Widgets Magazine

Η σκέψη της ημέρας: Τις μάχες της ζωής δεν τις κερδίζει πάντα ο ισχυρότερος ή ο ταχύτερος, αλλά αργά ή γρήγορα αυτός που κερδίζει  είναι αυτός που πιστεύει ότι μπορεί!

 

Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο το κλίμα αυτής της εβδομάδας, η ενέργεια γύρω μας είναι αρκετά τεταμένοι και οι ρυθμοί μας αρκετά έντονοι. Αυτή την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω και είμαστε επικεντρωμένοι περισσότερο στα πρέπει της λογικής, αφήνοντας στην άκρη τα θέλω της καρδιάς. Είμαστε δοσμένοι στα καθήκοντα, στις εργασίες, στα επαγγελματικά αλλά και σε όλα όσα έχουμε αναλάβει αυτό τον καιρό στην πλάτη μας για να ολοκληρώσουμε με υπευθυνότητα! Δεν υπάρχουν λοιπόν πολλά περιθώρια για ανεμελιά ή καλοπέραση, ενώ γύρω μας βλέπουμε τα γεγονότα να τρέχουν…. Το ξεκίνημα της εβδομάδας λοιπόν μας βρίσκει με πολλές συσσωρευμένες ευθύνες που απαιτούν πολύ καλή διαχείριση για να αποφύγουμε το στρες. Όπως κάθε μέρα όμως, έτσι και αυτή την Τρίτη , υπάρχουν οι “τυχεροί” αλλά και ….οι “ρηγμένοι” δηλαδή αυτοί που επρόκειτο να δυσκολευτούν πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Πάμε να δούμε;

 

Οι τάσεις της ημέρας

Κριός: Επικεντρώνεστε σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σας, όμως αρκετές στιγμές πιέζετε πολύ περισσότερο τις καταστάσεις για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ταύρος: Βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Δίδυμος: Συναισθηματικές πιέσεις και αναμοχλεύσεις, άγχος για τα οικονομικά. Καρκίνος: Μέρα που επικεντρώνεστε περισσότερο στις σχέσεις, στις συνεργασίες σας και προσπαθείτε να βάλετε σε μία ροή όλα όσα πρέπει να κάνετε μαζί με άλλους ανθρώπους. Λέων: Πιεστικό το πρόγραμμα της ημέρας, με την εργασία να απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σας. Βάλετε χρονοδιάγραμμα και αποφύγετε το στρες. Παρθένος: Μέρα ιδανική για να εκφραστείτε, να επικοινωνήσετε αλλά και να αφήσετε την δημιουργικότητα σας ελεύθερη, τα αισθηματικά ευνοούνται. Ζυγός: Οι συναισθηματικές πιέσεις και εντάσεις δεν λείπουν, ενώ οι ευθύνες είναι πολλές. Ιδανική μέρα για να βάλετε τα σχέδιά σας σε μία τάξη. Σκορπιός: Μέρα γεμάτη επικοινωνίες, ιδέες αλλά και βιασύνη από την πλευρά σας να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Προσοχή σε κόντρες και αντιδράσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Τοξότης: Μέρα ιδανική για την διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων. Οι πρωτοβουλίες σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε κάποια προσωπικά σας σχέδια. Αιγόκερως: Αφοσιωθείτε περισσότερο σε εσάς, σε όλα αυτά που έχετε αφήσει στην μέση και έφτασε η στιγμή να τα βάλετε μπροστά, πείτε ναι σε φιλίες / επαφές  και αφήστε περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό σας να κάνετε νέα όνειρα. Η μέρα είναι ιδανική για νέα σχέδια. Υδροχόος: Αρκετά πιεσμένοι και εσωστρεφείς, προσπαθήστε να μην τρώγεστε με τα ρούχα σας και συγκρατήστε την αντιδραστικότητα που εκδηλώνετε με τρόπο νευρικό. Ιχθύς: Μέρα ιδανική για συναντήσεις και επαφές που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας. Ο έρωτας καλά κραττεί !

