Πότε έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη; Από 5 Οκτωβρίου 2018 ως 16 Νοεμβρίου 2018 

Σε ποια ζώδια; Από 5-31/10 στο Σκορπιό (από την 11η ως την 0 μοίρα ), και από 1-16/11 στο Ζυγό (29η-25η μοίρα  )

Τι σημαίνει Ανάδρομη Αφροδίτη; Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που εκφράζει  την δυνατότητα του ανθρώπου να συνεργάζεται αρμονικά με τους άλλους. Είναι ο πλανήτης που συνδέεται και επηρεάζει ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, την απόλαυση, την διασκέδαση, την τέχνη, την ομορφιά,  τα παιδιά, αλλά και τα χρήματα. Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, η ενέργεια σε αυτούς τους τομείς στρέφεται πιο εσωτερικά και διανύουμε μία περίοδο ενδοσκόπησης και αναθεώρησης.

Κάθε πότε έχουμε Ανάδρομη Αφροδίτη; Κάθε 1 ½ χρόνο η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη. Στο ζώδιο του Σκορπιού ήταν ανάδρομη τον Οκτώβριο του 2010.

Πώς θα μας επηρεάσει:  Το βασικότερο στοιχείο που θα κυριαρχήσει αυτή την περίοδο είναι ότι θα μένουν ανικανοποίητες οι επιθυμίες και τα θέλω μας. Ιδιαίτερα το διάστημα από τις 5-31 Οκτωβρίου θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για ζητήματα που αφορούν τον έρωτα αλλά και το χρήμα, γιατί η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη σε ζώδιο που είναι αδύναμη, δηλαδή σε ζώδιο που δεν μπορεί να εκφράσει θετικά τις ποιότητές της.  Να αναμένουμε λοιπόν ότι την περίοδο αυτή θα δούμε στον τομέα των σχέσεων:

  • Ασυγκράτητα αλλά και καταστροφικά  πάθη και τοξικές σχέσεις να προκαλούν έντονο αναβρασμό με τις εξελίξεις τους.
  • Χειριστικές συμπεριφορές, ζήλειες, ίντριγκες, παρασκήνια, ανταγωνισμοί αποκαλύψεις και σκληρές συνειδητοποιήσεις.
  • Σταθερές σχέσεις θα κλονιστούν  ( θα υπάρξουν αρκετοί χωρισμοί) γιατί τα ζητούμενα και οι επιθυμίες αλλάζουν.
  • Οι εκδικητικές τάσεις στον τομέα των σχέσεων θα κορυφωθούν.
  • Θα υπάρξουν αρκετές επανασυνδέσεις, οι οποίες όμως από το ξεκίνημά τους  θα έχουν πολλές δοκιμασίες. Στις επανασυνδέσεις αυτές, θα κυριαρχούν πολύ έντονα τα απωθημένα και τα αρνητικά ένστικτα που δεν έχουν ξεπεραστεί, για καταστάσεις του παρελθόντος.

Στον τομέα των οικονομικών είναι σημαντικό να προσέξουμε για το επόμενο διάστημα τις επενδύσεις μας, αποφεύγοντας το ρίσκο και τιθασεύοντας τα πάθη που μας οδηγούν στην αλόγιστη σπατάλη χρήματος.  Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε και σε οικονομικές απάτες που μπορεί να προκύψουν τώρα.

Χρήσιμο είνα αυτή την περίοδο να αποφύγουμε τολμηρές αισθητικές αλλαγές ή και επεμβάσεις αισθητικής γιατί τα αποτελέσματα δεν θα μας ικανοποιήσουν!

Πότε Ηρεμεί το Κλίμα; Από τις 16 Νοεμβρίου και για περίπου 1 μήνα η Αφροδίτη θα κινείται ακριβώς στις μοίρες που ήταν και ανάδρομη, αυτό σημαίνει ότι ζητήματα που αφορούν τόσο τα χρήματα, όσο και τα συναισθήματα, λειτουργούν ακόμα σε αργή μορφή, συνάμα όμως είναι μία περίοδος που κληθούμε να αποκαταστήσουμε τα κενά που είχαν δημιουργηθεί κατά την περίοδο της αναδρομής.

Ανάδρομη Αφροδίτη από 5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

1Κριός: Ξυπνούν μέσα σας μνήμες του παρελθόντος και αφήνεστε ασυγκράτητα στα πάθη σας!

