Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Ιχθείς με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !

Α’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Σεπτέμβριο με ανησυχία για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και με συνεχείς επαφές, συζητήσεις, που αφορούν την διεκπεραίωση χρεωστικών υπολοίπων .  Το διάστημα 5-27 Σεπτεμβρίου οι σκέψεις σας είναι πιο ανήσυχες και επίμονες αναφορικά με ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει από το χτες.  Την περίοδο από τις 6-15 Σεπτεμβρίου σας δίνεται η δυνατότητα να επιμεληθείτε περισσότερο την φυσική σας κατάσταση, να βελτιώσετε διατροφικές συνήθειες και να νιώσετε περισσότερη ευεξία. Η δημιουργικότητά σας θα αποτελέσει το κλειδί επιτυχίας στα επαγγελματικά σας.  Σημαντικές προτάσεις, επαφές, γνωριμίες έρχονται για να δώσουν μία πιο νεωτεριστική νότα στην ζωή σας από τις 27/9. Σε αυτό το διάστημα ευνοείστε και για έναρξη σπουδών, ή ακόμα και για την διευθέτηση νομικών εγγράφων! Οι γεννημένοι κοντά στις 29/2 αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας ενώ μπαίνουν και νέοι άνθρωποι στη ζωή σας.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μία Πανσέληνο στο ζώδιο και το Δεκαήμερό σας η οποία και σχηματίζεται στις 2/9 και σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους, ευσυγκίνητους, ονειροπόλους,  δεν παύει όμως να σας αιφνιδιάζει και θετικά, να σας βγάζει από την ρουτίνα σας ή και να σας φέρνει και κάποιες εκπλήξεις ή συμπτώσεις που σας συγκινούν!  Σε όλη την διάρκεια του μήνα δεν λείπουν οι ευκαιρίες για να αναπτύξετε το δίκτυο γνωριμιών σας, να συνάψετε νέες όμορφες φιλίες, να δείτε όνειρα και σχέδια να ικανοποιούνται ενώ και ο έρωτας είναι με το μέρος σας. Σημαντικό είναι ωστόσο είναι να αποφεύγετε τις εξιδανικεύσεις και να αποφεύγετε να ενισχύετε την τάση που έχετε να βλέπετε και να αισθάνεστε τα πράγματα έτσι όπως εσείς θέλετε και όχι έτσι όπως είναι στην πραγματικότητα.  Το διάστημα 12 έως 19 Σεπτεμβρίου είναι μία καλή περίοδος για να οργανώσετε , να διαχειριστείτε, να διαπραγματευτείτε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας (δάνεια, εισφορές, πληρωμές).  Το διάστημα 15-24 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα επιμελείστε περισσότερο την φυσική κατάσταση, την διατροφή, ενώ η καθημερινότητά σας γίνεται αρκετά πιο αρμονική και μπορείτε να απολαύσετε ότι σας ηρεμεί και χαλαρώνει. Βελτιώνετε τους ρυθμούς και τις συνήθειές σας.

Γ’ Δεκαήμερο:  Ένας Σεπτέμβριος πιεστικός για τα οικονομικά σας ξεκινά αγαπητοί μου Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, όπου στην πορεία αυτού του μήνα αρκετοί έρχεστε αντιμέτωποι με λάθη του παρελθόντος, τα οποία είναι φανερό ότι τώρα έχουν τα επακόλουθά τους και το κόστος τους στην «τσέπη» σας.  Τα έξοδα που υπάρχουν αυτό τον καιρό σας αποσυντονίζουν και εξανεμίζουν γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, από την άλλη πλευρά τα έσοδά σας δεν είναι τα αναμενόμενα. Ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό σας περιβάλλον, ή πικρία μέσα από εξελίξεις / γεγονότα  στις φιλικές σας επαφές είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτού του μήνα.   Στην αισθηματική σας ζωή, δεν λείπει το πάθος, ο ερωτισμός αλλά και οι ευκαιρίες για να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα ιδιαίτερα από τις 17 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΣεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here