Widgets Magazine

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου είναι εδώ και η Αφροδίτη από το Σκορπιό ξεκίνησε φαινομενικά την αναδρομή της στα σκοτεινά μονοπάτια του παρελθόντος … Μονοπάτια δύσβατα, σκοτεινά, στα οποία και περπάτησε ξανά τον Οκτώβριο του 2010, όπου τότε είχε βρεθεί ξανά στην ίδια ακριβώς θέση…  

Σε αυτή την διαδρομή, κουβαλάει μαζί της μνήμες, ανικανοποίητα θέλω, πικρίες για ζητήματα παρελθόντος, απωθημένα , πάθη, λάθη, αδυναμίες …Όλα αυτά είναι που την κάνουν να αισθάνεται ανεπαρκής, φορτισμένη, θυμώμενη, ανικανοποίητη, μόνη,  ριζωμένη σε μνήμες του παρελθόντος που της στερούν το αίσθημα της χαράς, της απόλαυσης , της διασκέδασης, του έρωτα ….

Κατά την διάρκεια της αναδρομής της ,  θα βγουν στην επιφάνεια ένστικτα αλλά και αισθήματα ανομολόγητα, θα ανατραπούν πολλές από τις πεποιθήσεις  που διατηρούσε, θα συγκρουστεί με τα “θέλω” των ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή της, αλλά και με τα “θέλω” τα δικά της! Στην διαδρομή αυτή θα συναντήσει και  ανθρώπους του παρελθόντος που σημάδεψαν την ψυχή της, θα δυσκολευτεί όμως να τους εμπιστευτεί ξανά, γιατί η επαφή της μαζί τους θα φέρει την αναβίωση καταστάσεων και συναισθημάτων του χτες που τόσο πολύ την πλήγωσε  … Θα ζήσει αποκαλύψεις που θα την σοκάρουν, γιατί θα έχουν άμεση σχέση με το παρελθόν της, θα γίνει “αυτοκαταστροφική” επιμένοντας σε καταστάσεις που την πονούν, την φθείρουν και δεν της επιτρέπουν να πάει παρακάτω … Ο λόγος; Επιμένει να ζήσει σε βάθος και μέχρι τέλους αυτό που την άγγιξε βαθιά!

Σε αυτά τα σκοτεινά αλλά και μοναχικά μονοπάτια, θα καταφέρει ωστόσο να “ξεριζώσει” επιτέλους τους φόβους του παρελθόντος που της στερούσαν το αίσθημα της χαράς, θα αναθεωρήσει τις αξίες της, θα αναγνωρίσει τα βαθύτερα “θέλω” της , θα κάνει σημαντικές αναθεωρήσεις που θα την βοηθήσουν στην συνέχεια στην πλήρη και ουσιαστική αναγέννηση της …

Με αυτόν ακριβώς τον αλληγορικό τρόπο θέλησα να σας κάνω μία μικρή εισαγωγή που αφορά την επιρροή που θα νιώσουμε με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης απο το ζώδιο του Σκορπιού. Μία αναδρομή που θα επηρεάσει όλους μας (άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο), σημαντικό είναι να δούμε σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου μας θα κινηθει ανάδρομη η Αφροδίτη για να αναγνωρίσουμε σε ποιον τομέα της ζωής μας θα έχουμε αυτό το διάστημα αναθεωρήσεις. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να δούμε ποιες όψεις θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τους προσωπικούς μας πλανήτες για να έχουμε μία πλήρη εικόνα της επιρροής που θα δεχθούμε…. Δείτε αναλυτικά της επιρροή που θα δεχθείτε , στο αντίστοιχο άρθρο που ετοίμασα για εσάς για την Ανάδρομη Αφροδίτη 

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου και οι αστρολογικές τάσεις!

Τάση του Σαββατοκύριακου: Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη είναι ιδανικό για να οργανώσουμε υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητά μας, την εργασία μας, τις υποχρεώσεις μας, αλλά και να ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα ρουτίνας.

Οι Αισιόδοξοι: Γεμάτοι ευεξία, ζωντάνια, αυτοπεποίθηση και ανανέωση θα είναι αυτό το διήμερο οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου .

Οι Επικοινωνιακοί:  Το διήμερο αυτό χαρίζει εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και φέρνει αρκετές ειδήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν στο 3ο δεκαήμερο. Επικοινωνιακή εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η – 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αναθεωρήσεις σε επιθυμίες και αξίες: Η αναδρομή της Αφροδίτης θα φέρει αναθεωρήσεις σε επιθυμίες, αξίες ,  έρωτες φιλίες για τους Ταύρους , Λέοντες, Σκορπιούς , Υδροχόους που γεννήθηκαν στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό αυτό το διήμερο να έχουν μία επαναπροσέγγιση με άτομο του ερωτικού τους παρελθόντος.

Οι Δραστήριοι:  Οι μέρες είναι έντονες, αλλά και νευρικές, γεμάτες γεγονότα, εξελίξεις και εντάσεις που πιέζουν και ζορίζουν, για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου διανύουν περίοδο πνευματικής εγρήγορσης, όπου μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα. Οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου βρίσκουν διέξοδο στην κοινωνική δραστηριοποίηση ενώ δεν λείπει και η ερωτική εγρήγορση.

Οι Μπερδεμένοι: Πιο μπερδεμένοι και συγχυσμένοι κάποιες στιγμές θα νιώσουν αυτο το διήμερο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Η τάση αυτή θα είναι πιο έντονη την Κυριακή.

Οι Τυχεροί της Εποχής:  Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Περισσότερες προβλέψεις για την πορεία του Οκτωβρίου δείτε το βίντεο που πραγματοποίησα για εσάς!

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here