 

Το διάστημα Οκτωβρίου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, ξυπνούν μέσα σας απωθημένα και πάθη που οι ρίζες τους βρίσκονται στο παρελθόν. Γίνεστε αρκετά απόλυτοι, κυριαρχικοί, εκφράζεται ζήλεια ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε και αρνητικά ένστικτα, για παράδειγμα να θέλετε να εκδικηθείτε για μία ερωτική παρασπονδία του παρελθόντος.Δεν θα λείψουν και οι περιπτώσεις Κριών που θα ενδώσετε σε ένα ερωτικό πάθος του παρελθόντος, το οποίο είχε μείνει απωθημένο σας.  Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί 15-21 Απριλίου θα έχετε και την προοπτική μίας επανασύνδεσης σε μία σχέση σας κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου. Στον οικονομικό τομέα, η περίοδος χρειάζεται αρκετή σύνεση και προνοητικότητα. Ασυγκράτητοι μπορεί να γίνεται και στις οικονομικές σπατάλες, θα χρειαστεί να προνοήσετε για φορολογικά, κληρονομικά, γραφειοκρατικά ζητήματα ή και λογαριασμού που είναι σε εκκρεμότητα

 

2Ταύρος: Περίοδος αναθεώρησης στον τομέα των σχέσεων και της εργασίας!

Αναθεωρείτε καταστάσεις του παρελθόντος που αφορούν τις σχέσεις σας.  Κάτι που μπορεί κάποτε  να σας ικανοποιούσε συνειδητοποιείται τώρα ότι δεν έχει πλέον μεγάλη αξία για εσάς. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε νοσταλγία ή και πικρία για μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για μία  επανασύνδεση που δεν θα μπορεί όμως να έχει μία σταθερή μορφή. Οι Δεσμευμένοι θα νιώσετε ακάλυπτοι από τον σύντροφό σας ενώ οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 22-24 Απριλίου θα είστε αρκετά τολμηροί για να επιλέξετε έναν χωρισμό που εσείς θα έχετε επιλέξει. Από 1-16 Νοεμβρίου οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 15-20/5 νιώθετε ανικανοποίητοι από την εργασία, την καθημερινότητά σας. Χρήσιμο είναι εκείνη την περίοδο να αποφύγετε τολμηρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

3Δίδυμος: Ανικανοποίητοι στην εργασία με τάσεις τεμπελιάς! Αισθηματικές επανασυνδέσεις από 1-16 Νοεμβρίου!

Με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ως και το τέλος του Οκτωβρίου, αισθάνεστε ότι υπάρχει πτώση στην δημιουργικότητά σας στην δουλειά και ότι το ημερήσιο πρόγραμμά σας είναι για εσάς ένα μεγάλο βάρος.Συνειδητοποιείται ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές είτε στον τρόπο που εργάζεστε, είτε στο ημερήσιο πρόγραμμά σας, όμως για την ώρα τεμπελιάζετε. Αυτά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην εργασία σας, μπλοκάρουν και δεν μπορείτε για την ώρα να τα θέσετε σε εφαρμογή. Το διάστημα του Νοεμβρίου υπάρχουν ευκαιρίες ερωτικών επανασυνδέσεων για τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί 15-20/6 .

 

4Καρκίνος: Το ερωτικό παρελθόν, επιστρέφει στο παρόν σας ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία!

Την περίοδο του Οκτωβρίου, αναθεωρείτε τις επιθυμίες σας, αλλάζει η οπτική σας για τον τομέα του έρωτα, ενώ έχετε και ξαφνικά τετ-α-τετ με μία παρελθοντική σας ερωτική ιστορία.Στην δική σας περίπτωση ισχύει ότι έχετε πάρει πλέον τα μαθήματά σας στον τομέα των σχέσεων, επομένως μπορείτε να αξιολογήσετε με υπευθυνότητα και ωριμότητα το αν αξίζει να δώσετε μία 2η ευκαιρία σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος.  Σίγουρα ωστόσο οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί 21 Ιουνίου ως 1 Ιουλίου θα μπείτε στην διαδικασία ερωτικών αιφνιδιασμών με το χτες. Ανικανοποίητοι θα νιώσετε αρκετές στιγμές τον Οκτώβριο, ότι δεν απολαμβάνετε τη ζωή με τον ίδιο τρόπο.  Την περίοδο του Νοεμβρίου επηρεάζεστε περισσότερο οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί 17-22 Ιουλίου . Σε αυτό το διάστημα θα νιώσετε νοσταλγία ή και μελαγχολία για προσωπικές υποθέσεις του παρελθόντος.

