Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Αιγόκεροι με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !

Α’ Δεκαήμερο: Φτάσαμε αισίως στον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου όπου πάντα τον καλωσορίζετε με νέα σχέδια… Στο ξεκίνημά του το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο στην καριέρα σας και είστε σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις αναφορικά με τα επαγγελματικά σας. Το διάστημα 5-12 Σεπτεμβρίου ευνοείστε για την σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών, για γνωριμίες που θα στηρίξουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, για συνεντεύξεις εργασίας, αλλά και για την διεκπεραίωση εγγράφων που αφορούν την πορεία της εργασίας σας.  Σημαντική ανάσα δίνεται στα οικονομικά σας αυτό το μήνα ιδιαίτερα την περίοδο από τις 6-15 Σεπτεμβρίου όπου και μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι μέσα από κάποιο επίδομα / bonus / μίσθωση / ή κάποιο έξτρα εισόδημα. Συνάμα μπορείτε να τακτοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τις υποχρεώσεις σας. Η ερωτική σας λίμπιντο είναι τονισμένοι και μπορείτε να ανανεώσετε και την επαφή με το ταίρι σας, αρκεί να περιορίσετε τις απόλυτες τάσεις χειραγώγησης αλλά και την ζήλεια!  Ικανοποίηση από τα παιδιά, ή από μία ευχάριστη έκπληξη που αφορά την τεκνοποίηση, ή ακόμα και από έναν κεραυνοβόλο έρωτα είναι μερικές από τις τάσεις που αφορούν τους γεννημένους  κοντά στις 30 Δεκεμβρίου!

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε νέα επεκτατικά βήματα στη ζωή σας, αρκεί να διακρίνετε άμεσα τον παράγοντα της τύχης που σας προσφέρετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο με όλο το δυναμικό σας τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται.  Στο ξεκίνημα του μήνα, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ, είστε ακόμα σε μία ανέμελη διάθεση διακοπών, είτε κάνετε κάποια μετακίνηση, είτε οι μέρες σας γεμίζουν με τρυφερές επικοινωνίες, αλλά και δημιουργικές ιδέες που ξυπνούν μέσα σας τον συναισθηματικό σας κόσμο. Τη περίοδο από τις 12 έως τις 19 του μήνα,  το μυαλό σας επικεντρώνεται στα επαγγελματικά σας, υπάρχουν συζητήσεις, προτάσεις, επαφές που σας βοηθούν να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, σημαντικό όμως είναι να διατηρείτε μία ισορροπημένη και μετριοπαθή στάση, αναγνωρίζοντας τι είναι καλό για εσάς και για τη πορεία ας.  Το διάστημα 15-24 Σεπτεμβρίου βρίσκεστε κερδισμένοι στα οικονομικά σας, δέχεστε κάποιο δώρο, κάποιο έκτακτο έσοδο ή κάποιο επίδομα. Πολλοί μπορεί να λάβετε οφειλόμενα χρήματα, ενώ μπορεί να πάρετε μία ικανοποίηση από την διευθέτηση μίας οικονομικής εκκρεμότητας.  Όσο για τα ερωτικά σας;;; Ο μήνας ευνοεί και τις νέες γνωριμίες, αλλά και τα ξαφνικά ερωτικά καρδιοχτύπια (ιδιαίτερα για τους γεννημένους κοντά στην 1η Ιανουαρίου!  Το πάθος και ο ερωτικός πόθος ωστόσο είναι στοιχεία που εκδηλώνονται και εκφράζονται με άνεση (ή και με υπερβολή) για εσάς, ιδιαίτερα από την καρδιά του Σεπτέμβρη και έπειτα!

Γ’ Δεκαήμερο:  Ένας δύσκολος μήνας ξεκινά για εσάς αγαπητοί μου Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου. Αρκετοί νιώθετε ότι η ιστορία επαναλαμβάνετε και ότι τώρα είναι σε εξέλιξη προβλήματα στη ζωή σας τα οποία είχαν εμφανιστεί την περίοδο του Φεβρουαρίου! Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού, σας κάνει να βρίσκεστε σε εσωτερική ένταση, έτσι λοιπόν είναι έκδηλο το στοιχείο του θυμού το οποίο άθελά σας θα το εξωτερικεύετε πολύ παραπάνω στα πρόσωπα της οικογένειας.  Δεν λείπουν ωστόσο αυτή την περίοδο δοκιμασίες – προβληματισμοί για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, το ακίνητο, τις σταθερές σας βάσεις. Αρκετοί βιώνετε και χωρισμούς από σταθερές μακρόχρονες σχέσεις σε αυτή την περίοδο.  Σε ένα τόσο πιεστικό και τεταμένο μήνα, εσείς καλείστε να ανοίξετε νέους ορίζοντες, να κάνετε νέα βήματα μπροστά σας, να αφήσετε χώρο για νέους ανθρώπους, για νέες εμπειρίες, για νέες προοπτικές. Τις τάσεις αυτές θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε πιο εύκολα από τις 17 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα προβλήματά σας υποχωρούν-!  Από τις 24 του μήνα δέχεστε θετική επιρροή και στα οικονομικά σας, όπου μπορείτε να δείτε μία μορφή αύξησης είτε από κάποιο επίδομα, είτε από κάποια οφειλόμενα χρήματα, είτε μέσα από κάποια έξτρα πηγή εσόδων (ανεξάρτητη από την εργασία σας).

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΥδροχόος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here