Widgets Magazine

Δεν το λες και εύκολο το κλίμα αυτής της Τετάρτης, αφού για μία ακόμα φορά έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου στην 2η μοίρα. Είπα να σας το ρίξω λίγο στο χιούμορ, για να ξεφύγουμε από τις δύσκολες προβλέψεις, η αλήθεια είναι όμως ότι ο Άρης με τον Ουρανό – όπως μας απέδειξαν και το καλοκαίρι που πέρασε- δεν αστειεύονται. Ένα τηλεφώνημα από άτομο που επηρεάζεται από αυτή την όψη, μου έκοψε κάθε διάθεση για χιούμορ έτσι λοιπόν είμαι εδώ για να σας μεταφέρω συνοπτικά αυτά που πρέπει να προσέξετε αυτή την Τετάρτη:

  • Κάθε δράση προκαλεί αντίδραση, σημαντικό είναι λοιπόν τις ημέρες αυτές, ιδιαίτερα αυτή την Τετάρτη να αναλογίζομαστε τις συνέπειες των πράξεων και των επιλογών σας πριν προχωρήσουμε σε τολμηρές ενέργειες.
  • Νευρικές αντιδράσεις μπορεί να πάρουν μία επικίνδυνη μορφή. Επιπλέον αυτές τις μέρες κάποιες ανθρώπινες αντιδράσεις δεν θα έχουν λογική μορφή και θα οδηγούνται στην ακρότητα.
  • Κυριαρχούν η υπερένταση και το στρες, σημαντικό είναι να βρούμε τρόπους διαχείρισης και εκτόνωσης της ενέργειας με τρόπο εποικοδομητικό.
  • Δείξτε προνοητικότητα σε κάθε μορφή δράσης για αποφυγή ατυχημάτων (αυτό ήταν ακριβώς το τηλεφώνημα που σας περιέγραψα παραπάνω ότι δέχθηκα)
  • Βασική ανάγκη;;; Η απελευθέρωση από κάθε τι που καταπιέζει και εγκλωβίζει. Συνεπώς θα προκύψει η αποδέσμευση από καταστάσεις που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Η αποδέσμευση αυτή θα γίνει με τρόπο επαναστατικό. Εκρηκτικοί καβγάδες λοιπόν στο μενού της ημέρας και οι ρήξεις θα φέρουν την λήξη σχέσεων (φιλικών, συλλογικών, επαγγελματικών αλλά και ερωτικών)
  • Σεξουαλική λίμπιντο ανεβασμένη, αυτό δεν το λες και κακό, ίσα – ίσα που η σεξουαλική δράση θα αποτελέσει διέξοδο, σε όλο αυτό το τεταμένο ενεργειακό κλίμα…. Μάλιστα με το τετράγωνο Άρη  – Ουρανού διακρίνουμε και την απελευθέρωση από ταμπού… Ωστόσο σας προετοιμάζω ότι οι νέες σεξουαλικές περιπτύξεις δεν φέρνουν πάντα την προοπτική για μία συνέχεια που θα φέρει την σταθερότητα μίας σχέσης.

 

Ποιοι επηρεάζονται άμεσα;

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε αυτές τις μέρες πρέπει να είστε οι Ταύροι 21-25/4, οι Λέοντες 23-27/4,  οι Σκορπιοί 23-27/10, και οι Υδροχόοι 20-24/1. Επιρροή δέχεστε και όσοι έχετε στον αστρολογικό σας χάρτη προσωπικούς πλανήτες  και ακμή 1ου , 4ου, 7ου και 10ου οίκου κοντά στην 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Κριός :Προσοχή σε ρήξεις σε φιλικά και συλλογικά περιβάλλοντα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για τολμηρές δράσεις αλλά και επενδύσεις γιατί δεν θα  μπορούν να έχουν μία σταθερή μορφή. Ταύρος: Δέχεστε άμεση επιρροή, χρήσιμο λοιπόν είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις πρωτοβουλίες της ημέρας, ενώ μείνετε ψύχραιμοι στις αλλαγές που προκύπτουν τώρα αλλά και στις εντάσεις και στις ανακατατάξεις που προκύπτουν στα επαγγελματικά σας. Δίδυμος:  Αποφύγετε την νευρικότητα αλλά και τις υπερβολικές αντιδράσεις στο περιβάλλον σας. Μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε νέα σχέδια που δεν τα έχετε ακόμα οργανώσει σωστά. Συγκρατήστε τα λόγια σας και αποφύγετε τα ξεσπάσματα. Καρκίνος: Αποφύγετε τον θυμό που προκύπτει από φόβους, ανασφάλειες, απωθημένα. Ρήξεις με πρόσωπα του κοινωνικού κύκλου, αλλά και εκνευρισμός για  συσσωρευμένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Λέων: Έντονες αντιδράσεις αλλά και ανακατατάξεις στις σχέσεις σας. Ρήξεις με πρόσωπα που κατέχουν μία σημαντική θέση για εσάς. Επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται στο στόχαστρο ανακατατάξεων. Παρθένος: Έντονη υπερένταση και στρες που εκδηλώνεται και στην φυσική σας κατάσταση. Βρείτε τρόπους διεξόδους και εκτόνωσης της ενέργειας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Ζυγός: Ξαφνικά καβγαδάκια με τα παιδιά σας, κάποιες επιθυμίες σας ανατρέπονται /αλλάζουν … Ερωτικά απελευθερώνεστε και ξεφεύγετε από τις άμυνές σας.  Σκορπιός:  Αποφύγετε τις οικογενειακές κόντρες και δείξτε την ψυχραιμία σας όταν οι άνθρωποι που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σας (σύντροφος / συνεργάτες) αλλάζουν διαθέσεις απέναντι σας. Τοξότης:  Δείξτε προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις για την αποφυγή μικρών ατυχημάτων. Δεν λείπουν οι καβγάδες ιδιαίτερα σε εργασιακούς χώρους. Αιγόκερως: Διαφυλάξτε ότι σας ανήκει δείχνοντας προνοητικότητα σε θέματα οικονομικά. Δεν λείπουν οι αιφνιδιασμοί από έκτακτες δαπάνες που πρέπει να γίνουν! Υδροχόος: Είστε ιδιαίτερα εκρηκτικοί και επαναστατικοί στις αντιδράσεις σας και το γεγονός αυτό μπορεί να προκαλέσει κόντρα με το οικογενειακό περιβάλλον. Αποφύγετε τα έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα που προκύπτουν από τη νευρικότητά σας αλλά και από τον εκνευρισμό που προκύπτει εξαιτίας των αιφνίδιων εξελίξεων. Ιχθύς: Νιώθετε εξαντλημένοι ψυχικά, πνευματικά αλλά και σωματικά και έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας “ρουφούν” την ενέργεια. Υπάρχουν αλλαγές στα προγράμματά σας, στις συμφωνίες σας ενώ κάποιες ειδήσεις μπορεί να σας προκαλέσουν ένταση.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here