Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Υδροχόοι με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !


Α’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Σεπτέμβριο ανήσυχοι για τα οικονομικά σας αλλά με τις ευκαιρίες εκείνες που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε σχέδια που κάνετε αλλά και σε ανθρώπους που αγαπάτε! Το διάστημα από τις 5-12 Σεπτεμβρίου ο Ερμής από το Ζυγό,  σας ευνοεί σε έγγραφα , επαφές, συμφωνίες, γνωριμίες που έχουν κάτι σημαντικό να σας προσφέρουν. Η σκέψη σας γίνεται πιο αισιόδοξη, επεκτατική, το μυαλό σας ανοίγει σε νέες προοπτικές ενώ ευνοούνται και οι ενάρξεις νέων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Η αισθηματική σας ζωή έχει σημαντικό ρόλο σε αυτές τις  μέρες της χρονιάς. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 6-17 Σεπτεμβρίου, έτσι λοιπόν διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα για να ενισχύσετε το αίσθημα της συντροφικότητας, αλλά και για να λάβετε ικανοποίηση από το ταίρι σας.   Γίνονται ουσιαστικά βήματα αποκατάστασης μίας σχέσης σας και αυτό είναι φανερό ότι σας ικανοποιεί! Σημαντικές αποφάσεις, συζητήσεις, προτάσεις που αφορούν την πορεία και εξέλιξη της καριέρας σας γίνονται την περίοδο από τις 27 Σεπτεμβρίου και έπειτα. Οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 29 Ιανουαρίου, βιώνετε ξαφνικές αλλαγές που αφορούν την προσωπική ζωή, το σπίτι και την οικογένεια!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με ανησυχίες στα οικονομικά σας και με το αίσθημα της αστάθειας και της αβεβαιότητας να σας προκαλεί ανασφάλεια για την πορεία του εισοδήματος. Αρκετοί ωστόσο κοντά στην Πανσέληνο  (2/9) μπορεί να δείτε και τα οικογενειακά σας έξοδα να είναι αρκετά επιβαρυμένα.  Οι γεννημένοι κοντά στις 28 με 29 Ιανουαρίου εξακολουθείτε να είστε κάτω από το κύμα συνεχόμενων αλλαγών στη ζωή σας, ενώ οικογενειακές υποθέσεις συνεχίζουν να σας προκαλούν ένταση!  Νέα επεκτατικά σχέδια, εύνοια σε σπουδές, εξέλιξη σε έγγραφα ή νομικές υποθέσεις, αλλά και πιο αισιόδοξη σκέψη θα έχετε το διάστημα από τις 12 έως τις 19 του μήνα.  Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα να δεχθείτε υποστήριξη ή και να δείτε μία μορφή διευκόλυνσης.  Ένα από τα όμορφα νέα του μήνα, είναι ότι ενισχύεται θετικά η συντροφική σας ζωή. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα ανανεώνει σημαντικά την σχέση σας όπου μπορείτε να συνδεθείτε με το ταίρι σας πιο αρμονικά και να περάσετε μαζί του όμορφες, απολαυστικές στιγμές. Ακόμα και εσείς όμως που διανύετε περίοδο ελευθερίας, είναι βέβαιο ότι θα αιφνιδιαστείτε από ξαφνικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή, έστω και αν αυτές οι εξελίξεις θα είναι με άτομο αρκετά διαφορετικό από εσάς τους ίδιους…

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος εντείνει για εσάς το αίσθημα του φόβου και της ανησυχίας για το αύριο, ενώ αρκετοί αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο είτε επαγγελματικό, είτε προσωπικό, όπου κάποιες καταστάσεις παραμένουν αμετακίνητες , με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο μπροστά σας.  Οι σκληρές αποκαλύψεις, οι ανταγωνισμοί, τα παρασκήνια , επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογική σας διάθεση αυτό το μήνα. Με τον Άρη ανάδρομο από το ζώδιο του Κριού είναι σκόπιμο να δείξετε μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σας, στο όχημά σας, αλλά και στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας σας. Η παρορμητικότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη, ενώ οι καβγάδες στην καθημερινότητά σας θα είναι συχνοί! Προσοχή στη σχέση σας με αδέρφια και γείτονες.  Από τις 17 Σεπτεμβρίου με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα σας δοθεί η ευκαιρία τακτοποίησης χρεών ή και νέων προοπτικών που θα σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά! Από τις 24 του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, βελτιώνει αισθητά και το κλίμα στην αισθηματική σας ζωή, ενώ το ζητούμενο σχέση, φαίνεται ότι είναι απαραίτητο και οι συνθήκες για την βελτίωση της συντροφικότητας είναι εξαιρετικά θετικές!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΙχθύς Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here