins Ετήσιας Προσωπικής πρόβλεψης

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΖυγός 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here