 

5Λέων:  Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος!

Το διάστημα του Οκτωβρίου νοσταλγείτε στιγμές του παρελθόντος, οι οποίες δεν αφορούν αποκλειστικά την αισθηματική σας ζωή αλλά και τις πολύ προσωπικές στιγμές με τους ανθρώπους που έχετε αγαπήσει στη ζωή σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο συναισθηματικής επαναξιολόγησης και αναγνωρίζετε ποιες είναι οι βαθύτερες αιτίες πίσω από αυτά που αισθάνεστε τώρα. Μνήμες της παιδικής ηλικίας μπορεί να ξυπνήσουν και να δημιουργήσουν μία μορφή πικρίας. Οι σχέσεις με την οικογένεια ή το άτομο που συμβιώνετε διανύουν μία περίοδο έντασης και ίσως και εσείς βγάζετε στην επιφάνεια τώρα απωθημένα του παρελθόντος.Προσοχή σε αγορές ή οικονομικές επενδύσεις. Το διάστημα του Νοεμβρίου οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί μετά τον 15 Αύγουστο θα έχετε ειδήσεις / νέα ή και συναντήσεις με άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος. Την ίδια περίοδο αναθεωρείται κάποια από τα πιστεύω σας στον τομέα των σχέσεων.

 

6Παρθένος: Αποφύγετε τις αισθηματικές αλλά και τις οικονομικές παρεξηγήσεις!

Το διάστημα του Οκτωβρίου είστε αρκετά εσωστρεφείς και δεν μπορείτε πολύ εύκολα να εκφράσετε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και θέλετε. Στην προσπάθειά σας να εκλογικεύσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, θα γίνεται αρκετά κτητικοί γεγονός που θα πιέσει τόσο εσάς όσο και το περιβάλλον σας. Δεν θα λείψουν οι αιφνιδιασμοί επικοινωνιών με άτομα του παρελθόντος, που είχαν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, η πικρία σας όμως για αυτά τα άτομα δεν φεύγει!Την προσοχή σας χρειάζεται να δείξετε αυτό το διάστημα σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά συμφωνητικά.  Το Νοέμβριο είναι πιο πιεστικές οι οικονομικές συνθήκες για εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 15/9

 

7Ζυγός: Αλλάζουν οι αξίες και τα πιστεύω σας, συγκρατηθείτε όμως σε οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις

Το διάστημα του Οκτωβρίου βιώνετε κάποιες καθυστερήσεις και μπερδέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 23 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου.Αναθεωρείτε τι είναι για εσάς σημαντικό, τι έχει αξία, την επιθυμείτε εντέλει να αποκτήσετε, ίσως όμως συνειδητοποιήσετε και σε συναισθηματικό επίπεδο, πως κάτι που ήδη έχετε στο πλευρό σας δεν σας ικανοποιεί ποια. Η τάση αναθεώρησης κορυφώνεται καθώς περνά η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας την 1/11 . Σε αυτό το διάστημα νιώθετε ανικανοποίητοι με τον ίδιο σας τον εαυτό ή συνειδητοποιείται τα λάθη του παρελθόντος που στάθηκαν εμπόδια στην εξέλιξή σας.

 

8Σκορπιός:  Επανέρχονται ανοιχτοί λογαριασμοί του παρελθόντος που τώρα καλείστε να τους κλείσετε!        

Είσαστε οι πρωταγωνιστές του φθινοπώρου (αλλά και της χρονιάς που διανύουμε)  όπου διανύετε μία περίοδο σημαντικών αλλαγών ζωής.Το παρελθόν επανέρχεται στο παρόν σας και τα δεδομένα γύρω σας αλλάζουν! Άνθρωποι που είναι κοντά σας χρόνια, σας αιφνιδιάζουν ή και σας απογοητεύουν με την συμπεριφορά τους! Σχέσεις αλλάζουν μορφή, αλλάζετε και εσείς μέσα από αυτές. Πιο έντονη επιρροή δέχεστε όσοι γεννηθήκατε 23/10 – 01/11. Το διάστημα του Νοεμβρίου είσαστε αρκετά πιο εσωστρεφείς και ανικανοποίητοι αναζητώντας την βαθύτερη ρίζα των καταστάσεων γύρω σας. Δεν λείπουν οι αποκαλύψεις και οι μεγάλες ίσως και σκληρές συνειδητοποιήσεις.