Οι αισιόδοξοι

Γεμάτοι ενέργεια, αυτοπεποίθηση,  βελτιωμένη διάθεση με εύνοια σε επικοινωνίες / συμφωνίες / επαφές είστε οι  Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.  Οι μεν Ταύροι και Σκορπιοί είστε αρκετά δημιουργικοί, κοινωνικοί, δεν λείπουν οι ευχάριστες επικοινωνίες / επαφές που αφορούν αισθηματικά / επιχειρηματικά σχέδια. Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, έχετε αρκετές συζητήσεις και επαφές για νέα σχέδια που μπαίνουν τώρα στα σκαριά. Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες είστε αρκετά επικοινωνιακοί και βελτιώνετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

 

Οι ερωτευμένοι αλλά και οι δημιουργικοί …

Οι Ταύροι – Σκορπιοί, Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, έχετε ευκαιρίες ανανέωσης της αισθηματικής σας ζωής.  Την προσοχή σας όμως παρακαλώ γιατί οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και η σταθερότητα μίας αισθηματικής εξέλιξης είναι θέμα μόνο προσωπικού ωροσκοπίου! Εύνοια στα αισθηματικά σας αυτή την περίοδο στα αισθηματικά δέχεστε ωστόσο και όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 9 Ιανουαρίου , 9 Ιουλίου, 9 Μαΐου , 11 Νοεμβρίου.

 

Εσείς  που μπορείτε να βρεθείτε ικανοποιημένοι μέσα από επαφές / επικοινωνίες / συμφωνίες αλλά υπάρχει και μία ανάσα δημιουργικότητας στην καθημερινότητά σας είστε οι Παρθένοι που γεννηθήκατε κοντά στις 27 Σεπτεμβρίου αλλά και οι Ιχθύες που γεννηθήκατε κοντά στις 25 Φεβρουαρίου.

Οι ευνοημένοι στα οικονομικά

Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί γεννηθεί κοντά στις 26 Μαρτίου και οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Σεπτεμβρίου. Εύνοια σήμερα (αλλά και αυτή την εβδομάδα) στα οικονομικά δέχεστε και οι Κριοί που έχετε γεννηθεί περίπου 7-9 Απριλίου και οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 9-11 Οκτωβρίου.

 

Οι … νευρικοί

Οι Ταύροι , Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ήδη βιώνετε μία έντονη περίοδο έντασης, ανατροπών και προκλήσεων που πρέπει να τις διαχειριστείτε με ψυχραιμία και υπομονή. Οι μεν Ταύροι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 21-23 Απριλίου έχετε ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές που αφορούν τους στόχους και την καριέρα σας. Οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί περίπου 23 ως 25 Ιουλίου περνάτε μία έντονη κρίση αλλαγών σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας , οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 23 με 25 Οκτωβρίου βιώνετε συναισθηματικές εντάσεις εξαιτίας ζητημάτων που αφορούν κατά κύριο λόγο τις σχέσεις σας  ενώ οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί περίπου 21 με 23 Ιανουαρίου είστε ιδιαίτερα επαναστατικοί με το οικογενειακό περιβάλλον και αντιδράτε έντονα σε οτιδήποτε σε περιορίζει.

 

Οι … δραστήριοι

Την σημερινή ημέρα αλλά και όλη την εβδομάδα είστε γεμάτοι δράση, έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να κινήσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις οι Δίδυμοι που γεννηθήκατε κοντά στις 21 Μαΐου οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί κοντά στις 23 Νοεμβρίου καθώς και οι Κριοί που έχετε γενέθλια κοντά στις 21 Μαρτίου και οι Ζυγοί κοντά στις 23 Σεπτεμβρίου.  Ωστόσο και εσείς από την πλευρά σας πρέπει να έχετε κατά νου πως παν μέτρον άριστον και ότι η μέρα επιβάλλει οργάνωση, διαχείριση και αποφυγή βιασύνης.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here