 

9Τοξότης: Το ερωτικό παρασκήνιο και οι αποκαλύψεις σας φέρνουν αντιμέτωπους με σκληρές συνειδητοποιήσεις!

 

Με την Αφροδίτη ανάδρομη από το Σκορπιό ως και τα τέλη του Οκτωβρίου, είστε αρκετά εσωστρεφείς, με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και νιώθετε απογοητευμένοι γιατί δεν μπορείτε να έχετε αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ.  Προσοχή σε ερωτικά μπερδέματα με σχέσεις που έχουν κάτι το μυστικό, το κρυφό , το παρασκηνιακό! Στα επαγγελματικά σας προσοχή σε οικονομικά σκάνδαλα ή  ύπουλες ενέργειες που μπορεί να σας εμπλέξουν. Στα ερωτικά σας δεν λείπουν το παρασκήνιο, οι αποκαλύψεις, οι κρυφοί αλλά και αυτοκαταστροφικοί έρωτες.Το διάστημα του Νοεμβρίου αλλάζουν οι προσδοκίες σας. Φιλίες από το παρελθόν επιστρέφουν.

 

10Αιγόκερως:  Επαναξιολογείται στόχους, επιθυμίες και φιλίες!

Το διάστημα του Οκτωβρίου απογοητεύεστε και πικραίνεστε από φίλους ή και συλλογικά περιβάλλοντα Αντιλαμβάνεστε ότι τα «θέλω» τα δικά σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τα «θέλω» των φίλων σας.  Αποφύγετε τον οικονομικό συνεταιρισμό με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος , γιατί θα υπάρξουν διενέξεις. Το Νοέμβριο προσοχή σε οικονομικά συμφωνητικά οι Αιγόκεροι 14-19/1

 

11Υδροχόος: Αποφύγετε την δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων στο περιβάλλον σας! 

Τον Οκτώβριο προβληματισμένοι  και απογοητευμένοι σε θέματα που αφορούν την καριέρα τους στόχους και την σταδιοδρομία ας οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 20-30/1.  Δείξτε προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά συμφωνητικά χρήσιμο είναι όμως να αποφύγετε τις απότομες συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν ρήξεις.Το Νοέμβριο, ευνοούνται οι επικοινωνίες με άτομα που είχατε να δείτε και να ακούσετε καιρό.  Μην δίνετε μεγάλες υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Οι Υδροχόοι που γεννηθήκατε 15 -19 Φεβρουαρίου μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία σας για ένα σχέδιο του παρελθόντος.

12Ιχθύς: Υιοθετείτε έναν νέο τρόπο αντίληψης των καταστάσεων, συγχωρείτε και πάτε παρακάτω!

Το διάστημα του Οκτωβρίου είστε απαισιόδοξοι για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής νιώθετε ότι έχετε κουραστεί ή είναι μάταιο να κυνηγήσετε κάποια προσωπικά σας σχέδια. Ίσως αναγνωρίζετε ότι η πορεία μίας σχέσης σας ακολουθεί τον ίδιο κύκλο μίας παρελθοντκής σας σχέσης και αυτό θα σας βάλει σε σκέψεις και συνειδητοποιήσεις ότι έχετε και εσείς από την πλευρά σας ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Φιλοσοφείτε τις καταστάσεις διαφορετικά  κάνοντας έναν απολογισμό της αισθηματικής σας ζωής ( ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί 20/2-2/3). Δεν θα λείψουν επαφές επικοινωνίες με άτομο που είναι μακριά σας Προσοχή σε έρωτες μέσα από διαδίκτυοΤο Διάστημα του Νοεμβρίου έχει οικονομικές αλλά και συναισθηματικές πιέσεις.

 

Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο προβλέψεων 1-7 Οκτωβρίου 2018
Επόμενο άρθροΦθινόπωρο 2018 Ζώδια και Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here